априлчета на месец и на два да викнем ний ура

• 14 353
  • 371
  •   1
Отговори
# 150
# 151
мами да попитам след болничния който ми дадоха от болницата трябва ли педито да ми дава друг или какво се прави?
страшна жега навън

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНИНА  bouquet

# 152
  • Русе
Привет и от нас!

newsm59 Танина и безброй прекрасни мигове с малкия-голям юнак!

welcomenatali_sl!

Абе, мойта мома и тя много кротка нещо (то затуй и не разбрах, че не си дояждала), и взе да ме съмнява,...Пеги, ти съвсем ме ошашка - защо да не е нормално да спи бебето повечето време през деня??

skarlet#, това ваш'то и на мен ми прилича на колики. Тъкмо прочетох, че 6-седмично бебе спи нормално по 15-16 часа на денонощие.

Оф, трябва да бягам, че баткото се събуди...

# 153
мами да попитам след болничния който ми дадоха от болницата трябва ли педито да ми дава друг или какво се прави?
страшна жега навън

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНИНА  bouquet

Да, ще ти даде още болничен. Нали си имала 45 дни преди раждане от лекаря, после 42 от болницата, сега остават още...абе доста дни са  си. Ако си родила преди термин се преизчислява, но не питай как, защото и моята сестра не знае и се чуди, и се мае! При мен има и много голямо преизчисление, де.

# 154
Аги мерси миличка за отговора

# 155
  • София
Здравейте и от нас!
Ние бяхме за първи път на село, и то с преспиване. Много добре му се отрази на Давид, само че адски се разглези. Там много му обръщаха внимание и беше цял ден в количката и гледай какво става сега... Въобще не иска да стои сам, мрънка като е вкъщи, а навън кърти здрав сън или пък гледка, но спокойно.Е, днес следобяд като че ли почна да се пооправя вече!
Май и Филипа е на селски туризъм newsm78
Има ли други "самотни майки" освен мен във форума?Мисълта ми е...полагат ли ни се някакви парички като социална помощ?

# 156
Момичета имам едно питане набързо за използвaщите столче за кола от този модел
да ви питам от кога взехте да слагате бебчовците в него,че на мен ми се струва ,че ще и натоваря кръстчето така  Blush  Rolling Eyes
и също така как ги слагате Rolling Eyes  

# 157
 newsm59 Честит Рожден Ден, Танина! Всичко най-хубаво за празника и много щастливи мигове newsm51

Скарлет, и аз вчера четох че за тази възраст около 16 часа на ден е нужен сън за малчовците, като това да не се приема за основен критерий, но все пак е нещо ориентировъчно.

И ние имахме една идея да се прибираме Септември да ходим на море, ама понеже сестра ми ще идва и се отказахме. Вероятно чаак до година няма да я видим Варна Sad

# 158
Дея, моето не е точно същото, но ние сме в нашето от изписването. Специално питах дали има ограничения за това колко време може да се седи в него. Казаха че са направени специално за бебчета по формата и няма проблем да стои в него доста дълго време, още повече че бебетата били много гъвкави и нямало да им пречи. Те не са толкова изправени вътре така или иначе, не се притеснявай, пък и ако на беба и е зле в него тя ще ти покаже. Ние много обичаме в столчето Mr. Green

# 159
Дея нашето е на Бертони, но изглежда по същия начин. Димичка много пищеше в него и накрая сложихпод гръбчето й една от нейните възглавнички и така си пътувахме без проблеми събота и неделя. Спа си през цялото време. Иначе много хлътваше и се сгъваше. А това за възглавничката го четох във форума. После видях, че данчето ми е отговорила, че слага пеленка. Абе просто за момента трябва да има нещо отдолу според мен.

# 160
Mного ви благодаря   bouquet
И аз сложих пеленка под кръстчето малката доста и харесва наистина да е в него, Mr. Green
А как го закрепяте отзад на седалката?С коланите ли?Обратно на движението предполагам и да питам
пътувате ли с тях отзад или ги оставяте сами?

# 161
  • София
за болничните трябвада са точно 135 дни от първият ви ден до последния! с третият болничен се изчислява това и се компенсира, ако сте родили по рано от термина! иначе ако сте родили на термин биолничните са  45-42-48 общо пак 135 дни

морето решихме да отидем в хотелче с басейн в планината. ефтино и много приятно! хайде да се съберем по-голяма група и да идем в купом? ако има интерес ще напиша цените!

natali_sl нашите момичета са астрологични близначки точно в 9.45 на 1-ви родих и аз. ще е интересно да се проследи какво ще е общото между тях...

никой ли не дава вода когато бебето реве между храненията?

вчера ми изгоряха ръцете за 1 час бутане на количка! без да съм стояла на едно място, и все на шарена сянка! пазете бебоците моля ВИ! особено на морето на плажа облъчването е двойно!!

доста време прекарваме в колата с кошче, поставям го на V, ако главичката се смъква наклони кошчето още докато почти легне и вирне краци, така не се натоварва кръст и спи по 6-7 часа

а люлеещият се стол за мама е безценно съоръжение Peace

# 162
Абе да ти кажа Дея аз не го закрепих много както трябва (или поне така си мисля - очаквах някакво по-сложно закрепване), но на завоите не се клатеше и като цяло беше доста стабилно. Иначе аз си стоях отзад с нея. Не мога да я оставя самичка и все пак ни беше първо пътуване.

# 163
Здравейте на всички.
Много се извинявам на всички за дългото си отсъствие от форума, но от както излезнахме от родилното стана голяма каша. Нанесохме се в същия ден в новия апартамент, докато се оправиме се видях в приключение. бебето и то ме беше в ръцете през цялото време. После тъкмо се пооправихме, включихме си Интернет, докарахме компютъра и той взе че изгоря  #Cussing out Е, сега най-после мога да седна да пиша. Но не знам какво точно, защото сте изписали толкова много, а аз докато смогна да чета............ #Crazy
Ние със Стилянчо бяхме цяла сутрин навън и сега спи сладко в спалнята, а аз се опитва да свърша нещо.
Някоя от вас обади ли се на Ретро радио? Кой ще ходи в София ленд на 1 юни?

# 164
  • София

никой ли не дава вода когато бебето реве между храненията?

Аз давам!Преди изобщо не я искаше, но от 2 седмици, откакто започнаха жегите си пийва доста!

А,забравих да ви се оплача, и аз съм от тези, дето им идва Cry, нищо, че Давид е само на кърма!

Общи условия

Активация на акаунт