Къде в Бургас? (53)

• 78 520
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
ГХИ от къде си купувате? Че в нашата Билла (Изгрев) не зареждат редовно.
Ги масло си правя сама, защото не съм сигурна това в магазините как е приготвено и с какво. Иначе става за около 40 минути за един килограм масло. Има много рецепти в нета. Ако държиш на готово - има в био магазините, по фермерските пазари, в метро, в болеро...

# 646
В Славейков около Медицински център 2 или района на спортния комплекс има ли други лаборатории, освен Лина?

# 647
В Славейков около Медицински център 2 или района на спортния комплекс има ли други лаборатории, освен Лина?
Новалаб но тя идва малко по далеч до районното полицейско.

# 648
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате басейн около Бургас ,може и в курортите ,който да можем да използваме и без да сме гости на някой хотел и каква горе долу е цената за посещение.

Благодаря предварително.

# 649
Във Ветрен има, 5лв.мисля, че беше входа.

# 650
  • Бургас / UK
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате басейн около Бургас ,може и в курортите ,който да можем да използваме и без да сме гости на някой хотел и каква горе долу е цената за посещение.

Благодаря предварително.

Х-л "Атлантис" в Сарафово.За деца 5 лв,за възрастен 8 лв.Ако решите там да ходите,някой да влезе да види дали има свободни места,че понякога няма...

# 651
Отново да си побутна въпроса за йога за бременни в Бургас?

# 652
Някой сменял ли е водосточни тръби на кооперация, или да знаете фирма, която се занимава с това?

# 653
  • Бургас
Някой да знае добре зареден магазин с бански?

# 654
Някой сменял ли е водосточни тръби на кооперация, или да знаете фирма, която се занимава с това?
метовикhttp://metovik.com/

# 655
  • Бургас
Благодаря за координатите на жената за крема.Ще предам!

# 656
Момичета, понеже лятото никога не съм в Бургас, а и не съм шофьор, моля препоръчайте ми паркинг в центъра, където мои близки да си оставят колата за няколко часа, за да се разходят. Знам, че на хотел България май е най-скъп, а и предполагам, че в този период е претъпкано всичко.

# 657
Може да опитат на синя зона, но трудно се намират места.
Другият вариант е подземния паркинг до църквата "Св. Св. Кирил и Методий".

# 658
След бариерата на пристанището (р-нт Даляна) има огромен, безплатен паркинг.

# 659
  • Бургас
На Гурко има платен паркинг.

Общи условия

Активация на акаунт