Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 125
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
По "Богориди" се намира магазина им,забравих да пиша за парфюма на Victoria's Secret  с кокос,наистина ухае на кокос и съм убедена,че ще намери много почитателки.Страхотни новости от Заг.Yellow Heart

# 466
  • София
Заг са пуснали Номад? Това е страхотна новина.
Bright Crystal, успя ли да го тестваш и да си съставиш мнение дали е близък до оригинала?

Ако някой е изпробвал и Infusion d'Iris Prada на Парфен моля да даде мнение как е Simple Smile

# 467
  • вкъщи
Bright трайни ли са новите парфюми на Заг? Мартинез ги видях и аз вчера, но не знаех, че са качествени...А цените им как са?

# 468
  • у нас
И аз се нареждам с въпроси за Nomade. Сполучлив ли е?  Трайността как е?
Някой има ли впечатления вече🙄

# 469
  • София
И аз на опашката, но за Лалето на Биредо. Simple Smile

# 470
  • Бургас
Да,тествах всичко ново на Заг,мъжките също.На мен Номад в техен вариант ми харесва повече от оригиналният парфюм.Има известни различия с него,но поне според мен в никакъв случай не можеш да сбъркаш,че това е негова имитация.Оригиналът е нетраен и немощен пръснат на кожа при мен,а този е жесток.Само с едно фъс на мен се задържа над 7 часа началото му е мощно,постепенно затихва и се превръща в много нежен аромат.Това е една от най-хубавите имитации,които познавам различен,нетипичен и на нищо друго не приличащ аромат,което за мен е важно.Със сигурност ще бъде направен от още фирми,но на мен тази ми допада много.И другите парфюми са трайни при мен,но знаете до кожа е пробвайте директно и после споделете мнения.Лалето не познавам в оригинал,все не стигам до него,решена съм обаче да се запознаем и когато това стане ще пиша за прилики и разлики.Иначе парфюмът на Заг е много от моите,надявам се и на вас да ви хареса.Относно Мартинез за мен са качествени,пробвай и реши за себе си дали е така, не мога да се нарадвам на Жадор просто е уникален препоръчвам го за проби на всички негови фенки заслужава си.С години търся неговата най-сполучлива версия и ето вчера случайно я открих. Ще пиша и за другите техни парфюми,забравих да тествам Мон Герлен,но ще го направя скоро.Все повече имитации ми харесват,което не може да се каже за новоизлезлите оригинали.В момента тече промоция на Мартинез два парфюма мисля бяха 33лв.50-мл е 20лв.Момичетата са уникални пръскат от всичко,много приветливи и информирани.Момичета,пишете и вашите впечатления,чакам с нетърпение.Purple HeartRevolving HeartsSparkling Heart

# 471
  • Deutschland
И аз съм тествала оригиналния Номад в Дъглас - трайност никаква. С удоволствие ще пробвам този на Заг

# 472
  • у нас
Оооо, Номад на Заг ще се пробва със сигурност.
Тези Мартинез не съм ги пробвала, но Bright Crystal ме заинтригува. Отивам да търся как да ги намеря.
Само на мен ли не харесва Мон Герлен?

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 09:25 от Tommelise

# 473
  • София
Брайт, благодаря ти! Flowers Hibiscus

# 474
Има ли си номер този Номад на Заг?

# 475
  • София
Написан е - 384  -Chloe Nomade.

# 476
  • у нас
Написан е - 384  -Chloe Nomade.
къде го има написан? Аз гледам в сайта им и още нищо няма обявено

# 477
  • Бургас

Само на мен ли не харесва Мон Герлен?
И на мен!

# 478
  • София
къде го има написан? Аз гледам в сайта им и още нищо няма обявено
На предната страница в темата. В мнението на Брайт.

# 479
В обедната почивка отскочих до Заг. Снабдих се с кокоса на Виктория Сикрет - Уникален! На Кашарел новия също е много хубав, ама го оставих за по-натам.

Общи условия

Активация на акаунт