Къде в Бургас? (53)

• 78 576
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
пропоръчайте сервиз за телефон Айфон - може би смяна на микрофона, не се чува добре

# 556
Добре де, къде в Практикер? Аз защо не видях никакви?

# 557
  • Бургас / UK
пропоръчайте сервиз за телефон Айфон - може би смяна на микрофона, не се чува добре

Аз винаги нося и съм много доволна от сервиз,който се намира на ул.'Оборище' м/у 'Гурко' и 'Пиротска'
Не се сещам обаче точния адрес.От 'Гурко',ако влезеш по "Оборище" се пада в ляво,там няма друг сервиз,за да се объркаш.Подминава се аптека "Кедър" и малко след нея...Човека,който е там,той е майстора,казваш си проблема и той ще ти каже какви са възможностите...

# 558

Отиваш в градинската част, завиваш наляво, в края, по средата, на стелажи.

# 559

Отиваш в градинската част, завиваш наляво, в края, по средата, на стелажи.
Благодаря ти много!

# 560
anra, за нищо Simple Smile Сега проверих сайта на практикер и дава, че имат в наличност лейки.

# 561
Bur02, и аз имах скоро същия проблем и го занесох в един сервиз в Славейков (бл 148). Почистиха ми го за 5 лв. Мога да ти дам и телефонен номер ако искаш.

# 562
  • Бургас
Bur02, и аз имах скоро същия проблем и го занесох в един сервиз в Славейков (бл 148). Почистиха ми го за 5 лв. Мога да ти дам и телефонен номер ако искаш.
казвай адреса, направо да отивам

# 563
Аз се ориентирам по една ветеринарна клиника Коала. Ето адреса и -  Бургас
ж.к Славейков бл. 148 с/у бл.63 на стадиона. Сервиза е в края на кооперацията (към булеварда) мисля че имаше един плод зеленчук и някъде до него.

# 564
Препоръчайте ми тапицер за диван от който сте останали доволни.

# 565
Сега се сетих да питам: къде продават чаршаф с ластик от някаква смесена материя - трико, но не съвсем. На етикета пише 100% полиестер. Купувала съм от Кауфланд преди време и са едни леко лъскави и хлъзгави, които не запарват и държат хладно. Но са свършили и сега не мога да намеря.

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 17:10 от anra

# 566
  • Бургас
часовникар читав търся, за предпочитане в центъра

# 567
Аз съм доволна от един срещу ПГ по туризъм, точно на кръстовището е и ателието му е много интересно направено в черни и оранжеви часовници, забелязва се от далеч. Но не е в центъра Simple Smile)

# 568
В центъра на улица лермонтов, преди да излезеш на богориди, в ляво преди магазина за очила на ъгъла

# 569
Сега се сетих да питам: къде продават чаршаф с ластик от някаква смесена материя - трико, но не съвсем. На етикета пише 100% полиестер. Купувала съм от Кауфланд преди време и са едни леко лъскави и хлъзгави, които не запарват и държат хладно. Но са свършили и сега не мога да намеря.
Анра, провери в Юск https://jysk.bg/spalnya/charshafi
На място имат мостри, за да пробваш материята. 100% полиестер може да е микрофибър, има и такива. Сега имат и намаления разни в магазина.

bur02, срещу старата поща, до магазина за лов и риболов.

Общи условия

Активация на акаунт