Подготовка за малкия човек -2

• 51 848
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не, не, просто повечето мнения, които събрах е, че  2 до 5 кг са доста мънички, а 3 до 5 може и малко да се постегне и няма да пада. Не мисля, че има голямо значение, просто само това ми е ясно от цялата памперсна история.

# 676
  • Германия
Малко е и въпрос на вкус какви памперси ще ползвате. Аз лично не съм убедена че Памперс са най-добрите, но са едни от най-скъпите. Аз си ползвам предимно памперсите Babylove на dm и съм много доволна. Не смятам, че си заслужава да давам двойно повече за Памперс, при положение че не са двойно по-хубави

От друга страна опаковките на малките номера с с малко бройки, така че спокойно могат да се купят няколко различни марки и да се пробва - една опаковка (23бр) стига за около 3 дни в началото

# 677
  • София
В началото ползвах най-малките на дм, сега ползвам нощем пак дм-ските. Много съм доволна, един път не са и пропуснали. Денем - многократнк

# 678
  • Стара Загора
Наистина е въпрос на вкус, на мен ДМ-ските ми смърдят направо токсично. Едвам изхабих пакета и не повторих.
Харесвам Хъджис и Либеро, и лилавия памперс не е лош.

# 679
  • София
Тези Huggies ги търся къде ли не, няма и няма. Libero също видях само във Вис Виталис. Но щом казвате, че 20тина памперса стигат за три дни, има поле за изпробване на различни видове.

# 680
Huggies има и в Емаг. Аз досега различни марки изпробвах и на всички има по някой недостстък според мен. Ссмо Либеро наистина са хубави, но излизат най-скъпо от всучки останали видове пък накрая пак отиват в коша Wink Така че наистина е въпрос на избор.

# 681
Първото ми дете се роди 2880гр и ползвахме паперси от 2-5кг повече от месец. Преди раждането бях купила от 3-6кг и му пропускаха, защото му бяха големи.
За марка... От Памперс изобщо не съм доволна. Ползвах на ДМ, Лидл или Пуфис.

# 682
Аз изпробвах доста марки Simple Smile за прибирането от болницата бях мзела един малък пакет от 2 до 5 кг. Бяха ми идеални, а ни изписаха 3690 гр.
Относно марките - имах зелен памперс - ужас бешу с него. Почти всеки памперс пропускаше и беше с напикани/наакани дрехи. Употребата на тази марка не беше в началото, за да се усъмня, че аз не съм ги поставила като хората.
Имах babylove на ДМ, Молфикс, Pine- харесаха ми, без забележки.
Най са ми любими тези на Лидъл - тужур.  Запасих се хубаво по промоциите с тях, сега мисля да пробвм Лупилу да видя как са.

# 683
Белия памперс, скъпи или не свикнах им. Сега съм взела кашонче пуфис сенситиф да видим.
Иначе тужур бяха хубави, ама вече не ги произвеждат, а заместителя им лупилу са ми дебели.

# 684
  • София
Ох, момичета, чета зелен и бял памперс и се чудя какво точно ще рече това, как само по цвета се определя. Чак в гугъл проверявах. Сега се усетих, че става дума за бял и зелен Pampers. Joy

# 685
Аз за родилното взех памперс, които бяха малък пакет. Килограми не помня
След това взехме някакъв супер памперс... Ама на всяко изпишкване го преобличах, защото пропускаше. Почнах да пробвам всякакви. Накрая се спрях на ДМските (http://4.bp.blogspot.com/-3SgIkPJDMAA/VfXbWSIjDXI/AAAAAAAAASQ/GV … /Babylove%2B1.jpg)
После по погрешка взехе пак от ДМските тези : https://cdn02.dm-static.com/images/mediacatalog/h4010355068668-7 … 68-756136_org.png
С тях как се озъбих, няма да ви казвам... и те пропускаха жестоко.
Пуснаха Лупилу памперси и се родих. Вече е само с тях Богомилчо. Майка ми я пратих до ДМ веднъж по спешност и се върна пак със същите натурални, дето ви показвам снимка. Вярвайте, като ги видях-побелях! Вече втори месец стоят така за много краен случай.

# 686
Хм а какви са тези пт снимката, аз май не съм гледала внимтелно в магазина ама не съм ги виждала. Аз от 3ката съм взимала един оранжев пакет.

# 687
  • София, България
Ох, момичета, чета зелен и бял памперс и се чудя какво точно ще рече това, как само по цвета се определя. Чак в гугъл проверявах. Сега се усетих, че става дума за бял и зелен Pampers. Joy

Да, зелените са Active Dry, белите - Premium care. Oт раждането до сега само Pampers, ако са пропуснали, е било заради некачествено слагане. Аз съм доволна и от белите, и от зелените, но нямам база за сравнение, така че моята оценка едва ли ще ти е полезна. A и както виждаш, мнения много и разнопосочни Simple Smile Каквото и да решиш, леко раждане и здраво бебче ти пожелавам, другото е лесно Wink

# 688
Онзи ден приятелка си купи Хъджис. Много мекички и тънички, с ластик на гърба. Обаче едно не ми хареса - отпред са като резнати, няма го това удължение, в/у което се лепва лентата и се съмнявам, че малкия може да се опикава с тях. Не знам дали ще ме разберете какво имам предвид.
Иначе ги купи за 13 лв. 42 бр., р-р 4, много добра цена.

# 689
Хм а какви са тези пт снимката, аз май не съм гледала внимтелно в магазина ама не съм ги виждала. Аз от 3ката съм взимала един оранжев пакет.

Тея са някакви натурални/био някакви... Много по-дълбоки са и са като от вестник.
Аз точно за оражевите пратих майка ми. Тя видяла това оранжевото на пакета и го взела..

Общи условия

Активация на акаунт