След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -238ღღ

• 100 445
  • 441
  •   1
Отговори
# 90
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Излъчиха ли репортажа с Дженгиз  newsm78 Нещо странно се потули, да не би и други, освен набедената Гупа, да има нужните връзки и да са го спрели Whistling Joy Joy

На тая снимка Елка изглежда по-добре, дали е, защото е отдалече Laughing Ама и тя хич не се старае, като една друга особа нещо Whistling, то разбирам небрежност, ама на едните снимки е чорлава, на другата все едно песовете ѝ са ѝ помагали да си върже косата...  TiredMr. Green

Диди  Hug това не е майка ѝ, не знам защо навсякъде пишат, че е тя. newsm78 Тази на снимката е приятелка на майка ѝ Peace Не знам защо все ги бъркат рускините, пък уж следят живота на Елка под лупа. Rolling Eyes

Хаха, и Синем минава в графата всестранно развити  Joy  добре се обезпечи в кариерно отношение с нейния жених, иначе кога щеше да намери някой да снима по неин сценарий Joy  Но пък кой знае може да е добра в това, даже повече от някои други напъващи се Whistling

# 91
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Излъчиха ли репортажа с Дженгиз  newsm78 Нещо странно се потули, да не би и други, освен набедената Гупа, да има нужните връзки и да са го спрели Whistling Joy Joy

На тая снимка Елка изглежда по-добре, дали е, защото е отдалече Laughing Ама и тя хич не се старае, като една друга особа нещо Whistling, то разбирам небрежност, ама на едните снимки е чорлава, на другата все едно песовете ѝ са ѝ помагали да си върже косата...  TiredMr. Green

Диди  Hug това не е майка ѝ, не знам защо навсякъде пишат, че е тя. newsm78 Тази на снимката е приятелка на майка ѝ Peace Не знам защо все ги бъркат рускините, пък уж следят живота на Елка под лупа. Rolling Eyes

Хаха, и Синем минава в графата всестранно развити  Joy  добре се обезпечи в кариерно отношение с нейния жених, иначе кога щеше да намери някой да снима по неин сценарий Joy  Но пък кой знае може да е добра в това, даже повече от някои други напъващи се Whistling

големи критикарки на Елчин сте, дано гупа като се върне от дебелариума поне нея да харесате

# 92
#new #set Съёмки сериала "Безжизненные" начались😍😍🔥

https://vk.com/video-96725873_456242342?list=93c5c0cc66ce420377

# 93

Виви  Hug, заприлича ми на майката на Елка  newsm78 Не са рускините, явно аз ги бъркам  Tired  А за репортажа с Дженгиз нищо не успях да намеря, може би наистина още не е излъчен, щом и при рускините няма нищо.

големи критикарки на Елчин сте, дано гупа като се върне от дебелариума поне нея да харесате

Tired  newsm78

Сами, да харесваш някой не значи непрекъснато да му пееш дитиримби. Когато нещо в някого не ми харесва си го казвам  Naughty Като например да ми казват какво и кого да харесвам  Wink

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 00:57 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 94
Добро утро ,момиченца !☕

Прекрасен ден ви желая! ☀

# 95
Здравейте! 😍
Баръш е в Тайланд!
В Пукет е,  Тайланд, на някакъв тренировъчен лагер. И кой още е там?
Има и видео, но съм на телефона и не мога да го кача

# 96
Добро утро на всички  Hug  Hug  Hug

Отдавна не съм слагала кафенце  Laughing

Мда......в Пукет е.......с братчето Мерт  Wink  

https://vk.com/video-96725873_456242350?list=9809ccd663d8209977

# 97
Добро утро Hug
Бел Hug Меги Hug Диди Hug

А, е Гупа не беше ли и тя там някъде... newsm78  Mr. Green или тя се е прибрала вече  hahaha но се крие щото и там не е успяла да си върне формата Mr. Green

# 98
Виви  Hug, последното инфо за кака беше от оная журналистка, която "случайно" я срещна на остров Пукет и направи "интервю по халат" с нея. Никаква вест  от тогава. Е, сега Борко ще ни информира как вървят процедурите на любимата  Mr. Green

А Елка работи  Laughing

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 11:30 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 99
Да допълня Диди! Hug

#new от BluTV😍🔥

Подпись: Мы страшимся вам рассказать, что пришел долгожданный день. 🧛‍♀🧛‍♂
Впредь день вы проводите в одиночестве, по улицам гулять нельзя, ночь становится опасной. Вампиры, которых мы считали похоронеными в древности, готовятся написать новую кровавую историю. ☠
Либо готовьте колья, либо прячьтесь!
#Безжизненные - скоро, только на BluTV 🎬

#new от менеджера Эль

Ждёт Эльчин🙃

#new #set Съёмки сериала "Безжизненные"

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 12:00 от Лудата Меги

# 100
Наши арабские друзья пишут... «Барыш и Мерт в Тае, куда Бара отправил😝его спорт клуб, а госпожа уже 4 дня мол в Инстамбуле». Бакалым бакалым)))

# 101
Нещо хич не ми се вярва кака да пропусне такава възможност и да не се снабди със  снимков материал,който после да използва само както тя си знае.

# 102

#new от BluTV😍🔥

Впредь день вы проводите в одиночестве, по улицам гулять нельзя, ночь становится опасной. Вампиры, которых мы считали похоронеными в древности, готовятся написать новую кровавую историю. ☠
#Безжизненные - скоро, только на BluTV 🎬[/b]

Вай  Rolling Eyes  Няма се крия, и дървен кол няма да си нося, ама отивам да купувам чесън  Joy  Joy  Joy Това ще е актуалният аксесоар за сезона  hahaha

Меги  Hug, Бел  Hug

Лили  Hug, нейният снимков архив е неизчерпаем, та като нищо скоро да изпълзи иззад храсталака да ни се изплези  Mr. Green Араби, китайци, италианци, кой къде иска, там я праща каката  Stop Като е в Истанбул, що не пуснат фотка  newsm78

# 103
# 104
Наши арабские друзья пишут... «Барыш и Мерт в Тае, куда Бара отправил😝его спорт клуб, а госпожа уже 4 дня мол в Инстамбуле». Бакалым бакалым)))
Знаех си, че ще бързат да докажат, че кака не е с тях Mr. Green Joy  Те тези арабки на какво са гледали, за да се снабдят с тази информация - на боб, на кафе или в кристалното кълбо Joy Joy

Да допълня Диди! Hug

#new от BluTV😍🔥

#Безжизненные - скоро, только на BluTV 🎬

ooooh! ooooh! Mr. Green Ох това вампирско дизи ми звучи много несериозно, имам чувството, че всичко това е някаква шега. Май е, защото не си падам по този жанр. А то дизито към кой жанр го причисляват - трилър, смразяващ ужас или ще има и елементи на комедия. Аз отсега като си представя Елка и Кирето като вампири и ме напушва смях  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт