След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -238ღღ

• 100 477
  • 441
  •   1
Отговори
# 360
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оооо, Пепински 😘
И аз мамата я бях забравила, само клюкарската тема чета, ама викам чек да видя старата дружина 😄

Бая се озорих докато намеря темата де 🧐
 На Хазал мъжа й, няма как да опиша грозотата му 🤦🏻♀ Дано прилича на нея бебека .
Аз изобщо не знам как се казва сина на Буболин, те голямо криене па го крият, пууууу .

# 361
  • София
Ей, сега ще ме накарате за ходя да търся на Хазал мъжа. Разпалихте ми любопитството.

Пепи, какви са тези птички?

Някой нещо да знае за Ханде Д.?

# 362
Здравейте! Мише,да отговоря на въпросите ти..
Скрит текст:
Хазал и мъжо ѝ..
img]//cdn.bg-mamma.com/4nOl/3e3Pu.jpg[/img]
Птичките всъщност за сериалът " Ранобудна птичка " с Джан Яман и Демет Оздемир ,който вече е почти финализиран..

Ханде Д. си почива ,няма да играе в сериал , а в театъра..
Скрит текст:
Информация от турецких СМИ 🎬
В новом сезоне Ханде не вернётся на экраны с сериалом, а будет участвовать в работе театра Craft.

Хубава вечер на всички!
И да приключа със снимка на Елчин,заради която съм тук и ви  чета ..
Скрит текст:
1 августа фильм «Время счастья» с Эльчин и Барышем будет доступен на Netflix под названием «Happy Time»🔥

# 363
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба Hug

Оооо, Пепински 😘
И аз мамата я бях забравила, само клюкарската тема чета, ама викам чек да видя старата дружина 😄

Бая се озорих докато намеря темата де 🧐
 На Хазал мъжа й, няма как да опиша грозотата му 🤦🏻♀ Дано прилича на нея бебека .
Аз изобщо не знам как се казва сина на Буболин, те голямо криене па го крият, пууууу .

Ирко 😘 добре, че си ти та да обереш паяжините по вратата на къщата Stuck Out Tongue Winking Eye.
Ейй капат мутлуто на Кирчо и Сера Stuck Out Tongue Winking Eye па уж голяма ашк беше.
Ирче, Каран е името на Буболиновоя син. Ма освен крак и ръка, друго не са показали. Ма според мен и по-добре.

# 364
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аууу Димак 😘, много грозно име 🤦🏻♀

Хандето, все на камък удря с проекти, то не че и Кирчо е цъфнал де след слънцата 😄
Иначе няма помен снимка от този му проект в инста, както и от другите, само от вампирите има снимка .
Той преведен ли е тоя сериал, може да го погледна . Все пак като не е вече със Сера, с други очи гледам на него 😄

# 365
  • София
Скрит текст:

Хандето, все на камък удря с проекти, то не че и Кирчо е цъфнал де след слънцата 😄
Иначе няма помен снимка от този му проект в инста, както и от другите, само от вампирите има снимка .
Той преведен ли е тоя сериал, може да го погледна .
Все пак като не е вече със Сера, с други очи гледам на него 😄
hahaha Joy

Вили, мерси за инфото!

Елка и Борето още ли са с половинките си?

# 366
Добро утро Hug

Скрит текст:
Скрит текст:

Той преведен ли е тоя сериал, може да го погледна .
Все пак като не е вече със Сера, с други очи гледам на него 😄
hahaha Joy

Вили, мерси за инфото!
Елка и Борето още ли са с половинките си?

Мише Hug за сега няма инфо да не са, макар Круела скоро да не е "разхождала" зъбния си статус Joy

# 367
  • Под Сините камъни
Хандето  пообиколи това лято Америка.Следя я в Инста
Мише,както са ти казали Птичките са сериал "Ранобудна птичка",много е готин,химията между главните е на върха,до финала на сериала остават 2 серии.Ако имаш време започни го,няма да съжаляваш.
Сериалът с Кирчо го започвах,ама.....тц до там не ме грабна нещо.Не че не харесвам Кирето ама сюжета не ме грабна нещо.

