До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 8

• 101 613
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
https://drnedialkov.net/
Давам страницата на доктор Недялков,аз си следя бременноста при него но виждам че извършва и други дейности..
И аз се следя при него

# 676
  • Бургас
Аз съм с 2 секцио при Недялков, махал ми е полип и конизация. Всичко е било мн добре направено като лечение и опериране до тук. Смея да твърдя, че доста добре реже.....

# 677
Чери,ти ли избра секцио или така се наложи,засега съм казала че искам естествено,но знам ли какво ще стане...

# 678
  • Бургас
Наложи се и при двете бременности бях с високо кръвно, а при втората и с близнаци, първият от които седалищно.

# 679
Браво Чери,направо си си герой,както майка ми обича да казва лесно майка не се става Simple Smile

# 680
А за Владимир Неделковски някакви мнения за лапароскопия? Гинеколога препоръча него, защото той самия не прави лапароскопии.

# 681
  • Бургас
Аз съм с много добри впечатления от него, но ходих на преглед само.

# 682
  • Бургас
Здравейте, препоръчайте ми гинеколог за колпоскоп и цитонамазка,  /без Димитров/, за Парушева има ли някой наблюдения, диагностиката и при колпоскопия точна ли е?

# 683
Здесвейте някой ходил ли е на ФМ при Ангел Недялков ?

# 684
Всичките ми фатални бяха при него,както и ми води бременноста,мога да кажа че всяко гледане на ехограф е като фатална,много прецизно си оглежда плода следи си някакви неща и така..ако имаш въпроси питай...

# 685
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добра лаборатория в Бургас (кръвни чхг и хламидии).

# 686
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добра лаборатория в Бургас (кръвни чхг и хламидии).
Лина за 2-3 часа резултатите са готови

# 687
  • Бургас
На Лина много им нямам вяра. Аз ползвам Тошкина.

# 688
На Лина много им нямам вяра. Аз ползвам Тошкина.
Всеки си решава, на мен Лина никога не са ми бъркали резултат, за разлика от Тошкина.
Да не говоря, че резултатите се бавят и излизат на другия ден.

# 689
Чаках Тошкина повече от месец да ми изкарат документ с кръвна група и резус фактор,колкото пъти им звънех толкова ми се звереха по телефона...

Общи условия

Активация на акаунт