След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -238ღღ

• 100 448
  • 441
  •   1
Отговори
# 105
Керем нещо не бърза да вампирясва  newsm78

Виви  Hug, за Елка не знам, ама и на мен ми е смешна мисълта за Керем-вампира  Joy  Joy  Joy Особено с тия клепнали ушаци  Mr. Green

Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 14:06 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 106
Сладурчета , привет HugHugHug
Баръш бей се е публикувал, клип е, но имам проблем с копването на линка!

Ето гооооо. https://instagram.com/p/Bg3I5b6hU2X/

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 14:36 от BELL-

# 107
Хайдееее и Джансу Дере в клуба Laughing

И Меретчо се е публикуввал хахахах

има още една негова снимка в профила му, от същото място Simple Smile

# 108
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

Борьо хич не ме вълнува ако ще и на луната да отиде  Whistling Mr. Green

Белл  Hug Джансу, Селма Ергeч,Арас и сие тренират там от преди няколко години( Борко дори не е мислил по това време че ще тренира някога там  Laughing), дори навремето се спрягаше, че Джансу има връзка с Бурак  Whistling

# 109
 wavey  Hug  Hug  Hug

Вел  Hug, този клип ли?

https://vk.com/video252613286_456239513?list=6a32c9c31ccf450959

Аа, къде са му та Мертьо белите чорапки  Joy  Joy  Joy Тц, развали си стила това момче, джапанки на бос крак  hahaha

Ди  Hug, недей с лошото де, чак до Пукет се завлече Борко, пък ти не щеш да отразиш епохалното събитие  Wink

# 110
Grinning   Hug
Да, точно този !Все пак успях да му копна адреса де Simple Smile

# 111

Борко дори не е мислил по това време че ще тренира някога там  Laughing
Joy Joy Joy Разсмя ме от сърце, все едно ми прочете мислите  hahaha
 Hug

# 112

Борко дори не е мислил по това време че ще тренира някога там  Laughing
Joy Joy Joy Разсмя ме от сърце, все едно ми прочете мислите  hahaha
 Hug
Марче Hug ми тъй де  Mr. Green рускините па припадат ,линейките не им достигат да ги изнасят  Joy

Диди Hug Пукет-мукет,на луната или на марс все си е чехльо Mr. Green

# 113
Марче Hug ми тъй де  Mr. Green рускините па припадат ,линейките не им достигат да ги изнасят  Joy

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Про  Hug

Баш патронЯ се е прибрал, даже и интервюта раздава  Wink Ама като гледам - все повече почват си приличат със Сера  Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 01:10 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 114
Марче Hug ми тъй де  Mr. Green рускините па припадат ,линейките не им достигат да ги изнасят  Joy

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Про  Hug

Баш патронЯ се е прибрал, даже и интервюта раздава  Wink Ама като гледам - все повече почват си приличат със Сера  Mr. Green

Диди,точно  Joy Сера не знам кой и е казал ,че зализана и с вдигната коса и ходи ,добре изглежда като е със спусната но не замазана и  разделена по средата  Whistling иначе така е като травестит  Mr. Green .... Thinking четох че баш патронЯ бил 2-ри продуцент на този филм

# 115
Добро утро  Hug

Привет сладурчета  Hug Hug Hug

Борьо хич не ме вълнува ако ще и на луната да отиде  Whistling Mr. Green

Борко дори не е мислил по това време че ще тренира някога там  Laughing
Joy Joy Joy Разсмя ме от сърце, все едно ми прочете мислите  hahaha
 Hug

Ох, само как ме разсмяхте. Joy  Joy Joy Joy
Ди Hug права си Naughty все си е чехльо  Joy hahaha. И какъвто и спорт да започне да тренира, този факт Борко немож го промени  Mr. Green

# 116
Сера не знам кой и е казал ,че зализана и с вдигната коса и ходи ,добре изглежда като е със спусната но не замазана и  разделена по средата
Hug Все още не мога да реша коя ми е по-противна Сера или Гупа, голям дерт имам  Joy, но определено и двете не ги дишам  Sick

# 117
Сера не знам кой и е казал ,че зализана и с вдигната коса и ходи ,добре изглежда като е със спусната но не замазана и  разделена по средата
Hug Все още не мога да реша коя ми е по-противна Сера или Гупа, голям дерт имам  Joy, но определено и двете не ги дишам  Sick

Марче  Hug  Сера мога да я понеса, дори ми хареса във Фи -то  Laughing докато Кюса и на челна стойка да застане няма как да я харесам, голяма позьорка, манипулаторка и самовлюбена персона  Whistling

Виви  Hug

# 118
Марче  Hug  Сера мога да я понеса, дори ми хареса във Фи -то  Laughing докато Кюса и на челна стойка да застане няма как да я харесам, голяма позьорка, манипулаторка и самовлюбена персона  Whistling

Виви  Hug

Фи - то го пропуснах заради нея  Joy, но май си права, Сера и аз бих я понесла поне малко, но оная другата по никакъв начин  hahaha

# 119
 wavey  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Разсмяхте ме по нощите  hahaha Моята фаворитка - Гупито - отдавна оглави класацията. Ошмулка отстъпи първенството, за Сера остана бронза - засега  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт