Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 820
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Plovdiv, Bulgaria
Но след като кабинката е без завеса, значи всеки може да мине отпред и да те види гола. За мен не е приемливо.

Съгласна съм. Не е нормално за мен също..За сега съм платила до края на април. Ще повдигна въпроса и ще видя какво ще кажат. Също съм склонна заради това да прекъсна. Наистина не ми стана приятно като видях. Къпах се в последната кабинка, там някак няма кой да те види, уж.

Ще ми е интересно дали в другите им фитнеси е така? Някой ако може да сподели, ако знае?

# 256
Момичета, аз живея в Италия и Швейцария. Посещавала съм различни фитнес центрове и в двете страни, повечето много големи и оживени и също един по-малък. Ами никъде не е имало завеси или врати по кабинките Simple Smile))) има прегради между душовете, но не и начин да се затворят. Не казвам, че трябва да ви е приятно (и на мен не ми е!), обаче е допустимо и съвсем стандартно за такива места, ето на.

# 257
Ще ми е интересно дали в другите им фитнеси е така? Някой ако може да сподели, ако знае?

Имала съм абонаменти и съм посещавала фитнеси в Европа и Азия.
Навсякъде душовете са били отделни кабинки или с врата, или със завеса.  Peace

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 12:30 от Анонимен

# 258
  • София
Днес ми е ден за отчитане в таблицата, но ме е срам, три дни посрещах гости вкъщи (рожден ден на МП), уж се храних по един път на ден, но от всичко на масата. Ще се премеря утре пак и ще запиша тези резултати, няма смисъл днешните с пълния стомах.

# 259
На мен пък изобщо не ми пука дали друга жена ще ме види гола Joy Сигурно имам бъг в системата заради професията Joy

# 260
  • Plovdiv, Bulgaria
Обадиха ми се да попитат с какви впечатления съм от фитнеса. Вметнах, че това с банята не ми хареса - щели да го приемат като препоръка..

# 261
  • тук и там
Аз току-що си направих обяда и установих че количеството не е никак малко.Имах печено пиле от вчера,специално си запазих гърдите за днес.Пет пъти гледах  за пилешкото във сурово или сготвено(печено) състояние е грамажа-ами  имам 150 гр печено,което си е много окей.И ориз толкова(сготвен).Нахраних се.За сега-доволна.Напълно нормален обяд.За довечера ще видя как ще е вечерята и въобще как ще мине деня..До тук - за закуска и обяд,нормални  количества храна,без глад.
Обаче ми е трудно днес със часовете на хранене.Имам 4 хранения през 4 часа.Добре,ама аз два дни във седмицата съм ангажирана плътно до обяд и нямам възможност да се храня.Сега обядвах(ние сме със 1 час назад от БГ)..А имам още две хранения...

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 15:28 от Kaisia

# 262
  • Варна
Аз току-що си направих обяда и установих че количеството не е никак малко.

Струва ми се, че при режими, при които не ходиш лично при диетолога, като видят 80+ и си представят, че само нагъваш Satisfied На мен Ипократис ми беше дал голямо количество, а на други - съвсем малко. Едни и същи килограми на различни хора стоят различно.

# 263
  • тук и там
Аз и снимка пратих,така че не важи в моя случай. На  мен 83 килограма си ми стоят като 83 килограма..Grinning
Не се оплаквам от количеството!Дано и вечерята да е така!:grinning:

# 264
Кайсия, не можеш ли да питаш как да се храниш в тези дни, в които си ангажирана и няма как да спазиш това 4-кратно хранене? Успех ти пожелавам и пиши всеки ден как върви прогреса при теб!

# 265
На мен пък изобщо не ми пука дали друга жена ще ме види гола Joy Сигурно имам бъг в системата заради професията Joy

И на мен спря да ми пука, но бях шокирана от чешкия стандарт- редица душове като в концлагер. В потрес бях, но тук с свикнали от малки и не им прави впечатление. Някъде има и  прегради, но завеси не. И йога студия, и фитнес зали, и в боксьорския клуб, басейни,  повсевместно е така. Трудно свикнах.

# 266
  • тук и там
NoMe,аз ще го спазя 4-кратното хранене,реално няма  да спазя часовете само.Защото храненията са разпределени равномерно-на 4 часа трябва да са.В моя случай интервала ще е по-малък -заради късния обяд. Пък и едното хранене е следобедна закуска-ябълка и няколко бадема..Иначе -от хранене не се отказвам аз.Blush

# 267
  • София, България
Само ще се похваля, че ми пристигна гривничката Mi Brand 2, в момента си я зареждам и нямам търпение да я свържа с телефона и да започна да се кефя.

Относно баните: Още от малка съм ходила на плуване в училище и всички душове са просто душове и се къпеш и всички се гледате. Предполага се, че сте жени и няма какво да криете. Във фитнесите е същото. До сега не съм била в някой, в който да си има врати или завеси. Ама аз съм си свикнала от малка и грам не се притеснявам.

# 268
  • here, there, everywhere
Да, потвърждавам, че и тук душовете са без врати или завеси. Явно е по-скоро правило, не изключение.
Сутринта си правих Т25, през деня си бях стриктна, обаче като се прибрах се скъсах да ям.трябва да си намеря аз препъникамъка. Защо изведнъж така огладнявам? Не е нормално.

# 269
Тиси, честито. И все пак не й се предоверявай, ако разчиташ на нея за калорииния баланс. Проверката е най-добрия начин, според мен, да си изграждаш мнение и стратегия. Днес пуснах едновременно гривната и стравата. Гривната даде 2 км за отсечката, страва - 4. През gps бяха и двете. После проверих в Гугъл разстоянието: 2 км., е.

Кайсия, много се радвам, че към този момент се чувстваш удоволстворена от режима.
За мен душът би бил проблем, но аз съм подхождала към проблема, като си слагам бански и се къпя с него. Разбира се и съпонисвам под него, но поне някой не вижда частите от тялото, които би ме притеснявало да се виждат. Пък и колко ще се види, едва ли някой зяпа, обикновено са в редица, виждаш ако изобщо гледаш нещо, за секунди. Аз обикновено си гледам в краката, да не се подхлъзна хаха

Днес мислех да почивам, че от 14 дни не съм, но не изтраях. ПМС то ме тормози много и за това замених тренировката, че по програма беше най-тежката. Направих кардиото от по-леката програма. Освен него имам и 8.5 км пеша Simple Smile
 Междудругото, никога в живота си не ми е пукало по-малко за кантара и мерките, от колкото към този момент. Супер добре ми е, виждам напредък, кефя се и така Simple Smile

Гладнааа съм. Отивам да ям Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт