КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 3 /26.03. - 08.04.18 г./

• 56 096
  • 818
  •   1
Отговори
# 660
Моята класация.
3 точки Златка
4 точки Иван
5 точки Славин
6 точки Софи
7 точки Гери Никол
8 точки Коце
9 точки Марги
10 точки Боби

# 661
  • Вестерос
От мен класацията

10 - Боби
9 - Гери
8 - Марги
7 - Славин
6 - Коцето
5 - Иван
4 - Златка
3 - Софи

На Софчето най-много ми харесва да й слушам лафовете, след като си изпее песента. Цак, цак - това е положението Joy
това е и моята класация!

# 662
Аз харесах само Боби, Славин. Софи само ме разсмя.

Ненчо ще бъде гост-звезда като Веселин Маринов.

# 663
  • София
То Господ не може да ѝ помогне, та едно фонетично изписване...
Май така излезе.  Mr. Green

# 664
Аз харесах само Боби, Славин. Софи само ме разсмя.

Ненчо ще бъде гост-звезда като Веселин Маринов.
Ехе , супер за Ненчо !
Само аз ли не харесах Марги ? Може би очаквам много от нея , затова съм все разочарована .
ГН много ми хареса , но е трета, първи Боби, втори Славин. Другите както искат да се редят .

# 665
  • Испания
Резултати от анкетата ни:

# 666
И според мен между Коцето и Рачков има напрежение и мисля, че е понеже на първия не му е много приятно да има някой по-изпъкващ с идиотщини и майтапи.
За Боби съм

# 667
  • Испания

Само аз ли не харесах Марги ? Може би очаквам много от нея , затова съм все разочарована .

Не. И аз. За разлика от теб, аз не очаквам нищо от нея. Шоуто е за имитатори, а не за певци.

# 668
В анкетата Златка има доста гласове, но днешното й изпълнение ужас.  Фалшиво крещене , голотия и клечене. Не , че оригинала е по-стойностен. За мен тя удря дъното на класацията днес.

# 669
Цитат на: Моралка link=topic=1027172.msg36525979#msg36525979 date=1522691032
[/quote

Аз не го харесвам в нито една от ролите му! Ейми Уайнхаус беше като пияна, а Мерилин Менсън беше гнусно. Неприятни асоциации ми навява във всяко свое превъплъщение, освен това няма глас и е дървен .
Ейми е излизала пияна на концерти, а Мерилин си е гнусен по default. Изказвате се като Фънки.

Уайнхаус има 5 Грамита, Менсън е страхотен артист. И двете му превъплъщения бяха жалки - меко казано. Та, прав е Фънки.

# 670
ООО, Фънка къде ще качи Златка Flushed

# 671
  • through the wormhole
Все пак му се нагъзи. Flutter

# 672
  • София
Маргарита не ми хареса и на мен. Не мога да разбера какъв е този хейт на част от вас към Иван.

# 673

Тамън помислих , че заради танца й ще й даде повече точки от тези на Коцето, но нейсе.

# 674
И според мен между Коцето и Рачков има напрежение и мисля, че е понеже на първия не му е много приятно да има някой по-изпъкващ с идиотщини и майтапи.
За Боби съм

Ако има напрежение, вероятно се дължи на някаква креватна история... едва ли е "творческа" ревност  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт