Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 67 025
  • 878
  •   1
Отговори
# 360
  • Вестерос
Доколкото помня не сме били фаворити, бяхме под номер две.

# 361
Тука пеят на рожденият ден на Филип Киркоров

# 362
Гледах втората репетиция - пълна версия, хем ми се струва, че накрая Жана не пее, хем не ми върви на Евровизия да оставят някой участник едва ли не на плейбек да пее? Най-малкото ще ни порежат с точки.

# 363
  • София
Е как ще оставят някой да пее на плейбек, нали ще се чуе ако е така.

# 364
Е как ще оставят някой да пее на плейбек, нали ще се чуе ако е така.

В такъв случай защо всички се съмняваме, че Жана пее накрая?  Grinning

# 365
  • София
Защото не пее само тя.

# 366

По-скоро Жана е беквокал на Мария...

# 367
В такъв случай защо всички се съмняваме, че Жана пее накрая?  Grinning
Беквокалът изпълнява фолклорните мотиви. Мария Димова. Не знам Жана до колко има участие в тях.

# 368
  • София
Здравейте,
Първоначално, когато чух нашата песен, с лека ръка я отписах, някак не ме грабна. В последствие, след третото слушане, отидох в другата крайност - влюбих се в нея и не можех да спра да я слушам 🙂  Песента ни наистина е прекрасна и бях убедена, че ще сме в топ 3. След репетициите обаче, мисля ще се класираме на доста по-ниска позиция. Дано да греша.
Не ми харесва тази черна линия, която наложиха през последните 3 години. И при Поли, и при Кристиан, и при Equinox все едно и също - черна сцена, черни космически дрехи, студенина и статичност ( без Поли, тя поне танцуваше, макар и странен танц за повечето Simple Smile))

Гледам залозите - за сега сме на 5 място, но до утре кипърката ще ни измести. Изключително много е харесвана, дори мисля, че може и да спечели конкурса. Естония е на път да заеме второто място.

п.п. И на мен много ми се иска да видя Мария на сцената.

# 369
  • София
Абе, истината е, че стигнахме дотам, че да се надяваме да прескочим полуфинала.
Няма как фронтмена (центъра - Жана) да ти е толкова безличен, беше посбъркана концепцията и това лъсна, не в началото, но на репетциите - да. Уви.

# 370
  • Испания
След втората репетиция:

# 371
Пфууу, нещо не ми допада Sad

# 372
В Лондон на живите изпълнения добре си звучеше групата, след това какво се случи - нямам обяснение cry

# 373
Променят разни неща постоянно. Коментира се в клипчето от smileys. А в този който пуснах аз, мисля че е част от това, как ще изглежда на екран и именно видяната малка част не ми допада.

# 374
  • Испания
Променят разни неща постоянно. Коментира се в клипчето от smileys. А в този който пуснах аз, мисля че е част от това, как ще изглежда на екран и именно видяната малка част не ми допада.

Не. Това кратко клипче го пусках вчера и беше качено преди да качат цялото изпълнение.

Вчера четох коментарите под цялата репетиция. Чужденците са във възторг, а българите критикуват ли, критикуват. Нищо ново под слънцето. Вечно нещо не ни е натамън.

Общи условия

Активация на акаунт