След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -238ღღ

• 100 471
  • 441
  •   1
Отговори
# 390
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде тълпа сбирайте се 😄
Баш патроня ни е с нов сериал, аз го гледам и няма с кой си коментирам и да го плювна дет се вика 🤔
Смятам да подновим темата с пълна сила и да пусна нова с коментари за, Почукай на вратата ми😋
Така че събирайте се, мобилизирайте се, лятото свършва почти, който бил на море, бил 😄 Всичко да се явява тук и да го лепваме 🤗

# 391
Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 14:32 от sonnni

# 392
  • София
Ирче, аз го загледах сериала на баш патронЯ.  Не го гледам онлайн, а с превод и закъснение, но не е идеално лош. Става за релакс.

Отдавна не гледам онлайн, защото нямам време и всички сериали станаха еднакви и банални. Дадох си почивка от комшийските творби.

На Ханде Д. тотално ѝ загубих следите. На Борето и Елка- тоже.

# 393
Здравейте, фен съм на Керем Бурсин и Ханде Доандемир,следя техните сериали и изяви,четях темата преди време когато основно се коментираше сериала ,,В очакване на слънцето,,. Сега следя сериала на К.Бурсин ,не съм очарована, но го следя с руски и бг. превод, не разбирам турски , но харесвам турски сериали и кино, ще ми бъде приятно да участвам в сегашните коментари и гледания , ако разбира се ме приемете/ казвам се Валентина/

# 394
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мише 🤗ами то и аз не го гледам онлайн, ще коментираме Туй онуй .
Хандето скоро гледах интервю и я питаха с какво се занимава, тя каза в театъра била. Питаха я и за слънцата, че след толкова време пак се излъчват и още имат рейтинг.
И тя каза, че е така и тя като го засичала по тя го гледала, това не било сериал ми нещо друго (не се сещам как го оприличи)
Боре ще се снима и в новия сезон на Чокур.
А пък Елка ще снима нов сериал В добри и лоши дни, се казва. Според мен няма да и бъде много успешен с тоя каст, леко уж комедиен и той ще е.
Кирето засега е топ с рейтинга. Аз гледам него и Грешко, като грешния ми е една идея по-добре . Иначе отдавна ги бях зарязала и аз, но тия са летни и свежи без излишна драма вътре.
Здравей Валентина 🤗  Добре си дошла, ако се съберем тайфата ще е забавно обсъждането 😄

# 395
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ирко 😘 ей ме и мен, ма както знаеш Грешко изгледах 3 епизода и време за другите към момента йок. Вратата съм на 2 епизод, та доста и от двата имам да наваксвам Blush. Но пък за лафа съм на лице 😆.
Мише Hug
Валентина Hug добре дошла!

# 396
  • У Диспансера ...♥♥♥
Димак 🤗важното е да сме в играта 😄
Все пак фенки им бяхме едно време 😄

# 397
Мераба къзлар, как се зарадвах, че има движение в темата. Гледам Патроня, става за Релакс, Грешният само първата серия, смятам да наваксам. Борето май ще го пропусна, защото не съм гледала Чукурците, на Елка задължително ще метна едно оче, макар че май няма да ги бъде много с тая конкуренция, дано сгреша Yum

# 398
  • София
Hug

Аз гледам Кирето и Грешния.
Борето и Елка ще ги пропусна. Техен проект след Ашка не съм гледала.

# 399
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде къзлар🤗 леко полеко идвайте на моабет 😄
Аз също не гледам чокурите. Сериала на Елка и моите прогнози са най-много 5 болюма 😃 Кат не взе Боре ми го остави на Гупата, пак са ѝ много 😂
Нещо главния хич не ми седи като севгили до нея, от самолет им личи възрастовата разлика .

# 400
Гюнайдън HugHugHug

Сериала на Елка и моите прогнози са най-много 5 болюма 😃 Кат не взе Боре ми го остави на Гупата, пак са ѝ много 😂
Нещо главния хич не ми седи като севгили до нея, от самолет им личи възрастовата разлика .

Ми той Боре направи избора си няма кво да се натиска. Круелита го стиска JoyJoy

Аз също не гледам Чукурци. Но пък от видяното до сега с Озан поне визуално си ходят. Даже Ясемин Аллен ми изглежда по-възрастна от Елка на снимките, нищо че Елка й е кака.

# 401
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе дъртуша си е вече Елка 😄
Димак 😘 ми тя като не оставя Кита, какво да направи Боре, примири се 😄

Още не съм гледала новата серия на вратата, ама утре ще я пуснат на бг предполагам и ще я коментирам.

# 402
Димак 😘 ми тя като не оставя Кита, какво да направи Боре, примири се 😄

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Ей тва е! Круела най-инатливата коза излезе JoyJoy

# 403
Здрасти, банда Yum
Ей ме и мен.
Аз съм си дала почивка дългосрочна от комшиите, ама ако речете да си хортуваме тук, ще наваксам, та да съм в час.
Не съм влизала в мамата сумати време  и тая версия ме дразни.

# 404
  • София
Не е лош сериалът на Кирето. Аз не мога да наваксам още с епизодите, но засега е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт