Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 512
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • BG-DE
Можеш ли да ми кажеш Пантерата и Клое как са като близост и трайност  Praynig

# 271
Можеш ли да ми кажеш Пантерата и Клое как са като близост и трайност  Praynig
За съжаление и двата парфюма не ги познавам в оригинал. Но Пантерата ми е голям фаворит- страхотен аромат, който е наситен и дълготраен. Често ме питат за него, харесва се. Клое е друг, не знам повече капки ли трябваше да сложа, но не го усещам върху кожата си, пък и като аромат, не се разгръща добре във времето.

# 272

Цитат
И аз съм хвърлила око на Comme des garcons - 2 red harissa, но не съм запозната с аромата. Можеш ли да го опишеш накратко?

iv4enceto_91 много точно го описала. Свеж, цитрусов, но и пикантен аромат, при мен не избиват кофти нотки, а на 6-7 час вече запова да се прокрадва мирис на  чисто, но не на сапун или прах за пране, а много приятен. Един от фаворитите ми от миналото лято е.

# 273
  • BG-DE
Талияна, много благодаря  bouquet

# 274
Здравейте, момичета и момчета, имам въпрос. В неделя ходихме семейно до Кауфланд в Кривата река и видях щанд за парфюми до входа. Много бързахме и не се спрях, само забелязах бели картонени кутийки с Айфеловата кула на тях. Да знаете на коя марка са? bouquet

# 275
Здравейте, момичета и момчета, имам въпрос. В неделя ходихме семейно до Кауфланд в Кривата река и видях щанд за парфюми до входа. Много бързахме и не се спрях, само забелязах бели картонени кутийки с Айфеловата кула на тях. Да знаете на коя марка са? bouquet

Това са Eyfel Perfumes- горещо НЕ ги препоръчвам. Бъх си поръчала преди време от тях Obsession  и Bvlgari pour Femme- пълен провал бюха и двата. Obsession миришеше на чубрица и нищо друго, а Bvlgari  на нещо развалено и вкиснато.
   Цените им са доста ниски, но дори за тези пари не си заслужават според мен.

# 276
Благодаря, ayaska  bouquet.

# 277
  • София
Имам два въпроса
1 от къде купувате  Заг?
2 доволни ли сте от маслото за тяло на p&d parfum

# 278
Заг купувам от момчето в ОЛХ.

# 279
  • BG-DE
http://zagzodiak.com/stores/category_id/144/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D … D0%B0%D1%82%D0%B0 ето тук са дадени всички магазини на Заг Peace

# 280
Купих си лидълския Шалоу, прекрасен аромат, но много нетраен, след половин час никакъв го няма. Четох назад в темите, че са ги развалили, ама чак толкова да не става не очаквах. Рефанскрия Би делишъс без капки издържа мноооого повече.

# 281
  • Universe

Цитат
И аз съм хвърлила око на Comme des garcons - 2 red harissa, но не съм запозната с аромата. Можеш ли да го опишеш накратко?

iv4enceto_91 много точно го описала. Свеж, цитрусов, но и пикантен аромат, при мен не избиват кофти нотки, а на 6-7 час вече запова да се прокрадва мирис на  чисто, но не на сапун или прах за пране, а много приятен. Един от фаворитите ми от миналото лято е.

Чия имитация обсъждате, че не разбрах, благодаря! Yum

Разкошна "Олимпия" от златната серия на Сан Сиро /Брайт Кристал, благодаря за препоръката Flowers Hibiscus/

# 282

Цитат

Чия имитация обсъждате, че не разбрах, благодаря! Yum
На Гиза Simple Smile

# 283
  • Габрово
А този имаше ли го в имитация  1 Million Prive for men   ?

# 284
  • Бургас
Мисля,че имаше на Заг, но с мъжките не съм много запозната

Общи условия

Активация на акаунт