След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -238ღღ

• 100 480
  • 441
  •   1
Отговори
# 135
 Mr. Green
https://www.instagram.com/p/BhGyJUshOhn/?tagged=def%C3%B6m
Що не дадат така да видим и как са снимали синята нощ? Crossing Arms Thinking newsm78

newsm74
https://www.instagram.com/p/BhG8TKtj9UY/?tagged=barisarduc

Диди,  Hug, значи съм станала международна звИздЪ, щом рускините ме цитират, големи умности съм ръсила сигурно. Crazy

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 15:56 от Лудата Меги

# 136
Меги  Hug, те цитират нас, ние - тях, кръга се затваря  Joy  Joy  Joy Те така се раждат митове и легенди  Wink Довечера ще поровя, ако го намеря из безкрайните им писаници, че не помня под кой пост беше,  ще го примъкна насам.
Щом ще се любуваш на феерията на лалетата, дай после отзиви. Аз ще отида последната седмица, ако не са прецъфтели до тогава, че сега ми е много зор с времето  ooooh!

А Габи не се отказва  Wink

И още нещо от интервюто на Баръш:
"Получать внимание - это прекрасно. Не буду говорить, что надоедает это, но я и не свободен, как раньше. Сейчас моя жизнь состоит из спортзала и дома, но я счастлив."

Да получаваш внимание е прекрасно. Няма да казвам, че това ми омръзва, но не съм свободен както преди. Сега живота ми преминава в спортната зала и у дома, но аз съм щастлив".

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 01:17 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 137
Добро утро, сладурки! 🤗
💙💙💙

# 138
 Hug

Whistling Whistling Whistling

На Боре новата визия

# 139
Hug

На Боре новата визия

Славе, Hug, тъкмо щях да го слагам. Като момченце!:kissing_heart:
Само не разбрах дали се е върнал или е още в Тайланд.

# 140
В Тайланд е все още ,фенове които комуникират с треньора ,който Баръш следва е казал ,че е там.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 13:11 от LILI808

# 141
# 142
Здрасти, банда  Hug  Hug  Hug

Hug

На Боре новата визия

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

Славе  Hug, сигурно му жега на Пукет /или кака му дава жега  Mr. Green/, та е смъкнал космарляците. Ама се е престарал  ooooh!  Да не е пък носталгия по хубавите дни от времето на Д1  Thinking

Борко нов пес ли има  newsm78 Неговия да не са го присъдили на Гупата при делбата на имуществото  Joy  Joy  Joy

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 15:15 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 143
  • На юг от тук
Диди Hug Hug,те по-скоро Борко ще разделят-сутрин на феновете,вечер на кака. Joy Joy или обратно,че той много ценен стана.
Пък все песове за Гупа,да я пазят от бесове hahaha hahaha

# 144

#new от журналистки MedyaTava Бирсен Алтунташ

Керем Бурсин, который в эту пятницу встретится со своими зрителями с фильмом "Самопожертвование", после начнёт съёмки в сериале "Безжизненные", у которого съёмки начались ещё в конце прошлого месяца.

P.S: Пишут, что на вчерашней гала-премьере Керем сказал, что съёмки сериала "Безжизненные" начались в конце прошлого месяца, тем самым подтвердив своё участие в сериале.

# 145
Да не би да забравим за кака!Закъде без нея при жълтурковците!

https://www.instagram.com/p/BhJmT0WFelB/?tagged=barisarduc

# 146
Пресата се сеща за Боре май само когато трябва се спомене и кака  Mr. Green

Перевод Нигяр))
 БА поклонник спорта. Плавает, играет в футбол, толкает вес и боксирует. Интересующийся восточными единоборствами Ардуч отправился в Тайланд. Он посетил всемирно известный бойцовский лагерь. Он будет находиться в лагере 3 недели и получит уроки по Джиу джицу, кикбоксингу и Мауи Тай. Возлюбленная БА ГО тоже ранее худела в детокс лагере в Тайланде на острове Пхукет.
В своем репортаже в апрельском номере Elle Барыш сказал: "Я доволен вниманием своих поклонников. Я не буду вводить кого-то в заблуждение тем что "меня это гнетет" но и сказать что я свободен как раньше не могу. В общем-то моя жизнь и так ограничевается домом и спортивным клубом. У меня одна цель: быть хорошим человеком и делать счастливыми окружающих." БА вот уже 3 года проживает любовь с коллегой ГО"

Кати  Hug, той Борко скоро ще се докара до там, че да го споменават само във връзка със спорта, кучетата и кака му  Mr. Green Изпренадеях се да му чакам проектите  Mr. Green Той ли толкоз много избира, или него избират  newsm78 От Борко - артиста се е превърнал в Борко-спортиста  Joy  Joy  Joy

Да не би да забравим за кака!Закъде без нея при жълтурковците!

https://www.instagram.com/p/BhJmT0WFelB/?tagged=barisarduc

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Меги  Hug

# 147
# 148
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Hug

На Боре новата визия
С брадата беше зле, сега без брада по-зле Rolling Eyes Mr. Green  А кучето да не е ново попълнение към животинската им челяд hahaha да не видим скоро кака как тормози горкинката животинка на дивана Joy

# 149
  • София
Здравейте момичета Hug,

отдавна не съм писала, но надничам в темата с надежда, че ще има нови проекти на Елка и Борето.

Сърдечни благодарности за "Mutluluk Zamani"! bouquet

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 20:53 от missence

Общи условия

Активация на акаунт