Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 518
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Свинска му работа Grinning Сигурно се е притеснил, че е видяла добрата му душа и е побързал да направи/каже някоя свинщина, да не вземе да го хареса Joy

# 466
От малкото промо :
Зорница "Май, съм проспала какво/какъв точно си ти."
Марио "Време беше да го видиш."
Ииииии пак в изходна позиция, тея пък какво им стана, офф, ще ме уморят един ден екип, друг ден....

Дона, не няма ги заедно Grinning, видях ето тази, май не сме я виждали :

Пффффф, няма да му направят хубава фотосесия, аз му намерих една страхотна снимка, ама не е от сериала.

Видях промото - Марио и Зорница бяха откровено бесни един на друг. Най-вече тя. АМАН

Зоопарка се разраства, а Joy Магаре, прасе, кошута, еленче Grinning

# 467
Ейй тъкмо се бях настроила за любов, че вече са в добри отношения и хубавото между тях предстои и пак сме от нулата. Какво пак ще се случи, че ще се карат? Аман вече. Grinning С това промо ми отиде ентусиазма от преди няколко часа. Но ми се струва, че той е сгафил нещо, ще видим утре.

Дона, и пиленце си имаме нали знаеш. Joy

# 468
Яница, аз се надявах само кротичко да стои настрана от нея без да я ядосва, та да не вземе в беса си да откликне на Тони. Ама не, той явно твърдо следва плана си да я отблъсне с всички възможни свинщини, на които е способен. Пфууу, нервиците ни ще стопи. Ми да седи отстрани и да си я гледа нещастен, като е глупав.

# 469
Яница, аз се надявах само кротичко да стои настрана от нея без да я ядосва, та да не вземе в беса си да откликне на Тони. Ама не, той явно твърдо следва плана си да я отблъсне с всички възможни свинщини, на които е способен. Пфууу, нервиците ни ще стопи. Ми да седи отстрани и да си я гледа нещастен, като е глупав.

Тая поговорка "Да би мирно седяло, не би чудо видяло" е за него. Joy Ако си трае и не се заяжда с нея, ще е в негова полза всичко, ама той май цели да си я отблъсне. Ще ни ги стопи ами, тия серии последните беше спокоен, от утре край - обръщаме старата песен, забравяме за тортичките, загубените обувки и т.н. Grinning

# 470
Той може да е забравил тортичките и обувките, но ние не сме забравили едно червено вино в шкафчето на Огнянова.....Joy

# 471
Може да спорят за "това, което са направили" и за което Зорница е в кабинета на Захариев да му се обяснява. Не се знае какво е, но е възможно да има общо. Или пък по време на някоя операция да са били заедно и да са се разминавали в мненията си, на него да му се е обадило егото, а после след нея да са се сдърпали лошо.

Ейй, вчера толкова бързо качиха промото, днес нещо се излагат. Grinning

Ама не ми се сториха толкова бесни, тя даже ми изглеждаше разочарована от него, от това, че явно се е заблудила и сега е открила какъв е според нея. Grinning Надявам се това, което ни показват на промото да е силно преувеличено както обикновено и да не е така както изглежда, само малък спор (ама съм оптимист и аз Joy Sunglasses).

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 00:02 от yanitsa.s

# 472
И Мише имаме от снощи, зоопарка расте...

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 08:28 от ant

# 473
Аз мисля, че това Мише е някакво моментно за епизода и няма да има голямо участие- дано НЕ греша.

# 474
Много ми е познато отнякъде това Мише. Grinning Ама не се сещам.

# 475
  • Разпиляна във въображението
Аз пожелах Мишето за Владов Simple Smile Трябва да остане!

След еуфорията от спасяването на Мона, и че брат му не е пострадал, Марио ще трябва да се отдръпне от Зорница, за да може Тони да си направи ходовете.

За Зорница - видях я силна, борбена, упорита, откровена, усмихната и щастлива. Все неща, които й липсваха много при онзи. Там "ще се целунат ли", "ще се съберат ли", "ще правят ли секс" и т.н. като че ли доминираше спрямо образа й. Беше тази до Банков, а не самостоятелен субект.

# 476
Мириел, аз заради това нямам нищо против да позадържим любовната й история с Марио. Нека я виждаме такава, пък с него, работейки заедно, да си се опознават полека. Само ако може да не се ръфат постоянно, но явно това ще е мираж Grinning

Това Мише,малко се разсеях тогава, стара познайница на Мазов ли е? За съжаление мисля, че скоро ще си тръгне заедно с неврохирурга.

# 477
Мириел, аз заради това нямам нищо против да позадържим любовната й история с Марио. Нека я виждаме такава, пък с него, работейки заедно, да си се опознават полека. Само ако може да не се ръфат постоянно, но явно това ще е мираж Grinning

Това Мише,малко се разсеях тогава, стара познайница на Мазов ли е? За съжаление мисля, че скоро ще си тръгне заедно с неврохирурга.
Била му е специализантка, обаче била "избягала" при неврохирурзите. Grinning

# 478
  • Разпиляна във въображението
Мишето е била специализантка на Мазов, преди да го зареже за неврохирургията.

# 479
Аз видях много повече самоувереност и спокойствие у Зорница. Заедно с Банков сякаш беше като малко зайче (айдееее, пак зоологическата градина  Joy ). ¬удя се дали идеята е персонажът да израстне, или идва от самата актриса това. Може да й е по-комфортно да работи с Велислав.

Според мен неврохирурга ще се задържи поне още 2-3 епизода. Мишето с него също, колкото да вкара още нерв у Мазови Grinning

Общи условия

Активация на акаунт