Бебешката количка - цяла наука за второ висше №39

• 98 764
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Дебна за промоции на Мамас Урбо 2.
Попадна ми тази оферта в този сайт.Доста е изгодно, но досега не съм пазарувала от чужди сайтове.Някой с отзиви за този сайт?Цената е повече от добра за конкретния сет.Обаче не искам да се подведа нещо...
https://www.mamasandpapas.com/en-gb/urbo-dark-navy/p/1037v70

# 616
Здравейте,
Аз съм баща и се извинявам за нахлуването в света на мамите:)!
Споделям опит с бебешка количка CAM ползвана 2 години и 6 месеца!!!

# 617
Здравейте, имаме ваучер за пазаруване от Айко (ще заменяме старата количка, поради дефект, с нова) и мислим да вземем лятна. Може ли да ми препоръчате някоя от техните и да споделите мнение?

# 618
Относно летните колички, обещах да споделя лични впечатления като пристигне нашата. Britax B-Agile Plus. Като тегло е в горната граница, 9.5 кг, но за мен това е направо нищо пред теглото на повечето комбинирани колички. За зимните месеци ще я използвам или с порт бебе, както беше препоръчано по-горе, или с дебело чувалче. С каката съм използвала комбинирана, е няма такъв танк просто, едва издържах до 6ти месец и я разкарах. Повече не бих си причинила комбинирана количка, независимо от марка и цена, защото са еднакво тежки всички.

# 619
Да, аз също мисля да ползвам лятната и зимата с порт бебе. Предложиха ни да ни заменят количката с чисто нова, пак същия модел, но ние отказахме точно, защото е много тежка. То там не, че има особено голям избор, но все пак е хубаво да се консултираме.

# 620
Здравейте, имаме ваучер за пазаруване от Айко (ще заменяме старата количка, поради дефект, с нова) и мислим да вземем лятна. Може ли да ми препоръчате някоя от техните и да споделите мнение?
Предлагат cybex balios s там (само в комплект), аз това бих избрала, като винаги можете да продадете коша за новородено, ако не искате да го ползвате, защото за него не са нужни адапторите. Аз взех тази количка и съм доста доволна. Ползвах я първия месец с коша за кола cybex cloud q в пълно легнало положение и беше перфектно, докато малката реши, че иска да спи само по корем и оттогава сме с лятната седалка, която й е супер. Лека е, с огромен сенник, 50ти фактор слънчева защита, голяма кошница за багаж, хубави гуми, маневрена.. Абе чудна е количката. Simple Smile

# 621
За по добър изглед Simple Smile

# 622
  • Anywhere
Дебна за промоции на Мамас Урбо 2.
Попадна ми тази оферта в този сайт.Доста е изгодно, но досега не съм пазарувала от чужди сайтове.Някой с отзиви за този сайт?Цената е повече от добра за конкретния сет.Обаче не искам да се подведа нещо...
https://www.mamasandpapas.com/en-gb/urbo-dark-navy/p/1037v70
Това е официалния сайт на Мамас и Папас, можете да им се доверите спокойно. Попитайте обаче как стои въпросът с гаранцията. Не че тя покрива нещо различно от шасито, но да си знаете! Хубава е количката, а и цената също! Две колички на марката съм имала, нямаха грешка!

# 623
  • Стара Загора
От чисто любопитство, какво ви харесва в Урбо 2?

# 624
  • София
Аз харесвам всичко в Урбо 2 - дълбок сенник, пълно легнало положение, непомпащи гуми, реверсивна седалка, дизайн. Има само едно нещо, което не ми допада - когато детето е обърнато по посока на движение сенникът минава близо до дръжката и легналото положение ми се струва меко казано неудобно.

# 625
  • Стара Загора
Имам предвид относно дизайна, просто я виждам често из града и винаги асоциацията ми е с количка за пазаруване.

# 626
  • София
Аз я харесвам със златистото шаси. Слабост са ми черните колички, какво да се прави Blush

# 627
  • София
Това на снимката ли било "пълно легнало положение"? Аз мислех, че е наистина пълно като в коша за новородено. Бебето от каква възраст може да се вози в такава?

# 628
Аз също не смятам да ползвам кош за новородено. За мен е ненужен за лятно/есенно бебе. Много зависи и какъв начин на живот се води. Аз се движа с кола често, а да разглобявам количка по 4 пъти на ден не ми се вижда практично. Много по- лесно е с летен кош да се сгъва количката.
Това е напълно достатъчно легнало положение. Мисля, че малко се преиграва с какво може и не може бебето. Този наклон даже ще му е по- удобен.
Моята количка е Joie Chrome, само летния кош.

# 629
Моето се вози в такава от ден 1. Идеално легнало е.
Относно дизайна всичко е въпрос на вкус. На мен изобщо не ми харесват полските колички например. Особено тези с дизайн на диня Grinning
На урбо много харесвам лимитираните серии Donna Wilson - Atticus и Fox.

Общи условия

Активация на акаунт