Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 558
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Все пак е операция и е нормално Фотева да се държи за мястото, особено ако става за първи път и се раздвижва.
И все пак си мисля, че неслучайно я дават, че се хваща там. Може би ще има някакви последствия, заради кистата, която откриха и не извикаха АГ, а действаха на своя глава.

# 346
  • Русе
Цялото започна от наркомана, Мона и Тони Simple Smile Но имало - случило се.

Всъщност Йосиф довлачи наркомана в болницата. После Тони видя медальона или там каквото на Мона у него и се започна.
Дано, дано парализата на Калин да е временна. Иначе ще ми дойде прекалено. И дано няма усложнения при Фотева, че Романова може да си изпати.

# 347
Добре де, на Тони не била давана възможност. Нали като говориха за метадона, Марио ясно му обясни какви ще са последствията. Тони каза, че не е ненормален и няма да прави нищо незаконно. Марио му се довери. Тони отново го излъга. На какво точно да стъпи доверието на Марио към брат му?
Да, малко затворен кръг се получава. Hо пък Тони като не е оставян да се поочука и да носи отговорност за действията си, може би и не осъзнава  съвсем ясно последствията. Освен това, ако Mона имаше същото значение за Mарио, каквото има за Тони, мисля, че той самият щеше да ги пренебрегне и да постъпи по същия начин. Галя и Петър също проведоха подобен разговор.
Mного ми стана смешно снощи, когато Фотева каза, че се учела да паркира по слух и Тасев я попита как да го разбира това, дали трябвало да започне да вика  Laughing Един от малкото свежи моменти  Laughing

# 348
Йосиф е виновен за всичко! Да го линчуваме! Joy

# 349
Йосиф е виновен за всичко! Да го линчуваме! Joy

Съгласна! Първа съм!

И малко да се посмеем - ето как се чувствам, когато трябва да се защитава Тони за пореден път JoyJoy
Добре че Майчето, Злати и Феъри удрят по едно рамо JoyKissing Heart

# 350
  • Разпиляна във въображението
Всъщност родителите на Марио и Тони са виновни

# 351
Е, от Марио е станало човек, от Тони - не съвсем. Значи Марио е виновен, щото не го е възпитал както трябва!

# 352
Е, от Марио е станало човек, от Тони - не съвсем. Значи Марио е виновен, щото не го е възпитал както трябва!

Генадиев е виновен!
Ако не беше разменил бебетата, нямаше да умре в 3 сезон, Банков нямаше да дойде, нямаше и да замине за Германия и Ковачеви нямаше да довтасат тук като заместители за Зорница. Wink И изобщооооо.......

А Калин щеше да е лекар във Варна Grinning

П.С. Радвам се, че веселия тон в темата се връща Grinning

# 353
Kалин изобщо нямаше да е лекар Grinning

# 354
Дона, права си, Генадиев да е виновен за всичко ме устройва Grinning

Радвай се на шеговития тон, че довечера пак ще го подпукваме Бамби, усещам Joy

# 355
  • Разпиляна във въображението
Ако родителите на Ковачеви не бяха умрели, той нямаше да е в депресия, да намери Мона, да стане накроман, да се влоши, да му се наложи операция и т.н.

# 356
Дона, права си, Генадиев да е виновен за всичко ме устройва Grinning

Радвай се на шеговития тон, че довечера пак ще го подпукваме Бамби, усещам Joy

Мани, отсега съм с главоболие, все едно ме е шибнал нашия Петър с диска Joy

# 357
Освен това, ако Mона имаше същото значение за Mарио, каквото има за Тони, мисля, че той самият щеше да ги пренебрегне и да постъпи по същия начин.
В сферата на теориите е, но според мен Марио по-скоро щеше да я изкара извън болницата и някъде другаде да ѝ прави вливанията. Той е доста чувствителен на тема отговорност и никога не би си позволил да въвлече трети лица в екстремните си решения, камо ли да застраши цялата болница. Самият факт, че изумено пита Тони - тук в болницата ли - е показателен, че можеше да го преглътне по-лесно, ако поне не беше в нея.
Но преди да стигне до това, щеше да се опита да намери пари, да се опита да се свърже със сестрата, да се опита да намери начин да я включат в програмата и изобщо, щеше да изчерпа всички възможни легални средства преди да натвори такава каша.

# 358
Покрай бъкиите на Бамби сте пропуснали, че Дария е била на при Гала.Grinning
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=859741764212410& … d=476955035824420

# 359
Покрай бъкиите на Бамби сте пропуснали, че Дария е била на при Гала.Grinning
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=859741764212410& … d=476955035824420

Бре, много годежи в тоя сериал, много нещо Grinning Grinning Grinning  Приемам залози кой ще е следващия Wink

Общи условия

Активация на акаунт