Молбата за еднократна помощ я подадох, но си скъсах нервите , затова ще напиша какво искат като документи:
1. Акт за раждане /задържат го при тях до получаване на сумата/
2. Копие от акта за раждане
3.Декларация от общината за родствени връзки
4. Личната ви карта
5. Номера на сметката на дебитната ви карта, защото пари се превеждата само по нея. В случай че нямате такава, от там ще ви издадат безплатно, но трябва да изчакате близо два месеца.
Приятен ден на всички

клио Това с нервите явно е запазена марка на всички такива институции из цялата страна

За успокояването на бебо.... на дръжката на столчето за кола съм вързала едно сърце от онези музикалните... при нас музиката е от "титаник"
Не знам, поне засега действа, ама ми се струва, че и тоя номер ще му омръзне 
Cherepahova и след като се изака, какво... смени ли водата за да я доизкъпеш или... мислила съм няколко пъти ако го направи как да постъпя

- на клепачите, острани на нослето, на челото, на тила и по косата; както и на палеца на лявата ръчичка. В здравния форум пусках такава тема и се получиха доста отговори. Ако ви интересува - можете да прочетете там /на 6-та страница/, да не досаждам и тук с моите притеснения!
А и скоро една позната категорично ми заяви, че въобще нямал да ми се махне коремът, т.к. съм била второ секцио, мускулите били рязани, бля, бля, бля...
Благодаря ти, аз не знаех, че не трябва да се мажат слънцезащитни кремове и онзи ден отидох да взема на Виши един за бебко, но го бяха свършили в аптеката... Обаче много ме е страх от слънцето - аз направих за 1 час на слънце слънчева алергия, а за 2 дни як тен на потник като ТКЗС-арка.
А нещо за другите кремове знаете ли дали може да се слагат - например съм му взела на Мустела за студ и вятър, който му слагам в гадните дни, че му изпръхват бузките от вятъра?
Онзи ден звънна, да повторим изследването за фенилкетонурия, което се оказа доста сериозно заболяване - дало било гранични резултати, и след сума ти реване, тичахме към родилното, взеха му кръв от пръстчето и от там в Майчин дом в Генетичната лаборатория нося пробата. Чак там поглеждам какво нося и виждам, че от МД са пратили писмо с молба за 2-ра проба, в което пише /с големи букви / поради "НЕКАЧЕСТВЕНО ВЗЕТА ПРОБА"! И лекарките ме зауспокояваха, че изобщо не е правен анализ, че е некадърно взета пробата, а не е лошо изследването, дори ми го показаха: в едни кръгчета се капе кръв, докато избие от задната страна на листа - да се напои хубаво, а първия път само зацапали леко листа и не попило достатъчно. Хубаво, ама защо не ми каза така мойта докторка, толкова е и разбрала. И пак ни изправина нокти.
Днес ще излезе резултата, дано всичко е наред. 
от големите пари които държавата дава.
така че ви препоръчвам да пробвате.
опасям се да не и се изкриви главата, да стане по-сплесната от тази страна. Вие имате ли подобни опасения?
. Много се надявах да се включи по въпроса.
на теб и на бебчо.