Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 49

• 41 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Помогна ми да изчистя белтъка в урината. Като цяло се чувствах много добре, но аз приемах доста добавки. Всички показатели ми бяха перфектни. Влязох за секцио с хемоглобин 133 Wink , например
Бихте ли споделили какво сте пили псобено за хемоглобина?

Аз бях с много нисък хемоглобин, когато отидох на хематолог - 85 - изписаха ми билкова кръв, бирена мая, B12, фолиева киселина, но проблемът при мен е, че желязото се вдигна над нормата.

# 226
  • София
За тези, които още не знаят пола на бебетата си, имате ли някакви усещания какви ще бъдат?
С първото нямах никакво усещане. Бяхме измислили само мъжки имена. Оказа се девойка.
С второто имах някакво усещане.

# 227
Капризче,

Пиех билкова кръв, феротон, сорбифер, Б12 спрей, протеин, омега 3 + вит.Д, вит.Б6, фреш цвекло и ябълка/портокал.
Като че ли това беше Thinking

ФК спрях след 12 г.с. като мина ФМ и свърши блистера Wink

# 228
За тези, които още не знаят пола на бебетата си, имате ли някакви усещания какви ще бъдат?

Незнам защо АГ-то ми, наричаше бебето "юнак". Оттам ми пусна мухата, че ще е момче. За име бяхме решили да е кръстен на дядо си и баща си.
От самото начало мм казваше, че ще има момиче. Когато бременността напредна-към 5ти месец,  аз сякаш вътрешно усещах, че е момиченце... Приятелки ме питаха и аз все казвах "момиче ще е" и те"е как така усещаш". Знам ли?!
Полът го разбрах след като си получих резултатите от амниоцентезата, отидох да си ги взема и те ми казаха  "бебето не е болно от Даун, здраво е и честито момиче е". Сърцето ми беше спряло тогава..

# 229

Аз нямах усещане, но всички глупости дето бях изчела ми подсказваха, че ще е момче. Например това, че нямах никакво гадене и повръщане от началото, лицето ми се изчисти от акнето, корема ми беше остър и т.н.
Е, моята госпожица разби всички тези митове. Simple Smile

# 230
  • Варна

Аз нямах усещане, но всички глупости дето бях изчела ми подсказваха, че ще е момче. Например това, че нямах никакво гадене и повръщане от началото, лицето ми се изчисти от акнето, корема ми беше остър и т.н.

Аз винаги съм искала първо момченце. И първата Б, която завърши рано не успяхме да разберем пола, но си мислех още от началото, че е момче,защото нали такова го исках ....
Сега с тази Б какво ми стана още от началото си казах, че много се надявам да е момиче... много исках, вътрешно се надявах да е момиче, въпреки плановете , които цял живот бях крояла как първото искам да е момче!
Имах си и вътрешно усещане ...е девойка е Grinning В 16гс беше застанала на прегледа като за гинекологичен преглед и тя и всичко й се виждаше, много се смяхме, а аз останах удовлетворена , че съм усетила и познала пола Heartpulse

# 231
За вдигане на хемоглобин не си правете експерименти, само консултация с читав лекар.

# 232
  • Телиш/Плевен
Аз имах усещане, но се оказа грешно. Joy

# 233

Аз винаги съм искала първо момченце. И първата Б, която завърши рано не успяхме да разберем пола, но си мислех още от началото, че е момче,защото нали такова го исках ....
Сега с тази Б какво ми стана още от началото си казах, че много се надявам да е момиче... много исках, вътрешно се надявах да е момиче, въпреки плановете , които цял живот бях крояла как първото искам да е момче!
Имах си и вътрешно усещане ...е девойка е Grinning В 16гс беше застанала на прегледа като за гинекологичен преглед и тя и всичко й се виждаше, много се смяхме, а аз останах удовлетворена , че съм усетила и познала пола Heartpulse

И аз винаги съм искала момче, даже само момчета исках, да съм като майката от Малкълм Joy и все си мисля, че аборта, който имах като по-млада може да е било момчето ми Sad

# 234
  • София
Още преди да знам,че е момче, усещах някак си, или пък така съм предпочитала ,знам ли? Винаги съм се представяла с мъжки рожби, обаче това като се роди юни/юли живот и здраве, ще съм много щастлива да му направим и сестричка след време. Grinning

# 235

Аз винаги съм искала момче за първо дете, но в началото на бременността ми бях твърдо убедена, че е момиче, дори казвах на всички, че няма смисъл да ми потвърждават на прегледа - аз си знам! Ми оказа се момче в крайна сметка! Grin

# 236
Аз не просто имах усещането, а направо бях убедена, че е момиче и първия път и сега. Познах само първия път. 😂 Не съм си се представяла никога като мъжка майка, не знам как се гледа момче, ама ще ми се наложи да разбера. 😁

# 237
  • Монтана
Аз винаги съм мечтала да имам син, до момента в който не видях двете черти на теста. Тогава ми се прииска да е момиче, да си правим заедно женски неща и да има на кой да правя прически 😂. Когато ни казаха, че е момиче много се зарадвах.😍 Мъжът ми и той като че ли искаше син, но сега се радва повече.

# 238
Здравейте! Бременна съм втори месец и все още не съм избрала къде да се проследявам. Бихте ли ми казали кога най-късно трябва да се направи първата фетална морфология?

# 239
  • Blondeville
Прави се между 11 и 13+6 седмица. Най-добре си запиши час от сега при специалист по фетална морфология, че при добрите часовете бързо свършват.

Общи условия

Активация на акаунт