Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 67 048
  • 878
  •   1
Отговори
# 195
  • в сърцето на един мъж...
Трябва да питам дали мъжа ми дали е забелязал, че той обикновено прищраква станциите докато му хареса нещо  ooooh! Grinning

Аз съм на чаривари, ама ще го сменя, там дето я пускат Simple Smile

Дано все така водят нашите Simple Smile

# 196
  • DE
Най-често слушаме Regenbogen, пускат хубава музика.
Иначе навивам сина ми да агитира съучениците да гласуват за нас  Mr. Green

# 197
  • в сърцето на един мъж...
Хихи, аз не съм се сетила за това Simple Smile

# 198
  • Испания
Испанска телевизия използва песента ни, за да рекламира серията "Lost". Предполагам, че нашите нищо не знаят, защото са изненадани. Обясних им къде могат да видят случващото се.

Направих скрийншот:

Трябва да се кликне горе вдясно. Страницата на телевизията е: https://www.energytv.es/

# 199
  • Вестерос
Kaто се пусне клипчето ли се чува песента ни Grinning

# 200
  • Испания
Kaто се пусне клипчето ли се чува песента ни Grinning

Абсолютно цялата. Само малко е изрязана в един момент. Отвори линка и кликни там.

# 201
  • Вестерос
Пробвах, не ми го отваря заради ад блока, затова попитах.

# 202
  • Spain
Испанска телевизия използва песента ни, за да рекламира серията "Lost". Предполагам, че нашите нищо не знаят, защото са изненадани. Обясних им къде могат да видят случващото се.

Направих скрийншот:

Трябва да се кликне горе вдясно. Страницата на телевизията е: https://www.energytv.es/

гледа ли вчера НОВИНИ? Пре-парти ми правят с Амая и Алфред и не са поканили Екинокс  , говориха за разните му фаворити  ... нито дума пак, коментаторите на Евровизия(които мн.  уважавах) изразиха лични мнения и предположения... но и там тишина....много се обидих на RTE 😁😁😁 явно са мн уплашени. Да не говорим за реакциите на няколкото ютубъра.... ама пък хората в коментарите си ги забиха, юзъри с испански имена и фамилии...мн ми харесва че не само ние българите пишем из мрежата позитивни отзиви

# 203
  • Испания
гледа ли вчера НОВИНИ? Пре-парти ми правят с Амая и Алфред и не са поканили Екинокс  , говориха за разните му фаворити  ... нито дума пак, коментаторите на Евровизия(които мн.  уважавах) изразиха лични мнения и предположения... но и там тишина....много се обидих на RTE 😁😁😁 явно са мн уплашени. Да не говорим за реакциите на няколкото ютубъра.... ама пък хората в коментарите си ги забиха, юзъри с испански имена и фамилии...мн ми харесва че не само ние българите пишем из мрежата позитивни отзиви

Видях, че нашите не участват, но не мисля, че не са ги поканили, защото забелязвам, че нашите /и изпълнителите, и от БНТ/ са в чудесни отношения с испанците. Дори един испанец, студент по журналистика, се похвали, че нашите са го поканили да придружи делегацията ни в Лисабон и накрая написа на български "Благодаря ви". Та аз му честитих на испански, похвалих го, че е започнал да учи български и завърших с  "Много добре".

Още докато бяха в Амстердам, нашите писаха, че повече няма да ходят никъде и ще се съсредоточат върху репетициите.

Испанците направиха голяма глупост, че избраха Tu canción и нищо няма да направят. Ако бяха изпратили Айтана и Ана щяха да имат повече успех. Според мен.

Синът на Жана, Лео, днес навършва осем години.

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 19:58 от smileys

# 204

Направих скрийншот:

Хаха, много яко. Нищо , че песента изобщо не кореспондира с клипа и сериала 😁

# 205
  • Испания

Направих скрийншот:

Хаха, много яко. Нищо , че песента изобщо не кореспондира с клипа и сериала 😁

Друга телевизия от същата медийна група залага на израелката и тази - на нашите. Включително днес написаха, че знаят кой ще победи, защото песента прониква до... костите.

# 206
  • SF
Аз даже не можах да изтърпя до края израелската песен. Не мога да повярвам, че тя е на първо място в букмейкърските класации.
Чешката, която е след нас също не ми харесва.
Звучи като злобен комплескарси коментар на заблудена патриотка, но наистина не мога да ги сравня с българския шедьовър.

# 207
  • Испания
Пре-парти ми правят с Амая и Алфред и не са поканили Екинокс

Както писах вчера, бях сигурна, че са били поканени. Все пак попитах, за да съм сигурна 100%.

Скрит текст:
Fueron invitados y querían ir, pero les coincide con ensayos 😔

"Бяха поканени и искаха да отидат, но съвпадаше с репетициите им".

===============================================================================================
"Евровизия 2018". Кои са фаворитите за победа на Евровизия 2018

https://www.bnt.bg/bg/a/koi-sa-favoritite-za-pobeda-na-evroviziya-2018

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 12:07 от smileys

# 208
Добре де, само аз ли постоянно мисля, че мотивът накрая е запис, а не го пее Жана?

Последните ноти - да. И при живото изпълнение се вижда, че тя не пее.
Не се ли изпълняват народните мотиви от едно момиче, участваше в Гласът на България, Миа Ди.. бях попадала на такава публикация?

# 209
  • Испания
Добре де, само аз ли постоянно мисля, че мотивът накрая е запис, а не го пее Жана?

Последните ноти - да. И при живото изпълнение се вижда, че тя не пее.
Не се ли изпълняват народните мотиви от едно момиче, участваше в Гласът на България, Миа Ди.. бях попадала на такава публикация?

https://www.actualno.com/showbusiness/vijte-shestija-glas-zad-pe … -news_665747.html

Общи условия

Активация на акаунт