Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 210 619
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
Билалов, кой не ти знае вече номерцата. Ако беше верен отговора веднага щеше да каже меко - ''маркираме ли'' ама като е грешен, пауза и после само сухо - ''маркираме ли'' стресна се участника и се ревизира за люляците.  Laughing
Предната участничка бе една от най-глупавите, които изобщо са участвали в шоуто.

# 2 911
Авиоинженера ми харесва Simple Smile

# 2 912
Мен малко ме шокира тази участничка. Все едно беше паднала от небето... Видяхте ли как се изчерви, като отпадна? Не знам какво си е мислела, като се е записала...

# 2 913
Тази жена нито за Данте е чувала, нито за Божествена комедия, нито за хуните, нито за Атила... 😑

А що е емулсия се учи в 5 клас.

# 2 914
И затова на 35 се забравя Wink

Днес някои въпроси определено ме затрудниха. В спортните винаги съм си изгоряла, ама с тази война на котела ми скриха шапката Simple Smile

# 2 915
  • Русе
Тази Война на котела трябва да се знае от всички! Изключително важно събитие!  Astonished
И каква логика: чайник, лъжица и черпак са кухненски принадлежности, а котелът не е, макар че в него си варят чорбата.
Не, не, тези автори на въпроси изобщо не си правят труда да отворят някоя книга, а ровят само из интернет. Това за Войната на котела иронично е споменато в сайта на вестник "Сега" по повод на отношенията между "патриотите" и ето ви го въпроса в Стани богат.
Знаете ли какъв беше въпросът в едно от предаванията за 1 милион долара (1 милион долара, а не 100 хиляди лева!)? Коя научна единица носи името на италиански учен? Отговорите: Паскал; Ом; Волт; Херц. Ако някой се е затруднил с отговора, много моля да се обади.

# 2 916
Какво ще кажете за участника? 😀

# 2 917
Този младеж е малко странен, но има знания и логическо мислене.  Допада ми.

# 2 918
Е колко знания да има Емил от Льонеберя не е чел? Голям фен на Толкин, ама само основните творби чел т.е.  две книги.

# 2 919
  • София
Според мен е доста интелигентен, особено на фона на участниците от последно време. Четенето на Емил от Льонеберя не смятам, че е мерило за интелект.

# 2 920
  • DE
Младото поколение 20+ не е чело детските книги с които поколението 40+ израстна. Припомних си колко обичах "Хвърчащата класна стая"  Heart Eyes
Младежа има много знания, дано стигне до по-голяма сума.

# 2 921
А и до втора сигурна сума му се паднаха два доста сложни въпроса. Интелигентно е момчето. Просто други са му силните области, не толкова литературата явно.

# 2 922
В Интернет информацията е, че часовата разлика е 23 часа.

# 2 923
И според мен се справя доста добре. Ексцентричен е, но какво от това - не може всички да са еднакви.

# 2 924
  • Варна
Последният участник се оказа забавен и артистичен . Sunglasses Определено е много
по - ерудиран от мухлясалите
  участници -пенсионери .

Общи условия

Активация на акаунт