🍀 Чаатай и Серенай 🍀 колеги, приятели 🍀 след MedCezir - тема 23

• 72 520
  • 730
  •   2
Отговори
# 705
  • дали?
   Добър ден прекрасниии  Hug Kiss

Yum

Скрит текст:
Пилетата започна да ми харесва Stuck Out Tongue Лек и забавен без някакви тежки човешки драми Smile Гледаш ,свършва и дотам Joy Този с не Енгин чакам да преведат повечко серии. А някой да е гледал "Дъщерите на Гюнеш" - дайте мнение Hug
YumYumYum
не ги знам тия дъщери Rolling Eyes
днес съм на вълна ангелска ашк Heart EyesHeart Eyes още сладури ГГ и още смях Stuck Out Tongue Closed Eyes  https://www.youtube.com/watch?v=VpxSwrBsoCc

# 706
Искре Hug

Джан- албатроса фотограф Heart Eyes избрани моменти
хубаво видео Kissing Heart

https://www.youtube.com/watch?v=bwF88B1eTyQ&feature=youtu.be

и аз не ги познавам дъщерите Joy

закъсала съм го със сериалите Cry Joy

последно гледах "На сърцето ми султан" с третия пончиков кадър, дето го направи ГГ в дизи- приказка, платена от руски газ с рускиня в гл роля, та хубаво тяло има този незнаком, и хубава усмивка, но толкова Smile А!... Laughing и очевидно е, че и на рускинята ѝ харесва Stuck Out Tongue Winking Eye да играе с него, но спират на 7-ма или 8-ма серия, прочетох... Е! Joy
https://pp.userapi.com/c847123/v847123902/a8e4b/PIKGno3jd88.jpg

Kissing Smiling Eyes

ПП  ДжадЪ, ти пишеш аНгелска, аз чета аГнешка ашк и се чудя кога дойде Великден, нали сега мина... Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 18:18 от Анонимен

# 707
  • Sofia, Bulgaria
Искре Hug

Джан- албатроса фотограф Heart Eyes избрани моменти
хубаво видео Kissing Heart

https://www.youtube.com/watch?v=bwF88B1eTyQ&feature=youtu.be

ПП  ДжадЪ, ти пишеш аНгелска, аз чета аГнешка ашк и се чудя кога дойде Великден, нали сега мина... Joy Joy Joy

Вай бе Джан People Ok Woman Колкото не ми харесва в пълнолунието,толкоз ме кефи сега Blush Yum

Ох бе Лу Kiss разсмя ме от сърце с туй агнешко Joy Joy Joy

# 708
  • дали?
JoyJoyJoyJoyJoy

последно гледах "На сърцето ми султан" с третия пончиков кадър, дето го направи ГГ в дизи- приказка, платена от руски газ с рускиня в гл роля, та хубаво тяло има този незнаком, и хубава усмивка, но толкова Smile А!... Laughing и очевидно е, че и на рускинята ѝ харесва Stuck Out Tongue Winking Eye да играе с него, но спират на 7-ма или 8-ма серия, прочетох... Е! Joy
https://pp.userapi.com/c847123/v847123902/a8e4b/PIKGno3jd88.jpg

тия ги мернах днес, бяха някъде към 44 място JoyJoyJoy чудех се кой изобщо ги отразява JoyJoy явно сте ти, пончик и майката на третия кадър JoyJoyJoyJoy
черпим те бирка за готината обрисовка  BeersBeerBeer

Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

видеото си го задръж ConfoundedJoyJoy
Искре, сбърка се, джанъм JoyJoy  къде е Джан, къде Ферит бей SunglassesJoyJoy

# 709
     Ох бе Лу Kiss разсмя ме от сърце с туй агнешко Joy Joy Joy
Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing

ей ти и едно албатроско Sunglasses

Yum

тия ги мернах днес, бяха някъде към 44 място JoyJoyJoy чудех се кой изобщо ги отразява JoyJoy явно сте ти, пончик и майката на третия кадър JoyJoyJoyJoy
Joy Joy Joy Joy
Тц, Neutral Face  Пончик е зает- чете и пише договори с ХолиУуд  Stuck Out Tongue Winking Eye

BeerBeer

Hug

# 710
Добро утро  Hug Hug Hug

И Жижу ли ще се боксира  Shocked Shocked Shocked Shocked Само Чачо още не е скочил на ринга  Joy Joy Joy Joy Той раздама юмруци на улицата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

И аз изгледах А2  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing И ми харесаха  Party Party Party Party И Бозавата и черния  Party Party Party Даже и бабааннето не успя много да ме подразни  Mr. Green Mr. Green Ама има време  Joy Joy Joy Joy Joy Бату отначало не го познах  Shocked Shocked Обаче и той ми хареса  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Чакам втори епизод  Peace А дали някой и друг екип няма да го превежда на български  Thinking

# 711
Добро утро  Hug Hug Hug

И Жижу ли ще се боксира  Shocked Shocked Shocked Shocked Само Чачо още не е скочил на ринга  Joy Joy Joy Joy Той раздама юмруци на улицата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

И аз изгледах А2  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing И ми харесаха  Party Party Party Party И Бозавата и черния  Party Party Party Даже и бабааннето не успя много да ме подразни  Mr. Green Mr. Green Ама има време  Joy Joy Joy Joy Joy Бату отначало не го познах  Shocked Shocked Обаче и той ми хареса  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Чакам втори епизод  Peace А дали някой и друг екип няма да го превежда на български  Thinking
Kissing Heart
Еха, че усмихнат пост Heart Eyes Вени Hug
А за превеждането, като нищо, сега нали "Като нас" с не-Енгин прави финал на 5-ти еп Cry, та може Любимите сериали да го метнат А2-то Grinning

Yellow Heart

# 712
  • Яко в Матрицата...
Привет Hug

Има превод на А2 Wink

https://youtu.be/AQRgdiGeDSI

# 713
  • Sofia, Bulgaria
     Хубав ден прекрасни Hug Kiss

Ренка Hug

# 714
  • дали?

Blue HeartHeart EyesHeart Eyes

ей това е скок People Ok WomanHands ClapHands ClapHands Clap
браво на А2 Blue HeartBlue Heart  и епизодът беше хубав, тоз път не ми се видя пълнеж Stuck Out Tongue Winking Eye бабаанне стана симпатИк  Joy
обаче пак откараха 2.30ч без реклами Flushed това е то държавно ТВ JoyJoy няма тенджери, няма кредити Stuck Out Tongue Closed Eyes

https://pbs.twimg.com/media/DjVjcSQW4AA8WfF.jpg

ехаааа, кеееф People DancerPeople DancerPeople DancerPeople Dancer   преводче, още маймунки на клона Stuck Out Tongue Winking EyeSunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
мерси, Ренко! Blue HeartBlue Heart

YumYumHeart EyesHeart Eyes

сега нали Като нас с не-Енгин прави финал на 5-ти еп Cry, та може
кО? нИе! FlushedFlushed  що бе? ImpSob
и неЕнгин бил гадже с някакво свръх неприятно същество, актриса..... последовател Чачов JoyJoy

# 715
Привет  Hug Hug Hug

Браво на А2  Party Party Party Party
Пък и преведче има  Party Party Party
Ренка  bouquet bouquet bouquet

Я какъв е симпатяга  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

и неЕнгин бил гадже с някакво свръх неприятно същество, актриса..... последовател Чачов JoyJoy
Добре че човката я измъкнаха из под носа на Жижу  Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

# 716
  • дали?

Добре че човката я измъкнаха из под носа на Жижу  Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing
оле, вярно JoyJoyJoyJoy

Heart EyesHeart Eyes

страОтен  YumYumYumYum

# 717
  • Яко в Матрицата...
Привет, мацки! Hug

2та серия на А2 ми се видя много дълга - сутринта я догледах на клипчета. Харесват ми като двойка, ама много драма... Браво за рейтинга!

Ще си остана само с Жижу аз Joy Ама на моменти хич го няма милият. Демет се справя по-добре с ролята си. Иначе са сладко чифте. Жижу има страхотни очи Heart Eyes Чак сега ги видях Satisfied С този си вид ми харесва повече. Е, мускулите са му малко в повече, едвам се движи, ама нейсе Joy

# 718
  • Sofia, Bulgaria
   Добър ден прекрасни Hug Kiss

Добре че човката я измъкнаха из под носа на Жижу  Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing
оле, вярно JoyJoyJoyJoy

Heart EyesHeart Eyes

страОтен  YumYumYumYum

Атешче що си е обръснал главата бе Flushed
Ох бе Жижу Yum  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy Joy

Привет, мацки! Hug

Ще си остана само с Жижу аз Joy Ама на моменти хич го няма милият. Демет се справя по-добре с ролята си. Иначе са сладко чифте. Жижу има страхотни очи Heart Eyes Чак сега ги видях Satisfied С този си вид ми харесва повече. Е, мускулите са му малко в повече, едвам се движи, ама нейсе Joy

Рени Hug И аз така Smiley

Тези май са от новата сесия на Серенай Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 21:47 от Iskra Pandova

# 719
Привет  Hug Hug Hug Hug

Искре, снимките на Серенай не са нови  Peace Фотосесията е за мартенския брой на Elle. Забравила си ги Grinning

Общи условия

Активация на акаунт