Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Тая Мона много тъпа, бе!
Алфея, вероятно. Може би само пукнат, за да има шанс за възстановяване.
Като гледах края на промото, установих, че Тончо няма какво да сваля Зорница. Направо тя и Марио да се разпределят и да го отглеждат това малкото на смени Joy

# 226
Това беше някакъв дебел прът арматурно желязо. Може да направи страхотни поражения на гръбначния стълб. Просто не ми се коментира нищо в тази серия. Започнаха вече големите неприятности.

# 227
Обаче Мона тъпанарката чинно рецитира на всеки апокалиптичната схема....

# 228
Тая Мона много тъпа, бе!
Като гледах края на промото, установих, че Тончо няма какво да сваля Зорница. Направо тя и Марио да се разпределят и да го отглеждат това малкото на смени Kissing Heart

Приемам, че е помислила Ина за пациент, няма как да знае, че е финансов директор. Но защо изобщо трябваше да говори с някой за това? Не може ли да помисли, че може този на когото каже да се разприказва и да излезе наяве, че правят нещо незаконно. В този момент си мисля, че никак добре не постъпи и цялата жертва за нея на Тони, Марио и Зорница, а вече и на останалите в болницата които знаят и си слагат главата на гилотината, е била абсолютно напразна и тя не я заслужава.

# 229
Яница, то е ясно защо й каза, но изрично я предупредиха да не говори с никого, а не да дрънка наляво и надясно.

Калин - низ от случайности...накрая и зорът на Евгения да му даде библията допринесе за целия батак...

Тасев и Романова в операционната бяха трагикомични.

# 230
Яница, то е ясно защо й каза, но изрично я предупредиха да не говори с никого, а не да дрънка наляво и надясно.

Трябваше още когато разбра, Захариев да я премести. А той не стига, че влезе в калта с това разкритие ами и затъна още повече като реши да я остави. Сега не знам как ще убеждава Ина Фотева да не казва на мъжа си. Като си го знаем какво мекотело е горкия и на челна стойка да застане ще види доста зор. Joy Знам, че накрая всичко ще се размине по някакъв начин - филм все пак, но дотогава доста вода ще изтече май и много напрежение ще има.

# 231
Тая Мона много тъпа, бе!
Като гледах края на промото, установих, че Тончо няма какво да сваля Зорница. Направо тя и Марио да се разпределят и да го отглеждат това малкото на смени Joy

То Зорито както му се води по акъла, не знам как ще стане... Ще си трябва здравия разум на батко.

А всъщност Романова досети ли се, че ги наблюдава Фотев или някой им каза преди това?

# 232
Врабчев им направи знак и те разбраха от самото начало.

# 233
  • Русе
Здравейте,

къде мога да гледам старите сезони? Тъкмо се зарибих по сериала и ги спряха в Нова плей 😣

# 234
  • тук, на мястото си
Това момченце Тони досега много го харесвах, тая вече откъде се пръкна такова л . . . о, направо да му избърше човек един шамар. Мона и тя, като не знае какво да говори, човек си мълчи.
Утре вечер Калин ще бъде опериран от Марио Ковачев, нали е неврохирург и може би известно време няма да може да се движи, затова го видяхме  на количка.

# 235
Казах ви, че Захариев с право се притеснява. Твърде много хора се оказаха пазещите тайната. Ина може и да си замълчи по много причини, но ще ги навърже всички да са й предани до смърт. Как обаче ще се пази такава тайна при толкова замесени от Фотев не знам.

# 236
Тая Мона много тъпа, бе!
Така е тя ако се беше хванала с него нямаше да му е гадже а бавачка .

# 237
Алфря, Ковачев е коремен и детски хирург, не е неврохирург.

# 238
Това момченце Тони досега много го харесвах, тая вече откъде се пръкна такова л . . . о, направо да му избърше човек един шамар. Мона и тя, като не знае какво да говори, човек си мълчи.
Утре вечер Калин ще бъде опериран от Марио Ковачев, нали е неврохирург и може би известно време няма да може да се движи, затова го видяхме  на количка.

Марио не е неврохирург, а е коремен хирург.

Тая история с Мона в повече ми дойде. Нужно ли беше почти 10 епизода да ни занимават с нея? Накрая нищо хубаво не излезе.

# 239
  • София
И Мазови не дадоха с тяхната история, Ваня бременее като слоница вече. Сурунайсе месеца😁

Общи условия

Активация на акаунт