Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 583
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Момичета, в лятно настроение съм,а всичките ми парфюми са по-зимни или по-тежки, единствето Аурата ми е като за това време,та моля да ми препоръчате нещо лятно,което да ухае на кокос,ванилия, ,плажно масло,нещо да ухае на плаж,което мога да открия при Заг.

# 406
Момичета търся добра имитация на Narciso Rodriguez For Her.
020 - на Рефан.
К141    narciso rodriguez  - на Ейфел парфюми.
Днес очаквам  363 NR    NARCISO POUDREE - NARCISO RODRIGUEZ. Ще дам отзиви Simple Smile

# 407
дами, знам, че е обсъждано поне хиляда пъти, но не намирам отговор на въпроса си:
кои са добрите имитации на уоманити?
благодаря предварително! Flowers Hibiscus
/изпръскала съм бутилка от оригинала и бутилка с имитация, но не помня на коя фирма беше Rolling Eyes ; много бързо ми омръзва оригинала, за да купувам бутилка от него, имитацията за няколко фъса, колкото да начеша крастата, е идеална Wink /

# 408
  • Бургас
KDS,виж "Си" във версията на Рефан,за мен са се справили добре.Еличка,за оригинали се сещам,но за аромати от Заг нещо зациклям.Аз кокос в парфюм не обичам,не мога да се сетя за такъв техен аромат ухаещ на плаж,виж Донна на Трусарди той e един от парфюмите за които съм получавала доста комплименти въпреки наличните ми оригинали, на мен ми носи такова ваканционно настроение.Пробвай и Бронзовите богини на ЕЛ,влез в някой мол и се напръскай добре мисля,че точно това търсиш.За Уоманити хвалеха назад версията на Рефан като сполучлива можеш да я преслушаш.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 09:37 от Bright Crystal

# 409
  • София
+1 за Рефан и Уоманити

# 410
++1 Simple Smile преди време рефанската версия на Уоманити беше супер добра, сега не знам как е.

# 411
  • BG-DE
дами, знам, че е обсъждано поне хиляда пъти, но не намирам отговор на въпроса си:
кои са добрите имитации на уоманити?
благодаря предварително! Flowers Hibiscus
/изпръскала съм бутилка от оригинала и бутилка с имитация, но не помня на коя фирма беше Rolling Eyes ; много бързо ми омръзва оригинала, за да купувам бутилка от него, имитацията за няколко фъса, колкото да начеша крастата, е идеална Wink /

Миналата седмица по подобни съображения  Laughing взех известни количества Уоманити на рефан и на заг, моя нос някаква съществена разлика не намира между тях, но имам чувството, че преди време рефанската версия като че ли беше по-трайна  Thinking сега я направих с двойни капки и буквално след 2 часа няма никой, на заг ми се задържа повече, но като цяло макар и с с някои леки разминавания от оригинала и двете стават  Simple Smile Като спре потопа  Laughing мисля да проверя версиите на мартинез и парфен  Simple Smile

# 412
Здравейте,

Пиша с молба дали някой има каталожните номера на наливни парфюми реплики на Родригез?
Преди няколко месеца приятелка ми подари парфюм от Родригез, който се оказа страхотен, страшно много ми допадна като аромат, трайност и много добре пасна на кожата ми. С идеята, че съвсем случайно съм открила новия си любим парфюм вчера се запътих към един от щандовете на Родригез в мол Парадайс ..... но за съжаление видях изоставен и потънал в прах щанд Sad . Опитах се да се свържа с тях на някой от телефоните им посочени с сайта им, но всички са изключени. Тук идва и най-големият ми проблем...не знам кой е този парфюм всъщност, защото на шишенцето има само техния каталожен номер: 69 896 и си нямам на идея как бих го намерила по друг начин. Надявам се някой да може да ми помогне.
Много много много благодаря предварително!
Родригез, изглежда са изчезнали напълно от пазара. И щандът им в Мол София не съществува вече. 

Аз не съм купувала скоро нещо наливно. Още "ближа" рани от несполучливите Градини на Ермес на Парфен. Заблудена от техния un jardin en mediterranee (коxто похвалих тук преди време), реших да взема и останалите, които предлагат(le jardin de monsieur li и un jardin sur le nil  ) И...пълно разочарование от трайността. Като аромати много ми харесват, доближени са до оригинала, но трайността върху мен е максимум час (даже по-малко, сякаш).  Кажете моля,  добра имитация на тези парфюми. Всичките Градини ми харесват, по принцип...

# 413
  • BG-DE
Покривната градина на заг е добра и доста трайна  Peace

# 414
гледах сайта на заг, предлагат много по-малко неща от тези в списъка на първа страница тук Rolling Eyes
писах имейл на рефан за актуалните списъци - не ми отговориха Weary
от парфен май изобщо не може да се пазарува онлайн Neutral Face
май ще се ядосам и ще си думна едно оригинално уоманити Unamused

# 415
  • BG-DE
За Парфен, доколкото знам, се пазарува от фейсбук страницата им  Peace

# 416
  • Стара Загора

Вземи си. С този парфюм винаги получавам комплименти и ме питат кой. Heart Eyes

# 417
  • Пловдив
гледах сайта на заг, предлагат много по-малко неща от тези в списъка на първа страница тук Rolling Eyes
писах имейл на рефан за актуалните списъци - не ми отговориха Weary
от парфен май изобщо не може да се пазарува онлайн Neutral Face
само ми шушни от къде?  Wink

# 418
в момента в парфимо е най-прилична цената за едп
http://www.parfimo.bg/thierry-mugler-womanity
и има безплатна доставка над 99 лв. за следващите няколко дни

рефан все пак ми отговориха:

Цитат
Всяка аналогия между марката Рефан  и други търговски марки  се счита за неуместна и  е нарушение на законовите разпоредби и интелектуалната собственост на "Рефан България" ООД, както и  на другите търговски марки, и се  преследва от закона.

което не ми помага да поръчам нещо онлайн - ако са сменили номерата /както чета, че правят/, една поръчка на желаното уоманити може да ме сдобие с омразното лайт блу например - е, мерси! Joy

# 419
  • София

Вземи си. С този парфюм винаги получавам комплименти и ме питат кой. Heart Eyes
И аз така бих посъветвала Wink

Общи условия

Активация на акаунт