# 368
  • София
Пепи, аз го гледах до някоя серия. Може да го прегледам по някое време (като го финализират).

kotelina, мерси! Явно ситуацията не се е променила. Wink

# 369
Я, обадихте се бре  Laughing Една година чакам някой да се появи.
Ирко, сама си се кефих за Сера и Кирчо, нямаше всенародни тържества  Joy  Joy  Joy
Диме, Ханде нали се раздели с оня мухльо Мерт Фират,  оттогава съм и изгубила дирите.
Пепи, тоя от Птичката, не му помня името много грозен ми се види, като гардероб направо  Wink
Мише, Борко и Елка още са си с ремаркетата, даже Елка много упорито това лято развежда Кита между хората, пък той все по-противен става  Sick
Ай, момичета, радвам се, че се показахте  Hug
Забравих, Боре получи някаква награда миналата седмица в Ливан - май за най-добър чуждестранен артист.

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 18:47 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 370
  • У Диспансера ...♥♥♥
Разгеле Диде да се появиш 😘🤗
Па аз ако знаех за Сера и Кирчо, заедно щяхме да гърмим шампанското 😄

Ханде я следя и аз в инста, много арт и Дзен снимки слага, едни такива загадъчни 😄
Още да се мота, та хората съвсем да я забравят .
Китадор го видях, той заслабнал и верно по-противен станал 🤮

# 371
Ирко  Hug, аз отдавна почти не влизам в мамата, та чак не очаквах, че някои от бандата ще се обадят. Дано и други от старите дружки наминат, просто така, да си припомним  Wink
Тя Ханде хубави снимки пуска, ама нещо в проект не съм я запомнила. Киро поне на вампир се направи.
Пролетта загледах сериала на Боре, че и той след ЛН сал с една Гупсарела  известен, ама нещо хич не ми хареса неговия Гарван. Сценария голяма тъпня ми се види, пък те и втори сезон ще правят. И като си помисля, че прюехме Мерич  Joy  Joy  Joy

# 372
Мераба Hug
Еййй едно кафе няма кой да сложи, тц тц тц

пак от мен да минава
Хадиии че изстина Stuck Out Tongue Winking Eye

Диме, Ханде нали се раздели с оня мухльо Мерт Фират,  оттогава съм и изгубила дирите.

Диде Hug аз Хандето не я следя. Ма интересно и Китодар не съм засякла! Явло радарите ми не го забелязват JoyJoy

Ирко  Hug, аз отдавна почти не влизам в мамата, та чак не очаквах, че някои от бандата ще се обадят. Дано и други от старите дружки наминат, просто така, да си припомним  Wink

Пролетта загледах сериала на Боре, че и той след ЛН сал с една Гупсарела  известен, ама нещо хич не ми хареса неговия Гарван. Сценария голяма тъпня ми се види, пък те и втори сезон ще правят. И като си помисля, че прюехме Мерич  Joy  Joy  Joy

Мдаааа. И аз не съм очарована от сценария на Гарвана. От кога съм зациклила на 3 епизод и няма преминаване нататък. Както казаваш ....... .А плюехме Мерич . А Сблъсъка си го изгледах с кеф! Много ми допадна!

Ирко Hug хади оправяй се  и идвай да пием кафе Kissing Heart

# 373
  • По света и в нас.
Значи все пак сме си на един акъл.
И аз имам да доглеждам Гарвана.

# 374
Ай, пак пропуснах кафето Sad Ама нали лято, отпускарско време, и по вечеря може да го изпием  Laughing

Диме Hug, и аз изгледах Сблъсъка докрай. Малко трудно ми вървеше на моменти, ама ми хареса.

Значи все пак сме си на един акъл.

Joy  Joy  Joy  Ами щом сме тук  Wink

Общи условия

Активация на акаунт