априлчета на месец и на два да викнем ний ура

• 14 336
  • 371
  •   1
Отговори
# 195
 newsm59 envia!!!  bouquet
Много здраве и слънчеви дни Hug
Честит втори месец на Вени и Ицката!
Да бъдат здравички и много послушни дечица!

# 196
Честит рожден ден Енвиа Simple Smile

Иве, според мен отиди да и я залепи педиатърката.
Ние вече си имаме херния, днес пак ще ходим на лекар, че направи и някаква алергия към лепенките, а и няколко часа след като и сменим лепенката, под нея прозира как пъпчето и пак е изпъкнало.

Бюти, питай Данчето на ЛС за помощите, че може и да е пропуснала въпроса ти. Тя прекара май един ден по разни инстанции и беше разучила всичко.

# 197
  • София
Хотела е на язовир Жребчево, ако има риболовци татковци много ще им хареса, цените са 12 лева на легло има и ресторант- цени народни
http://ns-sliven.domino.bg/
ако има други предложения пишете, ако някой татко неможе да дойде ние можем да поемем една мама с бебончо.
ама верно можем да заформим голям купон, най-вече за обслужващият персонал и останалиет гости на хотела  Joy

май ще се провали утре митинга с това време  Sad

Misty Анна мина абсолютно същият период, продължи няколко дни. Тук бях питала какво е това таекуондо, дето раздава+се будеше нощем, а по принцип заспива в 23 и се сабужда в 7-9. Така че спокойно, ще отшуми, просто го остави да си беснее. Сега пак си спи по 5-6 часа през деня и по 8-10 през ноща. И да ти кажа май се случи точно като и махнах фризовома от храната newsm78

А вода, като на Филипка, пие с цистерни, без захар, празна биба плюе, така че и давам с вода докато стане време за хранене.Много я обича още от първата седмица  Дали не се натоварват бъбреците? Макар, че ми казаха че при бебоците водата от устата право в памперса отивала baby_neutral
Честито на всички рожденници и месечници

# 198
Ей, екс диабет мамче, супер оферта, а и нашият татко е запален риболовец и тъкмо се е затъжил, че покрай ангажиментите около Преси ще ходи все по-рядко за рибка Laughing
Момичета, я ми кажете/опишете/ как изглежда пъпната херния?Понеже моят бандит много плаче и аз искам да го оставям да си поплаква, а не да свиква да бягам винаги при него, но ме е страх от тези хернии Thinking
Дали не се натоварват бъбреците?
И аз това се питам newsm78

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 11:05 от Филипа

# 199
Здравейте и от нас.
Вода беба пие средно около 100мл. на ден.
Аптамила не ни запича, ходим до тоалетната около 4-5 пъти на ден.
В столчето за кола я возя и сама, в смилъл аз карам, а тя се вози, никога не седя отзад при нея даже таткото като кара/немога да се возя отзад става ми лошо/, несмятам, че е необходимо да седя отзад ако се размрънка се обръщам и я виждам.
По въпроса за ваксината, не смятам да слагам жива, това е лдост според мен. Имам приятелка от
ХЕИ ще звънна и ще ви кажа инфото от първа ръка Mr. Green
Лохии нямам отдавна , но цикъла е страшен, толкова е обилен, че продължавам с кръвоспиращите #Crazy

# 200
Пъпната херния представлява нещо като цицина на коремчето (поради слабост на коремната стена чревцата се изсипват напред), където е пъпа и при плач или напъване от стягането на мускулатурата изскача нагоре, а в покой май не личи. Thinking Лепят лепенки, да стои стегнато, за да не изхвърчи още повече, когато плаче. Ако е в по-тежка форма може да отнеме цяла годинка да се прибере и затова. Иначе ако е малко и залепено се оправя за 1-2 месеца, ако не се лъжа. newsm78

Благодаря ви за успокоението... Мъж ми ще ни напусне Wink Laughing Той свикна да е кротък нашия, нали не плачка и колики нямахме почти, тати свикна на тишина и спокойствие и много му се нервира тия последните нощи... Sad Sad Sad

# 201
Мистичка, благодаря за инфото  bouquet

# 202
Мимка, като видях се сетих да те поздравя за бързо свалените килограми. Вкрайна сметка ти с диета ли ги свали или просто с глад. Някой да е чувал отзиви за кафето Витаголд?

# 203
мами родили със секцио, ходихте ли след 40-тия ден на контролен преглед? кога ви дойде първата менструация и е как е? пие ли някоя от вас бромокриптин за спиране на кърмата? чакам вашите отговори.

