Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 49

• 41 733
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Аааа, добре да си знам, че дребното не ни нарушава сделката да се появи на термин, не че сега му е рано, ама така сме се разбрали Joy

Благодаря момичета!

# 76
Аааа, добре да си знам, че дребното не ни нарушава сделката да се появи на термин, не че сега му е рано, ама така сме се разбрали Joy

Благодаря момичета!

Колко ти остава?

# 77
Момичета, лекарката ми каза да не консумирам меки сирена и такива с плесен- бри, камембее, синьо сирене и тн, но искам да ви попитам мога ли да си направя пилешко филе на тиган с броколи , сметана , топено сирене на президент и краве сиренце малко на Маджаров?

# 78
Отговора е във въпроса, който си задала.

# 79
Аз лично не ям само синьото сирене, защото другите са с пастьоризирано мляко (гледам да го пише на етикетите, когато купувам)  и според моя лекар няма проблем в този случай. Е, хапнах 2-3 парченца синьо покрай един семеен празник, ама...
И както казва Ариа, сама си отговаряш Smiley Краве сиренето не влиза в тази категория. Още повече след термична обработка.

# 80
Абе хапнах си и аз няколко пъти синьо. Много обичам, какво да направя. За меките честно казано не се сещам, защото не ми вървят без винце. 😁 Ама аз не съм от много стриктните, ям луканки и суджуци без угризения.

# 81
  • София
Синьо сирене не обичам изобщо,ама в някакви манджи наскоро ядох, ама минало е термична обработка - голям праз. Гледам да не се вманиачавам адски много в това какво може, какво не, че ще си умра от глад. Сиренето и другите млечни продукви мога да ги консумирам в слонски дози, ама гледам да се огрничавам, че много хубаво не е на хубаво Grinning Само още с червените меса не се разбирам,ама се надявам като се роди чавето, да ми се върне апетита към тях.

# 82
И аз не мога да се разделя с луканката... Smile Не  казвам, че е правилно, обаче общо взето ям всичко. Само суши със сурова риба не си позволявам, колкото и да ми е трудно.

# 83
И аз за сушито страдам. 😧 Хапнах веднъж парче пушена сьомга и това ми беше. Иначе млечни ям доста и аз, много обичам. Месо рядко се сещам да хапна, но без сиренце и мляко не се оставям. Запасявам се от сега с калции, че като си спомня миналия път след раждането колко ми се ядеше... Не бях яла нормално сигурно 2-3 седмици, изобщо не знам от къде идваше тая кърма. 😀

# 84
Аз си ям всичко без да прекалявам ...

# 85
А топеното сирене на президент може ли да го ям? А меките сирена и на мен ми вървят само с грозденце и запотена чашка бяло винце с ледче вътре ,но уви няма как Sad

# 86
Не съм гледала на Президент етикетите с какво мляко е, но не вярвам да не можеш.

# 87
Аз и домашно мляко ям Simple Smile стига драми , ограничения и втилясване!

# 88
Мерси!

# 89

Благодаря момичета!

Колко ти остава?
На 11.04 е терминът Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт