Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 466
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Е, Калин беше груб с Янко! Жал ми стана за човека.... Sad

# 196
  • Разпиляна във въображението
Дотук се движат по сценария ми Simple Smile И болката на Ина познах.

# 197
Втора част. Марио и Зорница говореха, но изпуснах какво си казаха, някой да помогне Simple Smile Прекъснаха ги, не можаха май много да говорят.
Жекова откри Пешко в безпаметност, извика Ковачев, сложиха го да спи.
Фотева така паркира, че щеше да отнесе Тасев, позаядоха се, Тасев видя че я боли, настоя да я прегледа. В кабинета пак се заядоха, ухажваха, всичко в едно, има там искрица. Апендисит се оказа, тя настоя да я оперира опитен, Тасев каза на Романова, тя взе да се дърпа, но се съгласи. Фотев идва към болницата, Жекова е в потрес, че ще открие пияния Пешко. Тасев посрещна Фотев. Нахлу наркомана пред очите на Фотев, вдигна скандал, Фотев каза че охраната ще му вмени да не идва повече. Янко дойде да види Калин, иска да подари на Ана земя, Калин беше груб малко. Сега Галя дойде да види Пешо, надрусал се е с диазепам и алкохол.

# 198
Галя защити Марио и Зорница пред Петър. Тони говори с Петър, пое цялата отговорност. Пешо му вика - още един Левски Joy Пешо бие Тони по главата с диска Joy ще се опита да прати Мона в Германия.

# 199
Браво на Бамби Simple Smile, призна си и пое отговорност.

# 200
  • София
Какво точно е подарил Фотев на Стаменова, че не помня?

# 201

Хурургическа ножица й подари, златна май беше. Тя се опита да я откаже, защото е много скъпа, но охраната не прие.

Браво на Тончо! Не очаквах да прояви отговорност! Захариев много смешно го тупна с диска 😂😂

# 202
Браво на Бамби Simple Smile, призна си и пое отговорност.

Да, и после продължи по неговата - да го убеждава как щяла да подейства тая терапия. Захариев как го изряза - перна го с диска по главата. Joy Поне си призна обаче, това е нещо ново за него. Grinning

Фотев май открито си сваляше Стаменова тоя път, а Жекова гледаше с отворена уста. Joy Обаче как му се мазни на Фотев - "даа, разбира се, вашата дума е закон" Grinning

# 203
Някаква хирургична пинсета, мисля. Или ножица, както каза Ванилия? Нещо такова

Ситуацията с метадона стана  - цялата болница знае и всички ги подкрепят. Очаквам Фотев, ако разбере, да им повиши заплатите Joy
Браво на Тони. Браво и на Галя.
Някой чу ли Зорница и Марио какво се опитваха да говорят, преди да ги прекъсне оня с цвеклото? Grinning

# 204
В Анатомията на Грей си има зала, където отгоре наблюдават операциите. А Фотев-на  монитора  Mr. Green

# 205
Оффф, не знам за вас, ама Жекова с това мазнене ми призля.

# 206
Някаква хирургична пинсета, мисля. Или ножица, както каза Ванилия? Нещо такова

Ситуацията с метадона стана  - цялата болница знае и всички ги подкрепят. Очаквам Фотев, ако разбере, да им повиши заплатите Joy
Браво на Тони. Браво и на Галя.
Някой чу ли Зорница и Марио какво се опитваха да говорят, преди да ги прекъсне оня с цвеклото? Grinning

Марио й каза, че ще отиде при Захариев сега, понеже сутринта може да е по-добре настроен или нещо от сорта. А той пък баш си беше в настроение - с глава забита в масата и празна бутилка до него. Joy Хубавото е поне, че Марио не е ядосан на Зорница, даже напротив - добре си се държеше с нея, а очаквах друго. Иии тоя с цвеклото ми идеше да го тупна задето ги прекъсна. Не можаха да се разберат като хората заради тъпите му въпроси. Joy
Що ли ми се струва, че това беше със случая с метадона? Захариев ще я остави в урологията, да си доизточат хубаво касата, даа. Че и сега за Германия ще я урежда. Много найс. Joy

# 207
  • София
Не съм от редовните зрители на сериала и сефте влизам в темата и компанията ви, но не се въздържах...  Peace

Лекар /и като герой, и в живота - Тасев/, казва на Фотева: "Имате апандисит!"... щото останалите нямаме...  Joy
Това ме подсети за моя колега в университета, която решава да отложи изпит с медицинско и казала на доктора: "Имам бъбреци!" , а той: "Хайде, честито!!!"  Joy

# 208
Не съм от редовните зрители на сериала и сефте влизам в темата и компанията ви, но не се въздържах...  Peace

Лекар /и като герой, и в живота - Тасев/, казва на Фотева: "Имате апандисит!"... щото останалите нямаме...  Joy
Това ме подсети за моя колега в университета, която решава да отложи изпит с медицинско и казала на доктора: "Имам бъбреци!" , а той: "Хайде, честито!!!"  Joy
Апендикс е органът. Апендисит е възпален апендикс - диагнозата. Няма грешка.

# 209
Не съм от редовните зрители на сериала и сефте влизам в темата и компанията ви, но не се въздържах...  Peace

Лекар /и като герой, и в живота - Тасев/, казва на Фотева: "Имате апандисит!"... щото останалите нямаме...  Joy
Това ме подсети за моя колега в университета, която решава да отложи изпит с медицинско и казала на доктора: "Имам бъбреци!" , а той: "Хайде, честито!!!"  Joy
Апендикс е  придатъкът, апендисит възпалението Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт