Американски колеж - единадесета тема

• 92 536
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Не знам на кого от темата да благодаря за активността за сигнала (Мими?).

Ако се замислиш, Тинки, въпросът ти е силно некоректен...

ПС Не мисля, че е бил който и да е от осмите класове.

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 12:41 от Ezhko

# 571
  • В офиса
Oх, Ежко, в момента не мога да мисля Simple Smile Да се самоцензурирам ли?

# 572
Oх, Ежко, в момента не мога да мисля Simple Smile Да се самоцензурирам ли?
Думите понякога правят дупки, Тинки. Както се кълнат лекарите: "Да не навреждаме".

# 573
Поздравления за действията на Декана на АК!

Със сигурност ни четат. Забелязвам ппромени в положителна посока от известно време!
Трябват още!

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 13:31 от Фран Ческа

# 574
За съжаление аз видях отрицателни промени от влизането в длъжност на новата администрация (тя вече стара де!), някои неща се коригираха, други не! Вече започвам да виждам леко ретроспективно... и тепърва ще е така и ще си изясня кой + не е + и кой - реално не е такъв. А и ученика вече е достатъчно голям да споделя своите си анализи на възрастен човек за случки и действия! (сравнение на действия на декан с декан, президент с президент... правилника си е същия, но и те са хора Wink)

А за четенето тук: Ние не само тук си коментираме нещата, някои неща директно съм ги комуникирала с учебен отдел и с администрацията на декана... с със сигурност не само аз от родителите, учениците също си казват и показват наблюдения за "кривини за изправяне" Simple Smile Някои теми се повдигат от родителската асоциация... и така!

# 575
от датата на моята кореспонденция до четвъртък има 124дни. 
в колежа не съм била от 12.2017. 
няма как моята активност да стои зад имейла, който имате. 

по-скоро някой друг/ нещо друго се случи, друг родител, ученик, учител или наистина е ръководството.

това е престижно училище с история.  идеята, че може да се постъпва така както някои постъпват на гърба на полицейско управление и в сграда, която съществува с подкрепата на американското общество е леко абсурдна. 

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 12:01 от mimi_block

# 576
# 577
  • София
Ezhkoooo, тъкмо гледах снимките отгоре на ФБ страницата Simple Smile. бърз си.

# 578
Ezhkoooo, тъкмо гледах снимките отгоре на ФБ страницата Simple Smile. бърз си.

Такива сме ние, таралежите! Grinning

# 579
Много хубави снимки!❤

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 21:08 от Фран Ческа

# 580
  • софия
Честит ни нов корпус Simple Smile

peneva_a, Hellsun, (имаме ли други дванадесетокласници ?) честито завършване на младежите! Знам, че имат още малко пред себе си в колежа, но предполагам, че официалната церемония днес им показва наближаващата свобода!

Скрит текст:
На всички, с които се видяхме искам да благодаря от сърце и да ви кажа, че за мен беше много, ама много приятно! Благодаря ви!!!Трябва пак

# 581
  • София
Мойто вчера се нахендри на senior dinner, днес пак е там на изпращането, изобщо, съжалявам, че ще се повторя, но е супер показателно как пет години останах без уши и нерви да слушам колко му е зле и тежко в Колежа, а сега все едно сърцето и душата му са останали там...

# 582
Дипломиран!
 На мама "златното" със златно шалче Relaxed Summa Cum Laude
Не мога да не се похваля
Скрит текст:
Science department award 2018 и номинация на катедра английски език, спечелена от Лили (не запомних фамилията, ще споделя).

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 23:22 от peneva_a

# 583
  • софия
Браво! Попътен вятър и късмет!

# 584
  • София
Браво, все такъв златен да ти е!

Допълвам докъде може да стигне носталгията по “колежу”, както му вика Диването: щото, видиш ли, от три години не били влизали в Острандър, днес ходили да прегръщат диванчетата там, да се снимат и хвалят в снапчат Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт