Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 84 637
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • България
В промото трактор прегази автомобил- кой го шофираше?

# 601
  • София
На Иван беше някакъв стар малък, ама не помня какъв цвят беше..

# 602
  • София
Леле каква новост е темата за изненадващата бременност, колко оригинално, че я вкараха. А факът, че при секс може да се забременее, явно е напълно неизвестен за всички филмови герои след като не си дават зор да го предотвратят. А как хващат само всички от раз, страшна работа....

# 603
Днес беше епизодът на Дидка като  са скара с Анка и и  каза ,че всеки ще си плаща сметката , кръчмарката също , а онази  само сумтеше...
Да не се окаже ,че майката на болното момченце някога е преминала  през Станислав  /не ми се мисли той да е таткото/ .
В промото  смачкаха една синя кола , не беше ли на Станислав такава ?

# 604
  • България
В промото  смачкаха една синя кола , не беше ли на Станислав такава ?
И аз мисля, че е на Станислав. Но не съм сигурна.

# 605
Аз мисля ,че Катя имаше малка синя кола...

# 606
  • София
Леле каква новост е темата за изненадващата бременност, колко оригинално, че я вкараха. А факът, че при секс може да се забременее, явно е напълно неизвестен за всички филмови герои след като не си дават зор да го предотвратят. А как хващат само всички от раз, страшна работа....
Особено лекар, който не знае как да се предпази от забременяване. При това от случаен контакт.

# 607
  • София
Особено лекар, който не знае как да се предпази от забременяване. При това от случаен контакт.

Те в другия сериал двама гинеколози бяха изненадани, че е станало бебе... Grinning

# 608
Държа да отбележа. Дидка е намбър Уан!  Laughing Този сериал все повече започва да ми харесва.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 22:36 от luna

# 609
  • София
Дидка не искам да я чувам повече след като аборитра заради онзи боклук мръсен Васил.

Нали.  Joy
Как така става в нашите сериалчета. Хоп, еднократен секс и веднага бременност. То така ако ставаше.
Банално, че чак прекалено.

# 610
  • София
Няма да абортира Катето. Ще роди бебето и със стволовите клетки ще излекуват Венета!

# 611
  • София
Абееее това с бебеправенето е и до късмет, ние с ММ също от веднъж го направихме 😁 мен това изобщо не ме учудва. И като добавим, че винаги като не трябва нещо да се случва, то се случва...

# 612
  • Radnevo
Борис кара колата.
А колкото до забременяването в сериалите, случва се често, дори в Анатомията Кали забременя от раз.

# 613
  • София
Да, особено в сапунките. Банално е.

# 614
  • София
ЕПИЗОД 79

Общи условия

Активация на акаунт