Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 66 946
  • 878
  •   1
Отговори
# 465
  • Испания
Изпълнението пред журито снощи:

Любителски запис е.

# 466
  • Разпиляна във въображението
Добре де, журито нали оценява и текста? На израелската песен текстът е един никакъв, с никаква стойност. Не е ли възможно там да дръпнем с точките?

# 467
Звучи страхотно, дори любителското видео. Краят е върхът!
Според мен не трябваше да пипат началото на песента, или може би само първия такт с фолклора да остане, без втория, но това си е мое мнение. Иначе финалът ми харесва, много. Изглежда, а и звучи по мащабно, започвайки от по-рано и завършвайки много силно.
Притеснява ме какво ще излъчат по ТВ и дано крайният резултат е добър. Че главно на зрителски вот се разчита.

# 468
  • Испания

Притеснява ме какво ще излъчат по ТВ и дано крайният резултат е добър. Че главно на зрителски вот се разчита.

Така е. А и журито, и публиката оценяват две различни изпълнения.

# 469
  • Варна
Тази генерална репетиция толкова ме обнадежи !
Страхотно се справят ,финала е зашеметяващ ,феноменален глас  Shocked
Нямам търпение ,да започва вече. ooooh!

И да ви кажа честно,израелката толкова ме разсмя  Joy Joy Joy.Много е забавна и даже много, много ми хареса! Thinking Shocked hahaha

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 11:55 от Velina_p

# 470
  • addicted
А Трей защо е по клин? Не искам да го обидя, но не е в най-добра форма за такава дреха Blush

А, то само това да беше. Тази шапка, жестовете му .. изобщо, доста нелепо са го 'поставили' на сцената, но аз като цяло имам много забележки към сценографията.
Но звучат уникално. И преди казах, но пак - обожавам точно този тип гласове, подбрани са гениално и за песента, и в допълнение един към друг. Не мога да спра да ги слушам, когато гласът на Трей се вдигне на първото 'bones' в припева, съм три педи над земята. И искрено завиждам на всички, които ще са там и ще ги чуят на живо, ще бъде несравнимо преживяване.

# 471
  • Вестерос
На последното клипче се чува Жана как пее Simple Smile
Аз настръхвам като почне Джей ли се казваше втория куплет..

# 472
Джони Мануел Simple Smile

# 473
И  Кипър изненадващо повежда! Това определено се дължи на страхотната сценография на Саша Жан-Баптист, само дето при нас  се получи обратния ефект.

# 474
Секси тяло, тясно-разголващо облекло, да подчертае тялото, дълга коса, която размята мощно, горещ танц и мъжете са в екстаз. Песента е динамична и танцувална. Запомня се. Не е никак лоша Simple Smile Ама мисля първите неща оказват повече влияние за вота за тази песен, отколкото самата песен. Smile

# 475
  • Разпиляна във въображението
И  Кипър изненадващо повежда! Това определено се дължи на страхотната сценография на Саша Жан-Баптист, само дето при нас  се получи обратния ефект.

Къде да видим изпълнението?

Намерих го - то коси, то чудо. Бионсе ли се опитват да постигнат?

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 11:24 от Miriel

# 476
И  Кипър изненадващо повежда! Това определено се дължи на страхотната сценография на Саша Жан-Баптист, само дето при нас  се получи обратния ефект.

Къде да видим изпълнението?

Намерих го - то коси, то чудо. Бионсе ли се опитват да постигнат?

Бионсе, Шакира... и песента, и сценографията са в такъв стил. Не ми харесват и двете.

За нашата песен - за съжаление на клипче ми въздействаше повече Sad Не знам защо на сцената не ми е толкова силно. Надявам се на живо да е различно усещането

Израелката е голяма карикатура

# 477
  • в сърцето на един мъж...
Не е духовно това вашето, нито космическо, а отвъд костите да не говорим...

Аз ще се радвам България да се представи прилично, но не се асоциирам с тази група. Мъжете нищо не ми говорят. Зная за тях толкова колкото и те знаят за мен. А асоциациите ми за Жана са само и изключително негативни- наркотици, скандали, отнето дете, шофира дрогирана. Съжалявам, този проект ще мине без моята подкрепа. Но ще подкрепя Нетта - около мен е пълно с млади жени, чието самочувствие страда заради подигравки и тормоз. И явно съм от хептен идиотките, защото макар че пратих макс смс от 4 телефона за Кристиян, много се радвах и за Португалия. Песента им беше много красива.

Ау, а защо ти така не духовно? Всеки има право на втори шанс. Жана каза, че са й го дали. Толкова много млади хора затъват. Ами ето, бъди духовно извисена, подай ръка...

Надявам се да се справят и да мине добре всичко! А израелката не я харесвам, защото се възползва от измислени проблеми, за да печели. Писна ми от такива. Вече човек не може да бъде нормален.

# 478
Само се радвайте,че не ви пускат Нета (израелката) всеки ден по незнам си колко пъти по радиото и най-вече когато ми се налага да пътувам.Снощи се хванах,че си я припявам Scream Flushed Relaxed

Днес ще вотна за нашите,но незнам дали ще мога да се включа с коментари тук,а много ми се иска.

# 479
И  Кипър изненадващо повежда! Това определено се дължи на страхотната сценография на Саша Жан-Баптист, само дето при нас  се получи обратния ефект.

Това и аз имам предвид. Ясно е, че другаде си е концентрирали усилията Сашето, но въпреки това няма да може да ни провали защото гласовете са невероятни и песента е уникална.

Общи условия

Активация на акаунт