Рим - 19 тема

• 92 372
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Много благодаря

# 61
  • София
И пред президентството има площадче нависоко и има панорамна гледка. http://www.sofiarim.com/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0% … 0%B0%D0%BB%D0%B5/

# 62
И пред президентството има площадче нависоко и има панорамна гледка. http://www.sofiarim.com/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0% … 0%B0%D0%BB%D0%B5/
Много блгодаря. И възможността да се посети този дворец ме заинтригува.

# 63
  • на земята
Записвам се в новата тема.
Благодаря за темата.
И да попитам отзиви за зоологическата градина и дали зоологическата градина и Биопаркае едно и също?
С деца ще сме и искаме да го посетим?
Благодаря
Едно и също е, да.
Хубава е, но не кой знае какво, на децата ще им хареса сигурно.
Благодаря много

# 64
Страхотни сте всички, които пишете тук. Чета Ви с удоволствие. Ще пътувам от Рим за София с Wizz  в неделя 14.35ч. Ще успея ли да стигна до летище Фумичино за един час с автобус от Термини или да взема влака за по-сигурно? Много благодаря предварително!

# 65
  • БГ
Здравейте,
 За колко време се разглежда Зоопарка и заслужава ли си? По-хубав ли е от Софийския?
Благодаря!

# 66
Засъжаление моето приключение свършва и утре сутрин рано летим с Раян за България . Използвах приложението за такси ,но вече от 1 час само търси кола . Някои от вас които са го използвали ,ще ми кажат ли приблизително за колко време са им намерили кола ,че се чудя дали да не звъня директно в някоя компания

# 67
Момичета, наистина ли е голяма лудницата в събота за Ватиканските музеи? Моите планове бяха в събота да сме там, като взема билети за най-ранния час. Но докато се намотая се оказа, че първия час, за който все още има билети е 10:30. а скоро една приятелка ходи в Рим, те също в събота са ходили във Ватиканските музеи, но в по-късен час, и е било пълна лудница, тълпата те понася и не можеш да видиш кой знае какво. Другият ни възможен ден е четвъртък. Но просто, тъй като очаквам посещението във Ватикана да ми е едно от най-силните изживявания, някак не исках още първия ден да отидем във Ватикана (в късния следобед на сряда пристигаме в Рим, в понеделник привече е обратния полет). Но ако в събота е толкова пълно, че не успеем изобщо да усетим мястото...   

# 68
Опитвам се да купя билети за Колизеума, правилно ли схващам, че за деца под 18 е безплатен входът? И, когато се опитвам да купя Tour за Underground, ми показва, че няма билети за 2 април. Дали аз нещо не правя като хората? На място дали ще успея да купя билети за подземията, ако сега купя билети за Колизеума?

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 14:41 от Mushista

# 69
  • В царството на игрите:)
Днес компанията ни се върна от Рим. Изкарахме чудесно, но адски се уморихме. Три дни определено не са достатъчни. Бяхте ми много полезни със съвети, за което благодаря. В неделята улучихме безплатния ден за Ватикана и въпреки страха ни, че няма да можем да влезем от народ, в крайна сметка чакахме само 10 минути. На Колизеума беше лудница, но и с това се справихме Simple Smile За музеи много нямахме време, но успяхме пък да видим почти всичко. ОТ и за Чимпино пътувахме с автобус 720 + метро за 1.50 евро. Хотелът ни не беше супер лукс, но имаше всичко, а и след по 20 км. на ден се оказа, че има най - удобните легла Simple Smile Попаднахме на хубави, вкусни и прилични като цени заведения, така, че сме доволни!

# 70
Milmich, може ли да споделиш в кой хотел бяхте?

# 71
Milmich, може ли да споделиш в кой хотел бяхте?
Tre stelle...Без да е нищо особено беше удобен, чист с всичко необходимо. Закуската беше бедна, но на две крачки имаше най - необикновените пици на килограм Simple Smile Мебелите бяха старички, но пък иначе не съм спала на по - удобно легло...Но то всяко щеше да е такова след 20 км. на ден без да преувеличавам Simple Smile Баня, топла вода, климатик, всекидневно почистване и смяна кърпи и много добри цени.

# 72
  • Варна
И ние бяхме в  хотел Tre Stelle. Първото ни впечатление от хотела беше "Ще го преживеем някак си", но на  втори прочит се оказа, че не е чак пък толкова зле. Както Milmich писа има си всичко необходимо и е чисто. Единствено с шума не можах да се преборя - стените сякаш бяха от картон. Чуваше се разговора на хората от съседните стаи, кихане, кашляне, телевизори и автомобилите, които минават по улицата все едно сме на отворен прозорец.

# 73
Здравейте, ние ще сме в хотел Kolping Hotel Casa Domitilla , летим с RyanAir и доколкото виждам от Гугъл мапс - можем да се предвижим със 720 до Vigna Murata/ardeatina и след това с 218  - от темите по-напред разбрах, че с едно билетче може да се пътува, така ли е и дали правилно се ориентирам за транспорта? И другият въпрос - видях, че автобус 720 пътува от рано, но дали е така за всички автобуси, т.е. можем ли по обратния път да се върнем със същия транспорт и е важно часа, защото знаете, полетът е рано сутринта?

# 74
След автобуса не можете ли да вземете метро? Билета важи 100 минути, но ако се налага да ползвате метро, то влизането в него е само веднъж с 1 билет. За автобусите май може и повече, но не съм сигурна.  Ние сутринта се върнахме към аерогарата с първото метро в 5.30 и после пак 720.
А шума в хотела наистина е кофти, но и в други държави съм била в такива тънкостенни хотели. Simple SmileДецата ни бяха в съседната стая и понеже постоянно се дърлят и карат ни скъсаха нервите. Всичко чувахме ...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт