Бебешката количка - цяла наука за второ висше №39

• 98 768
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За тези пари си вземи хубава лятна количка с пълно легнало положение и едно порт бебе с твърдо дъно.
Жената ще има зимно бебе. Как лятна количка?!
Трансформиращия кош е практичен, но за зимата не е подходящ. Както ти казаха е от едно тънко парче плат и ще бъде студено на бебето. Това с порт бебето за зимата аз не го разбирам.
Кикабоо имат хубави модели за тези пари, Чиполино също.
Аз също имах зимно бебе и се чувстваше прекрасно с портбебето. Това, че вие не разбирате нещо, не значи, че и другите са на това мнение. Тук има няколко майки, които са били с тази комбинация. Тези кошове за новородено се използват едва до 5-6месеца, останалите зимни дни си ги возите в летните кошове.

# 601
  • Стара Загора
И аз съм със Септемврийско бебе (2017), цяла зима си откара в коша за новородено, чак в началото на Март го сменихме. Като знам в студа как го пазеше, не бих повторила без кош за новородено.
Ако бюджета е ограничен бих си взела втора употреба количка Simple Smile
И наистина се огледайте за количка, която ще ви е удобна и с 6+ коша, масово около мен сменят комбинираните с летни бързо, защото са им неудобни. И накрая като теглиш чертата ти излиза колкото една хубава комбинирана.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 09:40 от crossfade

# 602
  • София
Сигурно аз не съм обяснила правилно какво е порт бебе за количка https://www.hippoland.net/mountain-buggy-port-bebe-s-s-sennik-cocoon-cheren-0193 Има със сенник, без сенник, с вълна, с паяна и какви ли още не. Не виждам кое е по-незащитено от един кош за новородено.

# 603
Въпреки това ми е интересно дали някой има мнение за Чиполино Микси?

Лични впечатления нямам, но съм чела само хубави неща за модела из фб групите, много е хвалена като лека и маневрена.
Дано се включи някой притежаващ я, за да сподели впечатленията си.

# 604
Здравейте!
Колебая се между няколко модела на MONI, KIKKABOO, LORELLI, CHIPOLINO.
Като цяло ще ми е от полза да ме посъветвате за марките, ако мога да зачеркна някои...
Търся, по възможност лека и маневрена количка, като и не съм сигурна дали е по-добре да е с трансформираща се седалка или отделно с кош за новородено? (чакаме септемврийче)
Бюджетът е ограничен до 600 лв. Доколкото видях, предимно се коментират по-скъпи колички..
Ще съм благодарна, ако ми съдействате!  Simple Smile

С кош за новородено определено Simple Smile той е по-удобен за бебето и по предпазва през зимата. Трансформиращия е едно парче плат ще му духа и ще му е студено повече на детенцето. И аз гледах Kikka boo ugo по точно, само че в стара загора и казанлък я няма и не мога да я видя на живо, ако може и вие да я погледнете да кажете как ви се струва. Само не ми харесва че няма амортисьори, май ще друса много

Здравей, в Стара Загора има едно малко магазинче, незнам адреса, но се намира над Месарски магазини "РИЦ", бул. „Свети Патриарх Евтимий“ 155. Там също има доста колички, аз търся тази https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-2v1-upa … frape-kkupd0182fr и от там ми казаха, че може да ми я поръчат да я видя и ако не ми хареса те ще си я продадат.
От магазин Минимод също могат да поръчат, но трябва да си платиш и доставката.

# 605
Здравейте!
Като цяло ще ми е от полза да ме посъветвате за марките, ако мога да зачеркна някои...
Търся, по възможност лека и маневрена количка, като и не съм сигурна дали е по-добре да е с трансформираща се седалка или отделно с кош за новородено? (чакаме септемврийче)
Бюджетът е ограничен до 600 лв. Доколкото видях, предимно се коментират по-скъпи колички..

С кош за новородено определено Simple Smile той е по-удобен за бебето и по предпазва през зимата. Трансформиращия е едно парче плат ще му духа и ще му е студено повече на детенцето. И аз гледах Kikka boo ugo по точно, само че в стара загора и казанлък я няма и не мога да я видя на живо, ако може и вие да я погледнете да кажете как ви се струва. Само не ми харесва че няма амортисьори, май ще друса много

Здравей, в Стара Загора има едно малко магазинче, незнам адреса, но се намира над Месарски магазини "РИЦ", бул. „Свети Патриарх Евтимий“ 155. Там също има доста колички, аз търся тази https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-2v1-upa … frape-kkupd0182fr и от там ми казаха, че може да ми я поръчат да я видя и ако не ми хареса те ще си я продадат.
От магазин Минимод също могат да поръчат, но трябва да си платиш и доставката.

Ще видя на място в това магазинче, което казвате? а какво мислите за модела kikka boo ugo

# 606
Между изброените марки аз лично препоръчвам Чиполино...ползвала съм 2 техни колички и съм с мн добри впечатления-говоря за колички 400+,така че тази за 630,up &down ми изглежда добре. Конкретно нея не съм ползвала,имала съм тази https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-2v1-mik … ezhov-kkmi01701be и съм мн доволна,но за количка най-добре е да се види на място.
Относно коша за новородено аз съм твърдо за него,то ако качественото портбебе струва 160 лв не се ли обезсмисля купуването на лятна количка+портбебе....а реално и на него пише до 6 мес,което го прави точно толкова дълго време използваем,колкото и на твърдия кош.

# 607
  • София
Не се обезсмисля, ако приоритет е леката количка. Комбинираните колички са най-често над 12 кг, а летните са около 7-9кг. Всичко зависи от нуждите на майката, за това няма идеална количка, всяка си има различни изисквания.

# 608
Здравейте, искам да попитам за отзиви за Mamas and papas Sola 2? Има ли някой, който я използва и разликата между Sola 2 и Sola 2 MTX само с гумите ли е?
Аз имах Сола с дъщеря си ( преди 4години). Смазала съм я от употреба по цял ден, на всякакви терени - издържа геройски Wink сега отново ще ми трябва количка и мисля пак да е такава, за съжаление цените доста са се качили ...

Аз се колебая доста между сола 2 и мтх варианта и я търся втора ръка, понеже ни е втора количка. Старата ми беше с помпащи се гуми, с никога не съм бутала количка е не помпащи се гуми. Иначе в пълен комплект вървят между 500-700лв

# 609
Не се обезсмисля, ако приоритет е леката количка. Комбинираните колички са най-често над 12 кг, а летните са около 7-9кг. Всичко зависи от нуждите на майката, за това няма идеална количка, всяка си има различни изисквания.
Лятна количка в снега как? Или говорите просто само за летен кош?

# 610
Здравейте!

Не бих взела количка без кош за новородено, имам позната която имаше , мони и беше страшно недоволна , започнала да скърца и да се чупи на 4тия месец. , Отделно според мен е доста несполучлив дизайна й. Шасито изобщо не ми харесва. От изброените На кикабоо ми харесват най много

# 611
  • София
Лятна количка в снега как? Или говорите просто само за летен кош?
По същия начин като комбинирана. Надявам се, че въпросът е шега. Гумите ли ви притесняват? Има летни колички с малки, средни и доста големи гуми - например mountain buggy mini. Пазарът на колички предлага комбинации всякакви.

# 612

Цитат на: CruellaDeVil
[/quote
По същия начин като комбинирана. Надявам се, че въпросът е шега. Гумите ли ви притесняват? Има летни колички с малки, средни и доста големи гуми - например mountain buggy mini. Пазарът на колички предлага комбинации всякакви.
Жената имаше бюджет, неразумно предложение е тази mountain buggy mini Joy

# 613
  • София
Аз давам пример за гуми, не за количка. Приключвам с темата, няма какво да споря, дадох си мнението, това, че някой не го разбира, без изобщо да е проучил пазара, предимствата и недостатъците на някои колички, си е за него.

# 614
  • Стара Загора
Освен ако лятната количка не е от посочените, или пак някоя от този клас, просто няма как да се представи зимата като комбинирата по снеговете. Нали, няма такова нещо като зимни сандали.
За мен този вариант не е удачен, освен ако не се поохарчи човек, защото да, хубав вариант е количката да е лека, съгласна съм.
Като цяло по виелиците и снеговете с всяка количка е екшън.

Общи условия

Активация на акаунт