Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ама той Тони какви претенции може да има при положение, че между него и Зорница няма нищо, даже сам си каза, че не вярва да има шанс. Много е важно сега какво ще последва целувката. Дали Зорница ще го резне или насърчи. Ако е второто, то вече Тони няма да е виновен а Зорница и Марио.

# 91
  • София
Феъри, знам, знам. Прохождането няма да е сега, а чак в края на сезона (в смисъл поне такъв обикновено е шаблона). Simple Smile

# 92
yanitsa, то и ако гои види случайно, може пак да се случи същото, даже по-зле. Все си мисля, че ако научи от брат си, Тони ще приеме нещата по-лесно и в един момент би го подкрепил. Но, за нуждите на драмата в сериала няма да стане така. За съжаление.

Fairy, впечатлена съм, как са се постарали да създадат персонаж, тотално различен от Банков. Признавам им го, добри са.

# 93
Не, Марио няма да му каже, защото е глупав и си мисли, че планът му да пропъди Зорница ще успее.

Дяволе, аз само се моля Калин да съхрани духа си, да се бори, да е силен. А, и да разкарат майка му Joy

# 94
yanitsa, то и ако гои види случайно, може пак да се случи същото, даже по-зле. Все си мисля, че ако научи от брат си, Тони ще приеме нещата по-лесно и в един момент би го подкрепил. Но, за нуждите на драмата в сериала няма да стане така. За съжаление.

Fairy, впечатлена съм, как са се постарали да създадат персонаж, тотално различен от Банков. Признавам им го, добри са.

Да, права си. Ако научи случайно, като ги види или от странични хора, може да обвини брат си, че не му е казал и по този начин го е предал като го е лъгал толкова време.

# 95
Не, Марио няма да му каже, защото е глупав и си мисли, че планът му да пропъди Зорница ще успее.

Дяволе, аз само се моля Калин да съхрани духа си, да се бори, да е силен. А, и да разкарат майка му Joy

двете неща май са взаимосвързани хахахаха

айде, не остана. Да видим кой кого!

# 96
Все някак трябва да разбере, пък аз не вярвам да се съберат тримата и да му кажат "Слушай сега мойто момче, ние двамата се обичаме, ама не ти казахме по-рано, сори." Освен ако примерно някой от клюкарите в болницата не види Марио и Зорница заедно и да почнат разни шушукания и подмятания, тогава Тони ще ги чуе и ще поиска обяснение от двамата.

O, това е точно нещо с което Пенев да блесне!

# 97
Все някак трябва да разбере, пък аз не вярвам да се съберат тримата и да му кажат "Слушай сега мойто момче, ние двамата се обичаме, ама не ти казахме по-рано, сори." Освен ако примерно някой от клюкарите в болницата не види Марио и Зорница заедно и да почнат разни шушукания и подмятания, тогава Тони ще ги чуе и ще поиска обяснение от двамата.

O, това е точно нещо с което Пенев да блесне!

И аз си мислех точно за него докато пишех това. Пенев нищо няма да пропусне. Grinning

# 98
  • Разпиляна във въображението
Как й влиза в пространството?! Досега да съм го отблъснала с ръка.

# 99
Как се гледат, душиците...

# 100
Браво на Марио, знаех си, че така ще стане! Но Зорито всеки момент щеше да се разплаче Sad

# 101
  • Пловдив
Как се гледат, душиците...
Разплакаха ме Sad

# 102
Как демонстративно го направи пред нея, идваше ми да му перна един зад врата, но браво, че изпрати да си ходи момичето.

# 103
  • Където морето целува небето...
Не можах да прочета какво си писаха Ванчето и Мазов. Може ли някой да каже?

# 104
Тони също с насълзени очи й се обясняваше в любов...еххххх

а те така се гледат двамата...

Общи условия

Активация на акаунт