Госпожа ФАЗИЛЕТ и нейните дъщери- тема 2

• 103 612
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
Ох, мисля, че Хазан и Яъз така лесно няма да се съберат
Ох, те да се целунат първо, пък после ще му мислим как да ги съберем.  Joy Joy Joy

Привет, момичета,  Hug
Габи  Hug, благодаря за йозета!
Харесва ми, че се заформиха предимно сърдечни драми, а не разни отвличания, керимета и грозни интриги (е, без тях не може, разбира се).

# 16
Тя Фазилет, ако не се меси в живота на дъщерите си, кой тогава ?  doh Определено любим момент от фрагмана за мен е, когато Хазан върна пръстена на Синанчо  Party Добре, че е Едже да ги просветли тези двамата, че ако чакаме на тях да направят нещо - никога няма да стане. Интересно дали Фарах ще използва записа, за да шантажира Хазан и да развали отношенията ѝ с Яъз.  Whistling Има още много неразкрити тайни и пречки, и за Хазан и Яъз няма да е толкова лесно да се съберат. Но пък иначе няма да е голяма любов, ако не ги преодолеят.  Peace Flutter

# 17
Цитат
Интересно дали Фарах ще използва записа, за да шантажира Хазан и да развали отношенията ѝ с Яъз.
Ани, според мен няма да пропусне да направи някоя мръсотийка.
Жалко, защото в началото ми хареса и си помислих, че може да играе добър приятел на Яъз, поради липса на такъв в този сериал.
Но Яъз не е глупав както вече сме се убедили и едва ли лесно ще се хване.
Но за нуждите на сценария, може да се позаблуждава 1 серия например.

# 18
  • Свети Влас
Интересно ми е, че се заговори за 3 сезон и че няма да присъстват Едже и Синан, то какво ще дават, тогава... Или може би ще вкарат още някоя интрига свързано с детето...

# 19
Интересно ми е, че се заговори за 3 сезон и че няма да присъстват Едже и Синан, то какво ще дават, тогава... Или може би ще вкарат още някоя интрига свързано с детето...
Честно казано не ми се гледа 3-ти сезон.
Обикновено се разтягат локуми както знаете.
Дотогава всички ще са си изиграли ролята и без всеки може сериала. Simple Smile
Ама защо трябва?

# 20
  • Свети Влас
Два сезона са напълно достатъчни... Обаче гледат рейтинга и затова има толкова много сезони например...
Зад кадър от 41 епизод.

Промо снимки към новият епизод:

Имаме два отрязъка:

- Нямало да говори после, кажи ми кой е в сърцето ти. Защо мълчите, кой е.. . Фарах вика да не се меси... Да му кажела, кой го е заместил... Казвай, кой е.. Ще ми отговориш...

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 15:08 от Габриела Радева

# 21
Фазилет както тръгна към Яъз да не вземе да оплеска нещата и да си развърже езика, когато не трябва  Thinking Ау нараненото его на Синан не можа да понесе, че той е заменим, леле  Grinning и как тръгна да вика на Хазан  #2gunfire идиот   Close smile3515

# 22
Цитат
Фазилет както тръгна към Яъз да не вземе да оплеска нещата и да си развърже езика, когато не трябва  Thinking
Няма да му каже - виж ѝ погледчето само. Simple Smile
Вече е измислила интрижката. Simple Smile

# 23
Царицата на интригите е тя  Laughing То е ясно, че няма да се пази тайната ного дълго, те вече се издават предостатъчно. Дори кухата Нил забеляза, така че е въпрос на време да избухне бомбата.

# 24
Малеееееееееееееееее, как съм ви изпуснала !!!!
Чудя се аз защо никой не коментира и нямам известия по темата /а, пък аз си трая, защото все още не съм изгледала последния епизод/, а вие тайно от мен сте изписали 2 страници!
Пепелче, благодаря за новата тема! И аз гласувах за бегла целувка, че като я знам Хазан колко тъпа коза,че ще има да се дърпа, да вряка или след това да си говори 2 епизода сама на глас Simple Smile

# 25
  • между морето и небето
Оле, Синан напълно излезе от релси. Как крещи само и то на жената, в която уж е влюбен. Та какво толкова имаше между тях, през повечето време от връзката им, бяха в процес на сърдене, неразбиране, несъпричастност.

# 26
  • Свети Влас
Според мен Синан Не знае да обича... след 8 седмици свършва сериалът ни и ще има 3-ти сезон...

# 27

Както се изрази mery_poppins1 , козата Хазан не знае какво да направи и гледа уплашено SatisfiedSatisfiedSatisfied  Joy hahaha rotfImao

# 28

Както се изрази mery_poppins1 , козата Хазан не знае какво да направи и гледа уплашено SatisfiedSatisfiedSatisfied  Joy hahaha rotfImao

Чак се и дърпа Simple Smile

# 29
  • Свети Влас
Аз мисля, че ще го зашлеви или ще избяга...

Общи условия

Активация на акаунт