СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 32 871
  • 777
  •   1
Отговори
# 1
Пу,първа...още нищя списъците да видя кое дете  къде е и дали изобщо ще имаме шанс с мижавите 8.1 точни.

# 2
И аз така. Поне ще участваме в лотарията.  Whistling

# 3
# 4
И аз така. Поне ще участваме в лотарията.  Whistling

Браво, аз вече имам съмнения и относно това... засега сме в гранична за първо желание, но до 24.04 има мнооого време....  Tired Общо взето съм се предала и съм решила, че няма да се надявам, пък каквото ще да става.. Ако го приемат, ще ни дойде като приятна, супер неочаквана изненада  Laughing

# 5
  • София
И ние сме в гранична група за има-няма 5 места макс, ще се борим над 100 деца Sad

# 6
  • София
Хех, ние сме 50 деца за 4 места в гранична, но като извадя децата, които са преди нас и са и в социалната опашка и 100% влизат чрез социалната квота, иначе има 12 места от несоциалната квота като 11 са до 8.3, а 50те деца чакаме за 12тото с 8.2 в момента, кефффф Simple Smile Това за първото ни желание, да видим дали ще си остане първо Sad

# 7
  • София
Бланк, благодаря ти за отговора в предишната тема!   bouquet

# 8
За да не е запис, да си кажа, че ние във всичките си желания сме в гранична група и това дете трябва да е лудо късметлийче, за да влезе някъде! Wink

# 9
В градината по първо желание за 4 места в гранична група се борят 34 деца със стандартните осем точки. Срамота! Как не ги е срам от системата да поставят условие да сме с платени осигуровки - за какво и кой? Иде ми да се отрека и от община, и от държава , и от все.

# 10
Цоп в темата да я следя...

# 11
Хайде и аз да споделя - само за първото желание попадаме в граничната група. 80 деца ще се борят за 4 места  #Crazy А до класирането има още много време, със сигурност ще се появят отпред деца с повече точки.  Sad

Поправка - вече 3 места за 80 деца.  Май трябва да се ориентирам към темите за частни ясли.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 08:15 от N.M.W.

# 12
  • София
Да се прехвърля в новата тема.

# 13
И аз да се запиша в новата темичка...

# 14
  • София
И Александър влиза в граничната група за 1во класиране (поне за сега). 44 деца за две места. Никакъв шанс.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 22:57 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт