Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 66 946
  • 878
  •   1
Отговори
# 450
  • Испания
Bulgaria: the resurrection of a woman

/Вижте на тази снимка облеклото на Жана - в различни цветове от светлините! Уааааааааааау е!/

http://eurostory.nl/en/bulgaria-resurrection-woman/

EQUINOX

We are different as people and performers. Yet, we always find the balance. We believe in the power of music. We stand on stage equal. We are Zhana, Trey, JJ, Johnny and Vladdi and we will wave the flag for #Bulgaria at the first semi-final of #Eurovision 2018! 🇧🇬 #AllAboard

Кой каквото ще да казва. Страхотно изглеждат и пеят чудовищно.

# 451
  • Вестерос
Аз няма да гласувам също, май само 1 път съм гласувала за една рок група, Поли като се явяваше. Но съм си в БГ.

# 452
Тази Саша в колко песни има участие? Сега разбрах, че е правила хореографията и на кипърката.

# 453
  • в сърцето на един мъж...
Интересна статия, а тоалета на Жана е уникален!

# 454
Аз леко се бях отчаяла, но ентусиазмът ми започна лека-полека да се връща. Simple Smile Искам утре да си изпеят страхотно песента и да отидат на финал, пък тогава ще мислим за класиране. Simple Smile

# 455
  • Испания
Аааааааа, не така! Трябва да сме оптимисти и да им изпращаме положителна енергия, пък те ще свършат своята работа. Статията, чийто линк сложих по-горе, е страхотна.

Е, няма такъв кеф. Гледам испанския детски "Глас", пускат реклама и чувам нашите. Кликнете на видеото /има и по-съкратен вариант, но пак с нашата песен/.

https://www.energytv.es/promos/Promo-Energy-eurovision-bulgaria- … 2_2549955215.html

Първо я пуснаха по този канал /бях писала преди в темата/, сега я пускат в един още по-гледаем частен канал на същата медийна група.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 00:43 от smileys

# 456
Добре, де, защо толкова гадни думи за Израелката? Като за хора толкова духовни, дето вникнахте отвъд плътта на нашата песен - не е ли редно да не съдите човека по вида му (дебела, грозна)? Тя точно за това и ще спечели, защото нейната песничка е точно за това - дебеланките на цяла Европа ще гласуват, защото им е писнало да ги съдят по вида, да ги обиждат, изоставят, да ги тормозят, подиграват и т.н. Ако Гага си сложи пържола на рамото - става. Ако Ейми Уайнхаус прилича на бременна хлебарка в главата - става, но ауууу колко е грозна и отвратителна Нетта... Тя може и има право да е каквато си иска... Не е духовно това вашето, нито космическо, а отвъд костите да не говорим...

Аз ще се радвам България да се представи прилично, но не се асоциирам с тази група. Мъжете нищо не ми говорят. Зная за тях толкова колкото и те знаят за мен. А асоциациите ми за Жана са само и изключително негативни- наркотици, скандали, отнето дете, шофира дрогирана. Съжалявам, този проект ще мине без моята подкрепа. Но ще подкрепя Нетта - около мен е пълно с млади жени, чието самочувствие страда заради подигравки и тормоз. И явно съм от хептен идиотките, защото макар че пратих макс смс от 4 телефона за Кристиян, много се радвах и за Португалия. Песента им беше много красива.

# 457
  • София
Тя може и има право да е каквато си иска...

Никой не й отрича това право. Това означава ли, че всички са длъжни да я харесват?
На мен ми е отвратителен начинът, по който си върти цялата физиономия. Това, че се прави на чучело - също.
Иначе нека да си е с наднормено тегло - нито е първата, нито е последната.

# 458
  • София
Добре, де, защо толкова гадни думи за Израелката? Като за хора толкова духовни, дето вникнахте отвъд плътта на нашата песен - не е ли редно да не съдите човека по вида му (дебела, грозна)? Тя точно за това и ще спечели, защото нейната песничка е точно за това - дебеланките на цяла Европа ще гласуват, защото им е писнало да ги съдят по вида, да ги обиждат, изоставят, да ги тормозят, подиграват и т.н.

Но ще подкрепя Нетта - около мен е пълно с млади жени, чието самочувствие страда заради подигравки и тормоз.
И това ли трябва да е причината, за да спечели песен на песенен конкурс - някакъв вид измислена дискриминация?
Забрави да допълниш и антисемитизмът, защото и такъв етикет лепнаха на нехаресващите Нета.

Не харесвам песента на Нета, не харесвам и визията й. А най не харесвам някой да ми вменява вина.

# 459
Не можех да го кажа по-добре от Мецани. Изобщо не съм толкова духовна, нито толкова съпричастна. Евровизия е музикален конкурс и песента на Нета е последното, което мога да нарека хубава музика. Относно външния вид, ами аз и Жана оплюх с провисналата косица. Нищо положително не виждам в зле боядисана и опърпана коса или в наднорменото тегло, какво остава пък да ръкопляскам, като ги видя.

Не защото аз изглеждам перфектно, а защото смятам, че не са пример за подражание и нямат място на подобен форум.

Отделно, изморих се от недоразумения, които печелят евровизия. Миналата година португалската песен не беше лоша, не. Но беше една от многото през годините. Ако не бяха изиграли мелодрамата със сестрата, болният брат и сълзи в очите/звезди в косите, дали щеше да спечели?

# 460
Песента на Нета има някакво послание, което ми е ок, тя както си иска да си се облича, не ми пречи, обаче самата музика ме вкарва в тих ужас. Затова няма да гласувам за нея Simple Smile Не защото ни е конкурент или ала - бала. Миналата година си гласувах за Португалия и още един куп други. Grinning Аз гласувам доста обикновено, поне за 5-6 песни от всеки полуфинал Grinning

# 461
Вчера като слушах генералната репетиция пред журито, в чата очаквах да видя само положителни отзиви за песента ни, но учудващо половината бяха хейтъри. Била скучна, не била българска заради чужденците, щяла да бъде една от изненадващите дисквалификация, т.н.  Добре, че не е представителна извадка.

На тази репетиция роклята на Жана е по- различна, няма го парчето плат отгоре на раменете.
https://www.instagram.com/p/BifaXQqBX7C/

# 462
  • София
След като Кончита вЮрст спечели, не виждам никаква причина да не дадат титлата тоя път на изреалтяните…. .

# 463
  • Испания
Разбира се. По линията "Ах, горката жена с брада!", "Ах, горката дебеланка!" и т. н.

# 464
Да де, точно това имам предвид и аз. Нета е поредният продукт, и не непременно стойностен. Дори точно обратното.

Общи условия

Активация на акаунт