Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 135 908
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Можете ли да оприличите това  Quautre с някой сходен на него аромат? Тук го хвалите,а аз мога само да гадая.Няма къде да го подуша и не ми се поръчва на сляпо.

# 676
  • Стара Загора
Hermes Jour, ако не ме лъже паметта.

# 677
Че този Хермес по-скъп от оригинала!  Blush

# 678
  • София
Не, не прилича. По-скоро на Бърбери Брит, ако го помните.

# 679
  • София
Boucheron Quatre Absolue de Nuit прилича на Burberry Brit. Boucheron Quatre е доста белоцветен.

# 680
  • София
На някоя от по-леките версии на Брит. Те нали бяха 99. Брит едт примерно.

# 681
Моя колежка страшно ухае на Животът е прекрасен и й направих комплимент. Оказа се, че е имитация на Баргело, която взима от Турция за 5 лв. ! Смятам да й поръчам да ми вземе, но не знам кой е актуалния им списък с парфюми. Този тук ли е или в сайта им?

# 682
  • София
Списъкът с аромати на Баргело на 1-ва страница не е актуален. Доста неща не предлагат вече.

# 683
  • BG-DE
Днес минавах покрай магазина на Мартинез и една девойка раздаваше напръскани блотери този, който ми подаде беше с Жадор и, честно казано, много ми хареса, още си душа листчето  Simple Smile

# 684
Free Agent, в магазина на Мартинез има ли списък на парфюмите или трябва да се ходи с предварително подготвени номера на желаните?

# 685
  • София
Free Agent, в магазина на Мартинез има ли списък на парфюмите или трябва да се ходи с предварително подготвени номера на желаните?
Имат. И на компютър имат. Между другото, цените в магазина са различни от онлайн. Някои са по-ниски. Аз бях в магазина на Руски Паметник.

# 686
Солар,
Ароматът не е нищо особено. Не казвам, че е лош, но не e и впечатляващ.
Започва по-скоро с мъжки уклон, както е написала и Ивчето, след което уляга и става сладък, но не прекалено. В драйдауна усещането за унисекс аромат отново се завръща.
Мдаааа....Не звучи като мой тип, наистина... Thinking
Благодаря ти, Маджик! Hug

# 687
Моя колежка страшно ухае на Животът е прекрасен и й направих комплимент. Оказа се, че е имитация на Баргело, която взима от Турция за 5 лв. ! Смятам да й поръчам да ми вземе, но не знам кой е актуалния им списък с парфюми. Този тук ли е или в сайта им?

Учудваща цена е 5 лв. Преди няма и седмица ми донесоха от Турция Баргело - 50 мл са 25 лири. Курсът на лирата е около 36 ст, което е 9 лв. Цена от 5 лв може да е някъде, където има ликвидация.
Истина е, че и там нямало голям избор, обяснявали при липса на поискан парфюм, че нямало търсене.

# 688
  • у нас
[Аз имам Жадор на Мартинез от днес. Утре ще го пробвам как е като трайност.  Иначе съм пръснала на щерката на ръката хпнотик гърл, пак на Мартинез, в момента се усеща едва доловим(пръснато към 12ч). Лалето на Заг има много добра трайност. В момента съм с Номад-отново да го похваля😍
Версаче дриймър и вип 212 мъжки ме убиха с трайност. Усещат се след многократно миене на ръце и къпане🙄

# 689
Леле, преди 2 дни точно отидох в Мартинез за Because It's You и ми дадоха блотерче уж с ЛВЕБ - за мен тяхната версия няма нищо общо с оригинала. А Because It's You ми се видя много безличен - типично летен е да, но за моя вкус е прекалено лек.

Общи условия

Активация на акаунт