Подготовка за малкия човек -2

• 51 859
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И за синът ми и сега за дъщеря ми ползвах всичко  на томи типи- помпи, шишета и т. н.нямам забележки.
Разбира се ги купих от Англия не от тук.

# 631
# 632
  • София
И аз съм взела всичко на Томи Типи от Амазон Simple Smile

# 633
Аз съм взела на Нук шишета с каучукови биберони. Синът ми ги одобрява .и залъгалките му са такива.
Силиконовите не му харесват

# 634
С първото дете в началото бях с Чико. После ползвах всякакви, но най-много ми харесаха шишетата и бибероните на Канпол. С Томи Типи синът ми се давеше и изобщо не можеше да се храни. Помпата им не става за жени с по-големи зърна, а и се развали на втория ден ползване. Мразя тази марка.

# 635
  • София
Аз съм доволна от антиколиковите на Канпол, водят се Хаберман.
Сега пие с Томи типи.

# 636
Авент, доволна съм.

# 637
С голямата ползвах Авент, бях много доволна. Сега реших да взема на една сравнително непозната марка- Suavinex. Впечатли ме това, че ако бебето не хареса дадения биберон няма нужда да сменям шишето, а мога просто са купя анатомичен такъв. И са с весели картинки. 😊

# 638
Suavinex са всичките, които аз съм взела.

# 639
  • София
За малкият имах много видове шишета, и стъклени и пластмасови. В крайна сметка останах с авентските шишета и биберони на Чико.

# 640
Майка ми беше в Щатите миналото лято и се пооля със шишетата. Имаме 9 големи и 9 малки на Parent's Choice. Вървят по 3 за около 10 долара в американския Амазон.

Ползваме 2 + шишето от помпата на Медела, защото кърмя от гърда. Поне, ако другия път родя тризнаци, няма да останат гладни.

# 641
# 642
За малкият имах много видове шишета, и стъклени и пластмасови. В крайна сметка останах с авентските шишета и биберони на Чико.
Моля те да споделиш как стерилизираше стъклените шишета? Може ли да се ползва стерилизатор за микровълнова или електрически стерилизатор? Четох, че трябвало да се изваряват по добрия стар метод в тенджера, но не знам колко е вярно това.

# 643
Аз имам шииета на нук, томи типи, чико, бебе еван. Най - харесвам на нук.

Стъклените защо да не могат в стерилизатор? Моето го стерилизирам.

# 644
  • София
Ще те излъжа, но мисля че го слагах в стерилизатора за микровълнова.
Не ми бяха много удобни, защото бяха тежки. Подарих ги на братовчед ми като се роди синът му.

Общи условия

Активация на акаунт