Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 115
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ходих до магазина на Заг на Кооперативния пазар в Люлин... Еми, за втори път влизам там и за втори път си излизам без нищо, освен възмущение и недоумение защо тия хора въобще работят там.
Миналата година исках да си взема She Wood, но уви, срещнах само нелюбезно отношение от една русолява фризирана лелка и накрая ходих до магазина им на Княз Борис I. Днес пак минах от там за Номад и на въпроса ми дали са заредили новите аромати същата фризирана лелка ме погледна с едно око и ми каза сама да си намеря каквото търся сред номерата. Или не знаеше за какво я питам или просто не я интересуваше. Накрая някакъв мъж ми се сопна, че едвам вчера бил ходил да ги вземе, за къде съм бързала толкова... "А кога ще ги заредите?" - "Нямам информация"... Пълна незаинтересованост. Трети път май няма да вляза там.
Май пак ще се ходи до центъра, лошото е, че не знам кога, тъй като известно време няма да ме има. Когато все пак успея да се сдобия с Номад ще си кажа мнението дали се доближава до оригиналния, трайност и т.н.

# 481
  • Габрово
еха...момичета...колко нови неща излязоха...сега остава да кажете и че на Рефан имат нови...

# 482
  • вкъщи
При нас в Бургас момчето е супер любезно. Съветва, дава да пробваш каквото искаш, помага в избора.

# 483
Днес отидох до ЗАГ в Стара Загора ( на Патриарх Евтимий срешу църквата ) и лалето вече свършило. Очаквали пак утре. Не мога да преценя трайност, ароматът е нежен, определено летен, лек, ефирен.

# 484
  • Стара Загора
Ей, аз днес щях да проверявам в този до Хапката, над ТВ сервиз и забравих. Дано в понеделник да се сетя. Утре може да скокна до магазинчето им на БКП.
Така и не познавам оригинала на Лалето, но Номад пробвах в пъти в чужбина. Исках да го купя заради красивия флакон, но и да си заслужава аромата. А той е поредния плодово-дървесен, какъвто и Avon имат.

# 485
Ей, аз днес щях да проверявам в този до Хапката, над ТВ сервиз и забравих. Дано в понеделник да се сетя. Утре може да скокна до магазинчето им на БКП.
Така и не познавам оригинала на Лалето, но Номад пробвах в пъти в чужбина. Исках да го купя заради красивия флакон, но и да си заслужава аромата. А той е поредния плодово-дървесен, какъвто и Avon имат.

Ивче, аз си отлях Номад. Оригиналът съм тествала, като че ли при мене не беше с особена трайност, сега ще тествам ЗАГ имитацията.  Има техни версии, които са ми паснали като втора кожа, да видим тук дали ще се спогодим.

# 486
  • Стара Загора
Следя ви и аз с интерес като се прибера в Бг ще се заредя.Някои любимци ми липсват.Тук вземах на Ла Рийф, но са много нетрайни върху мен .В тази връзка знаете ли на кой е имитация La Rive -She is mine И ако има някоя по сполучлива Hug

# 487
  • Стара Загора
И при мен Номад е слаб и стои близо до кожата. Виж, новото Нарцисо е друга бира, но и той е съвсем различен.
Няма да се очудя, ако Заг са направили Клои-то хубаво и трайно. Та версиите им на She wood и Paradiso, са в пъти по-трайни и красиви от оригиналите. Аз нали държа на флаконите и поръчах вторите, та сега малко съжалявам. На Заф такъв шлейф и трайност вадят....

# 488
  • Бургас
Клоето,че е нетрайно е така и никога няма да платя цената,която му искат.Червеният Нарцизо обаче върху мен е също адски приглушен,а направо се изкъпах с него,не няма да го купя.Оставам си фен на Пудрения.Момичета,аз се свързах с Парфен и поръчах проби и от новите парфюми и от такива,които искам да опозная в къщи на спокойствие.Другата седмица ще пристигнат,поръчах и проба от Крийда,както и от Прадата от Пудрения Нарцизо,Пантерата на Картие и други.Цената е за 4 мл 2 лв.

# 489
  • Стара Загора
Кристалче, благодаря ти за чудесните отзиви, които даваш. Енциклопедия си!
От няколко дни съм загледала Bottega Veneta EDP и гледам само добри отзиви, но за тази цена няма да поръчам на сляпо. Knot и Knot Absolut също привличат. Heart Eyes Пробвала ли си ги?

# 490
  • София
При нас в Бургас момчето е супер любезно. Съветва, дава да пробваш каквото искаш, помага в избора.

О, аз съм попадала на много любезни продавачи. И в Рефан, и в Парфен и в Заг на ул. Княз Борис. С кеф да си купиш нещо. Само в гореспоменатия магазин имах лоши впечатления от обслужването, които днес се затвърдиха.

Брайт Кристал, моля като ти пристигнат пробите кажи какво мислиш за Infusion d'Iris. Във fragrantica е посочен като подобен на Омния Грийн Джейд, който абсолютно обожавам. Аз не виждам допирни точки в пирамидите им, но знам ли....

# 491
  • BG-DE
Днес ходих до Заг да тествам новите аромати, взех си Номад, много красив аромат, доколко е близък до оритинала не знам, но е прелестен, за съжаление при мен трайността му е слаба, пробвах и Лалето е той е доста по-траен и също чудесен, в понеделник ще взема и от него 😀

# 492
Аз взех Виктория Сикретс от магазина на Заг под часовника в Стара Загора. Момичето е ново, много любезно.

# 493
  • София
Тук вземах на Ла Рийф, но са много нетрайни върху мен .В тази връзка знаете ли на кой е имитация La Rive -She is mine
She is Mine La Rive е имитация на Mon Paris YSL.

# 494
  • Стара Загора
Благодаря Kissing Heart.Ще му търся други имитации.

Общи условия

Активация на акаунт