Отговори
# 555
Аз нямам сърцебиене, само се потя. Но сигурно ще пусна да го видя.
Елдорадо, потвърждавам за нощното кърмене. Но и да не се получава, не се тормози,наистина. Важното е ти и бебка да сте спокойни и щастливи!

# 556
Ох, моето бебе все се усмихва на сън. И аз пак реввам.  Не мога да се понасям.

# 557
След раждането хормоните се вихрят с пълна сила Simple Smile

# 558
Ох, моето бебе все се усмихва на сън. И аз пак реввам.  Не мога да се понасям.
Реви, Реви, после като ти каже на 5 - съсипваш ми живота като не ми Пускаш Пламъчко , ще видиш 😁(това на една приятелка детето).

# 559
  • гр.София
Ох, моето бебе все се усмихва на сън. И аз пак реввам.  Не мога да се понасям.

От хормоните е. Няма да забравя как се разплаках като отидох на касата да плащам при изписването. Касиерката се притесни, реши, че нещо не е наред с бебето...има период, в който ще плачеш за всякакви дреболии, но ще отмине. Важното е, че бебка се усмихва и ти огрява деня

# 560
Честито Герда!!!! Аз 2 седмици ревех всеки ден. Дори сега през някой ден, не ми се вярва, че имам детето си.

# 561
  • България
Сигурно половин година, след раждането на близначките , се опасявах да не е сън и да се събудя Simple Smile)))))))
Иначе ревах много след раждането, докато ми ги дадат.
Дори не ги снимах в кувьозите Sad и сега съжалявам де...
Герда, честито щастие!!!!

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 05:29 от ирен22

# 562
Момичета, ударете едно рамо: трябва ли ми акт за раждане на границата с Гърция или само паспорт за детето, ако имаме брак с мъжа?!

# 563
Лютиен- носиш акта за раждане, паспорт на детето + декларация, ако излизаш сама с него. За теб и бащата само лични карти, ако няма да излизате от ЕС.

Моето момче е с някакъв вирус май - стои с Т 37.6 и понакашля. Ще пропусне градината....

# 564
Фокси, точно на време! Златна си!
Да оздравявате бързо!

# 565
Фокси, благодаря и аз за полезното инфо. Да оздравявате бързо.

# 566
  • София
ние в сърбия като ходихме бяхме тримата с паспорти, никакви актове и декларации не сме носили.
то можех и чуждо дете да изнеса, защото 4г беше с паспорт със снимка, на която е на 4 месеца.

# 567
Бамба - моето на снимката на паспорта е на месец и 22 дни. Признавам, че за безброй пътите, в които сме го извеждали от страната най-много два пъту да са ми искали акта за раждане, мисля все нс Кулата, но все пак по закон е така. Дори по-миналата седмица на летищата не са ми го проверявали.

Дънди - благодаря, нещо му се срина имунната система явно - по-миналата седмица бронхиолит, миналата седмица розеола, сега най-вероятно ларингит, щото кашля като петленце, все едно кукурига.

# 568
На летищата не са ни го искали, минавал е 4 пъти гранична проверка. Ама сухоземна не сме минавали. Мислех, че е само, когато родителите са с различни фамилии. Ще видим след няколко часа...

# 569
Люти - леко пътуване и приятна почивка!

Общи условия

Активация на акаунт