Бебешката количка - цяла наука за второ висше №39

• 98 777
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Anywhere
Цитат на: buuuuu link=topic=1026814.msg37002282#msg37002282 dеate=1530871605
Да и аз искам да разгледам на ямсто, благодря ви много за обяснението. Simple Smile
Хайде и аз да добавя някои минуси. Седалката не се върти, коша за багаж не може да се ползва като е в легнало положение седалката, предните гуми са малки и запъват, гумите нямат амортисьори и количката доста друса. Коша за новородено не е от най-просторните и сенника му е малък. Няма зони за проветрение на сенниците. Коша за кола не е тестван за безопасност. Вероятно има и още....но толкова съм видяла от количката на мои познати. Единствено ми хресва теглото от около 10кг!

# 586
изобщо не бях забелязала че коша не се върти, това не е удобно, много ви ббалгодаря Simple Smile

# 587
И какво ще рече, че няма егулирума поставка за крачетата? че не се регулира нагоре-надолу или на дължина на детето ?

Според мен нагоре надолу означава. Тази втората ми изглежда по хубава, само коша за новородено не ме кефи нещо , иначе изглежда добре на снимките  и си има  всичко .

# 588
  • Anywhere
И какво ще рече, че няма егулирума поставка за крачетата? че не се регулира нагоре-надолу или на дължина на детето ?
Тази е симпатична. И поставката за крачета се регулира доколкото виждам от снимките. Седалката е висока няма да опира коша за багаж. И цената е приемлива Simple Smile

# 589
Здравейте. Интересувам се от мнения за точно този модел количка

https://kolichki.net/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8- … -t30-bezhova.html

Насочила съм се към него, но четох стари коментари може би за модел 2015 година, че бил с фабричен дефект на предните гуми, че забивали и не въртели въобще. Има ли някой с тази количка и дали наистина го има този проблем??? Ще ви бъда много благодарна Simple Smile

# 590
Тази е симпатична. И поставката за крачета се регулира доколкото виждам от снимките. Седалката е висока няма да опира коша за багаж. И цената е приемлива Simple Smile

Да само е се оказа че в Кзанълк и Стара Загора я няма никъде, поне аз не мога да я намеря по магазините, а искам да я мидя на живо Simple Smile

# 591
  • Пловдив
Бъдете внимателни от къде поръчвате:

https://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=216793

Проверка за рискови сайтове тук:

https://www.scamadviser.com/

# 592
Здравейте, искам да попитам за отзиви за Mamas and papas Sola 2? Има ли някой, който я използва и разликата между Sola 2 и Sola 2 MTX само с гумите ли е?

# 593
  • Anywhere
Здравейте, искам да попитам за отзиви за Mamas and papas Sola 2? Има ли някой, който я използва и разликата между Sola 2 и Sola 2 MTX само с гумите ли е?
Сенникът има удължение и гумите са помпащи на МТХ модела.

# 594
Здравейте!
Колебая се между няколко модела на MONI, KIKKABOO, LORELLI, CHIPOLINO.
Като цяло ще ми е от полза да ме посъветвате за марките, ако мога да зачеркна някои...
Търся, по възможност лека и маневрена количка, като и не съм сигурна дали е по-добре да е с трансформираща се седалка или отделно с кош за новородено? (чакаме септемврийче)
Бюджетът е ограничен до 600 лв. Доколкото видях, предимно се коментират по-скъпи колички..
Ще съм благодарна, ако ми съдействате!  Simple Smile

# 595
  • София
За тези пари си вземи хубава лятна количка с пълно легнало положение и едно порт бебе с твърдо дъно.

# 596
  • Варна
Аз имах Сола с дъщеря си ( преди 4години). Смазала съм я от употреба по цял ден, на всякакви терени - издържа геройски Wink сега отново ще ми трябва количка и мисля пак да е такава, за съжаление цените доста са се качили ...

# 597
Здравейте!
Колебая се между няколко модела на MONI, KIKKABOO, LORELLI, CHIPOLINO.
Като цяло ще ми е от полза да ме посъветвате за марките, ако мога да зачеркна някои...
Търся, по възможност лека и маневрена количка, като и не съм сигурна дали е по-добре да е с трансформираща се седалка или отделно с кош за новородено? (чакаме септемврийче)
Бюджетът е ограничен до 600 лв. Доколкото видях, предимно се коментират по-скъпи колички..
Ще съм благодарна, ако ми съдействате!  Simple Smile

С кош за новородено определено Simple Smile той е по-удобен за бебето и по предпазва през зимата. Трансформиращия е едно парче плат ще му духа и ще му е студено повече на детенцето. И аз гледах Kikka boo ugo по точно, само че в стара загора и казанлък я няма и не мога да я видя на живо, ако може и вие да я погледнете да кажете как ви се струва. Само не ми харесва че няма амортисьори, май ще друса много

# 598
За тези пари си вземи хубава лятна количка с пълно легнало положение и едно порт бебе с твърдо дъно.
Жената ще има зимно бебе. Как лятна количка?!
Трансформиращия кош е практичен, но за зимата не е подходящ. Както ти казаха е от едно тънко парче плат и ще бъде студено на бебето. Това с порт бебето за зимата аз не го разбирам.
Кикабоо имат хубави модели за тези пари, Чиполино също.

# 599
  • София
Пак имам питане за лятна количка.
Знам, че тук винаги препоръчвате висок ценови клас и рядко виждам да се обсъждат такива с нисък или среден. Въпреки това ми е интересно дали някой има мнение за Чиполино Микси?

Общи условия

Активация на акаунт