Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 814
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • София
бОли ме г€&@ какво е! Със сигурност е по-добре от без Simple Smile
Днес на пътеката зяпах ТВ и хванах реклама на онези пулсиращи пеперудки за коремни мускули. Единият беше "свалил" 10 кила, другата 12, бабите и те сигурно бяха с плочки хаха Та така и с тези пояси.
Мале, какви кюфтета прави мама! Ох, ох, да ми е жива и здрава,  така сладко ще заспя след малко..

# 226
Тази вода се връща обратно с изпиването на две чаши след това. Организмът се охлажда чрез потта и в зоната на корема, така че трябва внимателно със загряване в областта на вътрешните органи - корем, бъбреци, черен дроб и т.н. Мазнинките си заминават когато се използват за енергия, иначе тц Sad

Спортисти, които трябва да влязат в килограми заради категория прилагат подобни техники, заедно със сауна, ограничаване на течности и т.н, но там е за кратко време да се свали тегло, което не е мазнина.

# 227
Да бе това и аз го знам на теория. Ама на практика, според мен ефект има Simple Smile

Хахахаха Бийпс хахах

# 228
има, има, с такава гума въртя обръча
и кожата става по-гладка и мекичка

# 229
Аз бях чела доста за тея колани миналата година. По фитнес сайтовете, бб тийм в това число, пише, че се използват основно от състезатели, за да се дехидратират преди състезание и да влязат в долна категория. Да минат кантарите един вид. Иначе в тях се твърди, че ефект иначе няма. С хидратацията се връща и загубената вода.

Инче и аз имам такъв. Действа мотивиращо, ако не друго.

# 230
  • София
Значи Таня да припомни кога беше кантара. Предния ден няма да го сваля! Simple Smile

# 231
Да, обаче има една руска кака, бодибилдър и фитнес девойка. Тя много препоръчва коланите и обяснява предимствата им, като едно от тях е по-добре оформената талия.

# 232
  • София
Явно има различни колани/корсети или там каквото. Моят е неопренов и под тениска или потник изглеждам като талпа, но съм виждала една девойка във фитнеса, пристегната много здраво в нещо с твърде средновековен вид за моето разбиране за удобство по време на тренировка.

# 233
  • Plovdiv, Bulgaria
Тези от вас, които са с деца, стават рано,  тренират и ходят на работа  - по колко часа сън ви се събира, и свиква ли се с много ранното ставане? Чувствате ли се изморени през деня, или точно обратното?

# 234
моята сланинка е на шкембето и съответно и целулута ми е само там
Не знлм дали топчетата на обръча го разбиха или е от неопрена, но сега ми е гладко, с много по- мека кожа

Имам и вибриращ колан на ток (без пеперудки Laughing) , загубила съм адаптора и не го използвам, но от него само с wc-то ми се получаваха по- бързо нещата, мускул и пот не произвеждах

# 235
  • София
Един път като му свикнеш без спане и после никой и нищо не могат да те вкарат в леглото! Кой спи?! Темата е пълна денонощно...

# 236
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз тъкмо започнах да спя, след 2г майчинство, и сега зорлен си го правя да не спя достатъчно.. Сигурно се свиква, ама за мен поне има разлика като не спах тогава.. Щото можех да наваксам през деня. А ся.. Ставане рано, фитнес, работа, прибиране, оправяне, разходки, готвене... Просто ми е интересно как успявате да съчетаете нещата и да се чувствате добре в същото време.

# 237
За мен съня е важен, сигурно за това съм дебела хо хо хо! Така де.... Достатъчно кърмих цели нощи, друсах, пях песни и всякакви такива среднощни забавления. Сега ползвам времето да поспя. Още не ходя на работа обаче, но като тръгна ще тренирам вечер вкъщи.

За колана да се изкажа, не намирам никаква причина да е вредно? Какво толкова може да стане от един колан. Моя също е неопренов. Преди бала всички дружно се омотавахме в стеч фолио и ходехме да тичаме, пък ей ни на, нито един вътрешен орган не сме си изпържили.

# 238
  • София, България
Ихааа, имаше бая за четене! Определено доста теми сте засегнали.
Аз още си чакам гривната! Рапидото е...Рапидо, ама то заради лошите пътни условия е трябвало да чакам.., ами доообре!
Ами в крайна сметка вчера си направих един не мръсен, ами направо глупав ден! Т.е от онези дни като заговорихте за разни зрънчовци, и аз си взех 3 пакета Зайо Байо и компания и след сутрешното смути, на обяд пилешко филе на скара...вечерята беше към 100 грама зрънчо! Ами доообре!

Герганче, да ти станат нещата с велото пожелавам! Като те одобрят и ти го пратят ще ти го честитя официално!

Днеска бях на кръчме с приятели. Изядох една чеснова пърленка, 2 кебапченца и гарнитура картофи с малко лютеничка. Пих вода и не поръчах десерт. Тъй че го отчитам като прилично излизане. ( можех да пийна винце и да си поръчам някой хубав десерт, ама рекох да има граници, все пак ядох пърленка, че и пържени бланширани картофи...)

Напоследък се чувствам като някакво цвете, което разцъфтява... Бях се зарязала ни маникюри, ни прически, ни гримове... Но сега започнах отново да се грижа за себе си и да се чувствам добре..Другото, което забелязвам са някакви нещица, които ме радват. Бях си купила една рокля размер М ( защото все си знаех, че това е моят размер) ...и се оказа, че не ми става...Нахлузих я само до корема и си спомням, че се бях заклещила и помислих, че ще я скъсам, за да се измъкна. Онзи ден, докато разтребвах я мернах и си рекох да направя опит да видя до къде ми стигна... вече  почти закрива дупето... Което ще рече , че има някаква промяна. В момента тази рокля ми е ориентир.

# 239
Преди много време спортувах с тези широките, големите гумени колани. В края на тренировката винаги реки се лееха. Тогава наистина доста свих от околокоремната област, но не мисля, че беше заради употребата им. По- скоро инструкторките си вършеха добре работата, но плаце- бо ефектът също не е за подценяване.  Laughing
Според Страхил имам протеин непосредствено след тренировка /силова, съчетана с кардио/ и определено време след това по- стабилно хапване.
Също съм доволна от продуктите на MyProtein, а напоследък и от Bulk Powders- без забележки съм, а по принцип съм доста капризна.  Peace
Тренировъчната ми програма до края на годината е готова, доволна съм. Много.  bowuu

Тези дни не само, че намъкнах едни доволно "забравени" дънки, но ми стоят и повече от прилично. Happy! Happy! Happy!  Blush

Просто ми е интересно как успявате да съчетаете нещата и да се чувствате добре в същото време.
Въпрос на организация и мотивация.

Рускинята, за която пише Дух тренира с корсет, но не за да се пОти или чисти  корем, а за да не й се разширавя талията.  Peace То въобще и тренировките й за ръце са доста интересни и до голяма степен- нетипчни.  Wink

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 02:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт