априлчета на месец и на два да викнем ний ура

• 14 342
  • 371
  •   1
Отговори
# 225
мами дали трябва някакъв талон за да заведа бебо на лекар уши нос гърло и на ортопед? и с какво мажете пъпчиците по лицето

# 226
  • Русе
За УНГ трябва направление от джипито, а за ортопед не знам - другите мами обсъждаха, че се полагал един безплатен, като заплащаш само ехографа.

# 227
  • Sofia
Хайде да се включа и аз докато не се е събудил моя малък сладък мъж, за ортопеда на нас ни дадоха направление и педито ни препоръча др. Драганов във Военна болница, аз за него съм чувала доста добри неща, та споменах на една позната с която бяхме в болницата заедно по време на раждането и тя каза, че са ходили при него и нищо не са плащали - прегледал е бебока, видял го е на ехограф и не са дали нито стотинка, ако искате ще ви дам телефона му или след прегледа ще ви кажа дали е така.
И най-накрая и аз да се похваля с нещо хубаво, бебо е станал 4950кг. от 4200кг. за 11 дни - това са цели 700гр.  Simple Smile иначе се бяхме уплашили на предишния преглед с тия 200гр. за 14 дни.
За сега чао, отиваме да папкаме и да нацункам едно сладко мамино дупе.  Grinning

# 228
... А факт е че пентаксим в складовете на търговска лига за съжаление няма, оттам казаха че не могат да се ангажират изобщо кога ще има пак...

Мимка като говориш с твоята позната в ХЕИ пиши, и аз ще потърся една друга позната там. Ние имаме още време до 9ти да решим какво да правим.

Хубава работа сега, аз точно почнах да я търся тая ваксина (всъщност наритах един куп хора да я търсят вместо мен)... Нашата консултация е на седми, дотогава трябва да реша каква ваксина ще му слагаме, да я намеря и да я закупя съответно...
И защо правят задължителна живата полио ваксина, нали мъртвата била по-нова, по-добра, с по-малко странични реакции???
Мамо меца и Мимка, моля ви като научите нещо, пишете веднага щом можете, че почнах да се притеснявам вече, а като се притеснявам и почва навсякъде да ме сърби. Не искам да се  дръгна до другата сряда. Пък и точно убедих вчера Младен да финансира тази ваксина, ся как да му кажа - йок, ще си слагаме старата и туйто. Губи ми се авторитета.

Ивчо тази нощ спа седем часа и половина. Сутринта почнах да се изцеждам, докато спеше, защото реших, че повече не издържам на напрежението, натиснах точно два пъти ръчката на помпата и като шурна един фонтан! Просто нямаше сми да помпя повече, само си стоях ококорена и си гледах как струйката хвърчи, докато шишето се напълни до 25 мл. Мисля да се номинирам за Гинес с  най-продължителния естествен млечен фонтан на света  ooooh! Мисля също, че това му беше на Иво последния седемчасов сън за дълго време напред.

# 229
  • София
Май днес всички клечиме във форума заради гадния вятър  Mr. Green

Бюти, незнам за никакви финансови инжекции за нас т.нар. самотни майки, но ако разбера нещо ще пиша. Със сигурност знам, че ще плащаме половин такса за детската градина  Mr. Green Аз съм си самотна майка не по мое желание, а защото никой неиска да се ожени за мен  Crossing Arms

За пъпчето - нашето е изпъкнало, като средно голяма бонбонка е, но лекарката каза, че нормално и не ме беше запритеснявало преди да чета тук, че това може би не е нормално. Нормалното пъпче е хлътнало като на голям човек така ли?

Преди няколко седмици имах запушена пора на зърното и беше кошмар, цял следобед опити за цедене, болки, ад невероятен. Чак вечерта се отпуши и като текна  на струйка  ooooh! броих до 199 - непрекъснато тече, само бях подложила помпата. Та Юлче, може да направиме една групова кандидатура за Гинес  Mr. Green

За пъпчиците - пак да си кажа не ги мажех с нищо и те сами си минаха както ни каза лекарката.

# 230
мами дали трябва някакъв талон за да заведа бебо на лекар уши нос гърло и на ортопед? и с какво мажете пъпчиците по лицето
За всичко ти дава направление педиатърката или ЛЛ. За ортопед има талон, заплащаш ехограф само. До "Штъркел" има мед. център Виталис или нещо такова беше, там е д-р Атанасов, от Горна Баня. Талон важи при него, плащаш 13 лв ехограф.

# 231
Момичета,само да се включа да кажа,че нищо не трябва да се заплаща при ортопеда стига да имаш направление и той да работи със здравната каса естествено!Такъв е д-р Драганов,за който говори Роси!И на мен ми го препоръчаха и в петък сме на преглед от 17,45-после ще пиша инфо от 1-ва ръка.
И ние да се похвалим- вече сме 4770 и 57 см.т.е.560 грама сме наддали за 2 седмици и 2,5 см.
Стафилококите ги овладяхме за сега,дано така продължи,че в неделя ще правим питка и да не сме много лилави.

# 232
  • софия
Dan4eto-Kalpazan4e и нашето пъпче е изскочило като малко бонбонче  Grinning  а нямаме херния....така че няма страшно

# 233
Изпъкналите пъпчета не са опасни, а дефектно вързани. Не са красиви, това им е. На Тони също не е като моето или на татко му, ами като...Отгоре стръчка, а отдолу има полумесец. Т.е. като усмивчица е.

# 234
Една съквартирантка от болницата отиде във Военна болница на ортопед с бебката и е много доволна от лекаря там. Платила е 20 лв платен преглед, понеже не е имала направление.
Както ми бе обяснено на мен, прегледа е по каса, но ехо-то си е допълнителна екстра.

# 235
  • София
И ние ходихме при д-р Драганов във Военна болница само с направление, не се плаща нищо дори  и ехографа.Д-р е голяма скица, каза че нямало такива неща като колики, просто мъжете били много страхливи и само като пръцне и се плаши и реве по един час. Освен това каза, че ние мъжките мами ще си починем чак 2036г, когато някоя друга будала вземе отрочето и такива весели неща разправя д-ра. Горещо ви го препоръчвам!

# 236
мамита zдравейте и от нас
напоследък нямам време zа нищо,добре 4е времето тук се скофти яко та да свърша тва онова в нас,а от кога не съм готвилаааааа  непитаите.
моя хубостник неще и неще да си остави нощната манджа,яде на всеки 3 4аса и е като 4асовник никога неzакъснява или подранява,това нормално ли е????

мъжките мами  на ваще човечета студени ли са им ръzете???аz моя каквото и да го правя почти винаги са студени а като го пипна по телzето е топличък????

мами  я кажете кой от кои марки биби и шишета е най доволен????аz полzвам само и единствено НУК опитам ли нещо друго става страноооооо

а ако имате инфо на какви zени са в бг грешка нямате 4е аz нали мойе да се наложи да си дойда zа година

# 237
ама много съм отвеяна,
zабравих да ви кажа че на шекерчето му се иzкриви главичката(стана като плесната ) от спане с главата обърната само на дясно,опитахме висчко обаче неще да я обръща на ляво.слагам го преz деня да спинка настрани ама ефекта нее същтия както като спи по груб4е с обърната глава,сега в петък ще идва една доки да му прави гимнастика zащото се окаzа че можело някое нервче да е схванато,после ще докладвам каква е гимнастиката и как се прави в слу4еи 4е има някои подобен проблем.

# 238
Да докладвам, момичето обеща да провери много обстойно за ваксината и утре ще ми звънне.
Най-доволна съм от шишетата на Чико против колики с каучуков биберон.
Аз бях в Горна Баня на ортопед и съм много доволна, мислих да ходя при Драганов, но се отказах като разбрах, че на доста децата не им е пткрил луксации и после е трябвало да ги оперират.
Мерси за похвалата за бързо сваленте килограми ми с много глад и инат ги свалих, чат пат се изкушавам и хапвам тва онва Mr. Green
За секциото моят белег също е розов , като на места изчезна тоест стана телесен цвят, най-вече в двата края.
За хапчетата за спиране на кърмата аз заложих на Достинекс, най-добрите на пазара за момента, още на първите 2 спря кърмата.
За прегледа при гинеколога ще отида като ми свърши цикъла, надявам се да свърши скоро.

# 239
уж нямах време а досаждам zа трети път Joy  сложих снимки в албумчето ни да ни види които иска

Общи условия

Активация на акаунт