# 204
  bigdance2  nbirthday   bigdance2 на всички празнуващи вчера и днес.
На мен както винаги не ми остава време - понякога имам чувството, че времето направо препуска.Искам да свърша толкова много неща, а все не остава време. А и на работа мисля да се връщам след 2 месеца.
В тея жеги и Йоан пропи вода - около 50 мл.
Мисти, и той през деня не спи, но според мен е от жегата, защото след храненето в 7 заспива веднага, дори когато се прибираме и го местим от количката в леглото не се събужда и така си спи до 12-1 ч.
През нощта вече не иска да яде.Чак в 5 и нещо.Преместихме къпането сутрин в 8 и вечер към 6 само го обливаме.
Аз засега не мога да се оплача - спокойно ми е детето, когато е буден обаче иска винаги да има някой при него, да му говори или да се люлее в шезлонга.
eх_diabet_mama, ние няколко пъти сме ходили на Жребчево (и двамата с мъжО сме запалени риболовци) и мога да ви кажа, че невероятно спокойно и красиво там. Горещо ви го препоръчвам като вариант за прекарване на отпуската.
Целувки на всички бебчета и весело изкарване на празника утре.
Деска, Люс също имаше такъв шум на сърцето и ходихме на кардиолог в София и се оказа, че е физиологичен и отшумява с времето. Скоро пак ни слушаха и сега е по-слаб. Случва се по-често при момченцата.

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 11:27 от LessyFG

# 205
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕНВИЯ!

много щастие и радост с бебчо и по-спокойни дни  и нощи!

Данче: Да вчера около 4.30 бях в Младост 2 ходих до РУМ-а и не можах да се кача до втория етаж, защото асансьора не работеше.

Сега когато съм с количката напълно разбирам инвалидите, че цялата ни държава е непригодна за придвижване на колички. Нито асансьорите ни, нито сталбите, нито улиците, абе нищо. Почти навсякъде трябва да търсиш чужда помощ.

За АМ: Ние сме на Аптамил и сме почти винаги запечени, но опитът ми да го сменя с Хип беше толкова ужасен, че не искам да си го спомням и бързо бързо се върнахме на Аптамил и детето спокойно и не повръща и майката доволна. А за запека или ние помагаме или давам едно чайче на Блевит и мисля да почвам сокчетата не заради друга, а за да мога да давам сокчета за разхлабване.

# 206
Филипче, като и сменям след час памперса ще и я снимам и ще сложа снимка в албума.
И без това си мислех да го направя, за да мога да сравнявам след като махнем следващата лепенка дали ще има промяна.

При нас си личи и в покой Sad

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 11:34 от Cherepahova

# 207
Здравейте и от нас с Мишо  Hug Не съм се включвака отдавна в темичките, но покрай бебчо и гости  не остава време. И ние станахме на два месеца. За един месец бебчо наддаде с 1000 кг. и порасна с 4 см. сега е 5 200 кг. Ваксините още на са ни ги правили, че малко настинахме- мъчат го секрети в нослето.
Акаме на 3-4 дни. Давам му Дуфлак 2х3мл., но същата работа. Изциало е на кърма и вече си мисля, че това е нормално.
Нашето пъпче също го лепиха с лепенка Тегадерм, то не е толкова изпъкнало, но е захлупено и стои като топченце. Лекарката каза, че като навърши 3 месеца пак ще го лепи и още веднъж на 6 м.

# 208
Филипче, като и сменям след час памперса ще и я снимам и ще сложа снимка в албума.
И без това си мислех да го направя, за да мога да сравнявам след като махнем следващата лепенка дали ще има промяна.
Янче, мерси, дано бързо се оправи сладурката Hug

# 209
  • софия
привет и от кака Рая и мама Hug
TUSANA аз раждах със секцио но не съм ходила на контролен и честно казано не мисля да /по разбираеми причини #2gunfire/. ще ходя тия дни при моята гинеколожка....цикъл още нямам, а кърмата ми спря сама Sad
нас ни мъчат и газове и колики но като че ли с еспумизан от снощи сме доста добре...но имаме малко запек с него та затова ще го даваме само при мноооого реване...ядем лечебна Хумана и сменяме памперс по 8-9 пъти на ден след акане ама то е защото при нас още време ни трябва да се урегулират червата
и ние пием вода+чайче на ХИП+витамини през ден...няма празно при нас Laughing
но вече се хилим и си говорим нещо....много ми се иска да дойдем и ние на срещата в Борисовата ама ще видим как ще сме...

Общи условия

Активация на акаунт