Къде в Бургас? (53)

• 78 675
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Макдоналдс заради дългогодишни проблеми с канализацията на сградата или нещо от сорта четох. На мен няма да ми липсва, защото така или иначе го недолюбвам и не ям нищо от там Simple Smile За събовете не знаех, че ги няма и тях вече.

Аз също съм им противник. Джейми Оливър не случайно ги осъди...
И дюнерите могат да се изнесат със същия успех, няма да ми липсват.

# 256
Къде се намира специализирания магазин на Шол? От 2 дни търся и никъде не намирам шини за стъпала за кокалче.

# 257
  • Бургас
Най - еВтини в олх или базар, втора употреба.
Оо,абсурд!Имах в предвид под 100 лв.

В Хиполенд има голям избор - https://www.hippoland.net/catalogsearch/result/index/?dir=asc&am … D0%B6%D0%BA%D0%B0

Ето тази например е подходяща за много неща и е много сладка - https://www.hippoland.net/tiny-love-muzikalna-vartelezhka-take-a … ow-daystm-tl-0205

# 258
  • Бургас
Магазинчето на Шол   е на улица  ул. Георги Кирков, между Малибу и МВР-то грубо казано

# 259
Много благодаря😊

# 260
  • Бургас/Пз
Бенетон го местят или повече няма да я има марката в Бургас?? Видях, че е затворен в Галерията и на негово място ще има Орсай.

# 261
  • Бургас
В Плаза нали също има Бенетон?

# 262
  • Бургас
има ли някъде обществен  телефона, по улиците и в пощите останаха ли такива телефони

# 263
  • In my tropical dream
Пред Новата поща мисля, че още работят телефонните кабини за разговори през интернет, може би на Александровска също още съществуват. Намират се под Райфайзен банк, от другата страна на улицата.
 Чудила съм се кой ли още ги ползва, предвид че всички вече имат мобилни телефони и интернет. Навремето ги ползвах, когато трябваше да се обаждам в чужбина, че от домашния излизаше много скъпо и имаше доста други като мен. По-нататък забелязах, че основните им клиенти останаха моряците. Сега ми е чудно как още работят (ако работят наистина). На мен ако ми се случи да ми падне батерията примерно, няма да знам и номера, на който трябва да звънна. Помня наизуст само 2-3.

Знаете ли салон за красота, който да е отворен в неделя? Удобни са ми центъра, Възраждане и Братя Миладинови. Трябва ми най-вече кола маска, но също и маникюр и фризьор.

# 264
Аз също се интересувам за кола маска на центъра или пък в Изгрев?

# 265
  • In my tropical dream

Знаете ли салон за красота, който да е отворен в неделя? Удобни са ми центъра, Възраждане и Братя Миладинови. Трябва ми най-вече кола маска, но също и маникюр и фризьор.

За фризьор в неделя знам- салон Пъзел във Възраждане.

Ама той май е само детски...?

# 266
Магазина на Шол не го намерих.Съществува ли въобще?

# 267

За фризьор в неделя знам- салон Пъзел във Възраждане.

Ама той май е само детски...?
Има и дамско, и мъжко подстригване. Също правят и плитки. Даже при подстрижка на дете и родител има и намаление май.

Къде мога да си дам очилата за да ми ги стеснят?

# 268
  • Бургас
Магазина на Шол не го намерих.Съществува ли въобще?

Преди имаше на Краставицата, но не съм обръщала внимание дали е още там.

# 269
Здравейте,
налага ми се да си купя евтин дамски костюм. Бюджет до 70лв.
Имате ли някаква идея къде мога да намеря нещо до тази цена? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт