Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 37 878
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Да не каза, че тя е момичето му?
Да! Това пък ме потресе повече и от целувката Joy Божееее, Зорница ще се чуди откъде й е дошло Joy
Горе-долу така и каза и я захапа ...Дано тя да реагира достатъчно  ясно , за да го спре , не е необходимо да му дава  излишни надежди  като  се опитва да е внимателна  .
Батко  ще усети гняв , ревност , а после ще загрее ,че я обича .
Утре  тя може  да разбере   за паячката  Thinking и пак да изпадне в размисъл "какво е той" .

# 676
Да не каза, че тя е момичето му?
Да! Това пък ме потресе повече и от целувката Joy Божееее, Зорница ще се чуди откъде й е дошло Joy

Значииии, ако любимецът Марио й се беше нахвърлил и казал тези неща, половината пишещи щяхте(щяхме) да сте(сме) припаднали Grinning Grinning Grinning
😂😂😂😂😂😂точно!

# 677
  • Разпиляна във въображението
Момент, има разлика. Марио вече я познава много повече и по-интимно от брат му. А с Тони какво?

# 678
Дона, Марио поне е правил секс с нея. На Тони какво му нашепна, че е негова. Шамарът вчера го е приел за интимност? Joy

Секс, ама без чувства (нищо, че беше много гореща сцена) Wink
Аааааааааа, ако ги питаш ония от "50 нюанса сиво" шамарът си е задължителен атрибут на интимността JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 679
Паякът жив ли е?

# 680
[quote author=Fairy link=topic=1025854.msg36470347#m
Аааааааааа, ако ги питаш ония от "50 нюанса сиво" шамарът си е задължителен атрибут на интимността JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Ахахахахахахха 😂😂😂🤢

# 681

Ъхъ.

Какво ли си е казал горкия Тони - абе я ми се получи, я не. Дай по-добре да й ударя една целувка, пък каквото сабя покаже Joy

# 682
  • Разпиляна във въображението

Жив е. Марио възкреси болния, когато му го върна Simple Smile

Дона, Марио поне е правил секс с нея. На Тони какво му нашепна, че е негова. Шамарът вчера го е приел за интимност? Joy

Остави секса. Онова под покрива беше още по-хубаво и много повече, отколкото Тони изобщо е имал.

# 683
Тони много си е повярвал и е страшно нахъсан, в което няма лошо - щом толкова я иска да се бори за нея, но накрая ще се наложи да слезе на земята, като разбере, че Марио и Зорница имат чувства един към друг. И ще е по трудния начин!

# 684
Остави секса. Онова под покрива беше още по-хубаво и много повече, отколкото Тони изобщо е имал.

Добре де, разбрах. Тони да умира явно

# 685

Единственото, което Тони е имал с нея е една вечеря. През останалото време Зорница му набиваше канчето за щуротиите и глупостите които прави, помогна му в една опасна кауза и едва не си рискува свободата и професията.  Не знам как Тони си мисли, че след всичко това тя ще му бъде нещо повече. Съвсем показателно за него трябва да е било отношението на Зорница към него - понякога дори беше хладно, съвсем като на колеги.

# 686
Дона, Зорница никога не е оставяла грешни впечатления у Тони, за да се чувства той смел да я нарича моето момиче. Всяко едно нейно действие спрямо него е подчертано приятелско.
Всяко едно нейно действие спрямо Марио е подчертано любовно. И въпреки това, Марио дори когато я смяташе за лека и смяташе, че просто ще я мине още веднъж, дори и тогава я попита. И не помня някой от нас да изквича от удоволствие, когато я погали в онзи момент.
С какво Зорница, която искаше да излезе с приятелката си и да я разведри и му го каза, го е накарала да мисли, че има право да я нарече своя и да я целуне?
Не знам, ако не виждате разликата в отношенията й с двамата, ми е трудно да обясня защо е неприемливо поведението му.

Яница, вечеря, преди която тя изрично го предупреди, че няма да е среща.

# 687
Значииии, ако любимецът Марио й се беше нахвърлил и казал тези неща, половината пишещи щяхте(щяхме) да сте(сме) припаднали Grinning Grinning Grinning
Двоен стандарт, но на батко му отива  Joy, а Тони приличаше на влюбен ученик  Joy
Mного ме издразни това момченце още в началото на епизода, как само успокои Mона, че якето било на брат му, така че проблем няма  Sick
Щом Зорница е забелязала Mарио, дали нарочно няма да го остави в заблуждение след днешния им конфликт...

# 688
Според мен след целувката Зорница ще поиска да си тръгнат. В смисъл всеки в неговата посока, но Марио ше види, че се целуват и след това си тръгват и ще реши, че отиват да консумират любовта си.
Просто Тони спешно трябва да се размрънка на брат си, че нищо не е станало. Grinning

# 689
  • Ню Йорк
Имам лошото предчуствие, че Калин няма да се оправи и тогава ще е най-добре да приключат сериала. То едни Мазови останаха, но там нищо не се случва. Тая Ваня носи вече втора година и явно няма да ражда в близко бъдеще. Лорчето и се връзва на акъла и ще вземе да се скара с Мазов, но някак всичко е изсмукано от пръстите, само за да върви сценария.
Евгения отново е противна и досадна и все още ми е неестесвено, че двете с Кръстева са първи приятелки, след като Евгения я ненавиждаше има няма 20 години.

Общи условия

Активация на акаунт