Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 49

• 42 195
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Не е проблем

Здравейте! Проблем ли е, че височината на матката ми е 23 см, а аз съм в 26 г.с.?

# 661
Момичета добре ли е резултат нухална транслусенция - 0,6mm и NT mom -0.4mm

# 662
Момичета добре ли е резултат нухална транслусенция - 0,6mm и NT mom -0.4mm
Какво казва лекарят взел измерването?
Защото от него по-добър коментар ние не можем да дадем ✌

# 663
Ами каза,че я е мерила и че резултата за Даун е 1:23000 и 1:8400

# 664
А като ни изтекат водите с колко време разполагаме да се стегнем и да тръгнем? Чакаме си контракциите на определените минути, нали така беше?

# 665
А като ни изтекат водите с колко време разполагаме да се стегнем и да тръгнем? Чакаме си контракциите на определените минути, нали така беше?

Не задължително. Моите води изтекоха в 3 сутрина, а родих (естествено) в 3 следобед на следващия ден. Междувременно, не получих регулярни контракции, защото бебето беше разположено постериорно. Често, при такова разположение, раждането тръгва с изтичане на води заради натиска от твърдата част на бебето в опашната кост, но самия родителен процес може да отнеме часове.

След като ми изтече водата, се обадих на дежурните в отделението, които ме иструктираха да седя в нас ако желая, но да се явя не по-късно от 11 часа сутринта (8 часа по-късно).

Най-добре обсъди с твоя екип, лекар и болница как да действаш.

# 666
Имах час за тонове на обяд, а водите ми тръгнаха, след като се събудих. Минах през банята, душче, пийнах малко кафе, събрах сили, викнах си такси, взех раничката и хайде. Приеха ме в 13ч, дъщеря ми се роди в 3ч през нощта, трудно направих разкритието, въпреки системите, накрая и упойка.

# 667
При мен водите изтекоха в по-напреднал етап от раждането - контакциите бяха вече непоносими и малко след изтичането започнаха напъните, така че не винаги всичко е предвидимо.

# 668

И при тези резултати какво точно те притеснява?

Аз от моята акушерка знам така, при изтичане на водите имаш два часа. Добре било да се отправиш към болницата възможно най-скоро, за да те наблюдават. Често се случвало да няма контракции и тоновете да започнат да падат и трябва да се реагира бързо.

# 669

И при тези резултати какво точно те притеснява?

Аз от моята акушерка знам така, при изтичане на водите имаш два часа. Добре било да се отправиш към болницата възможно най-скоро, за да те наблюдават. Често се случвало да няма контракции и тоновете да започнат да падат и трябва да се реагира бързо.

Подкрепям. Максимум 2 часа. Аз за час бях готова, един душ, багаж си беше готов. Мм пърхаше около мен и ми даваше зор  Simple Smile
Родих 14 часа след изтичане на водите, нямах друга родова дейност, накрая пуснаха система окситоцин.

# 670
На училището за родители ни бяха казали, че ако изтекат водите, трябва по най-бързия начин да се отиде в болницата за да наблюдават бебето. При изтекли води било по-рисково за бебето и затова най-добре било се наблюдава в болница.

# 671
Мислили ли сте каква марка количка да земето на бебето? На мен ми препоръчаха EGG. Казаха, че била най-доброто на пазара, но ми идва доста скъпичка с всичките й пособия Sad може на кредит да си я взема или да търся дс поръчам от чужбина

# 672
Като притежател на скъпа количка ти казвам - няма смисъл Wink

# 673
Мислили ли сте каква марка количка да земето на бебето? На мен ми препоръчаха EGG. Казаха, че била най-доброто на пазара, но ми идва доста скъпичка с всичките й пособия Sad може на кредит да си я взема или да търся дс поръчам от чужбина

Не ти ли е рано за количка на тебе? Кога ти е термина?

# 674
Е рано ми е разбира се, чак октомври месец живот и здраве, ама понеже най-добрата ми приятелка ще ражда скоро и разглеждаме с нея за колички

Общи условия

Активация на акаунт