Декемврийски мами 2018

• 57 557
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Стискам ти палци и да пишеш как е минало 😘

# 631
  • Ловеч
gloria егати прегледа си имала, иди си при твоя. Добре поне, че си се успокоила, че бебо е добре.
Ellie DD, защо последно при Персенска, мести ли се? Много добре е пораснал бебо! Чакаме отзиви за ФМ.
Clarissa, съжалявам, че така се развиха нещата при теб! Следващия път ще е успешен, бъди сигурна!
Sis ka, почивай сега в къщи и не го мисли. Изчакай следващия преглед какво ще ти кажат. Ако трябва виж и второ мнение.
titkata бързо оправяне с това гадене!
Аз днес съм на преглед следобед и от сега ми е притеснено!
Мани мани,пишман доктори.Успех днес на прегледа,и аз съм следобед😘

# 632
Sunsunny2, при нея прегледите са до 12-та седмица, след това те поема друг доктор за женска консултация. Трябва да се освобождава място за други двойки Wink

# 633
RainDanceMaggie и аз съм в същата седмица, термина ми е за 8.12. Вчера бяхме на преглед, лекаря каза че плода е дори малко по-голям от колкото трябва тоест се развива мн добре.
На 29г съм тоест наближавам 30 и сметна за добре да ме прати на фетална морфология.

Чудя се само дали ще видим пола на бебето на толкова ранен етап?

Аз миналата седмица бях на преглед в 11+3г.с. по ехограф, 10+4г.с. по изчисления. Лекарят ми каза пола, като ми се струва, че и аз самата видях "атрибутите". Но неговия ехограф е наистина много добър....

# 634
Мина прегледа, бебока е 2,91 см, 9+5 г.с. Отлепянето се е оправило и док ми даде схема за спиране на лекарствата. Изписа ми и някакви витамини. БХС съм на 04.06.
gloria успех и на теб днес! Чакаме да кажеш как е минало.
Ellie не знаех, че е само до 12 г.с., наистина много неприятно, че трябва да сменяш.

# 635
Според вас има ли време да си запиша час за ФМ? До 13-та седмица съм до 1.06. И къде да запиша?
Сега говорих с акушерката ми. Следващ ехограф чак 20-та седмица, и си дадох сметка, че ще ми излезе по- евтино да се върна до БГ и да си направя там първата ФМ, още повече, че гледат и измерват с ехо.

# 636
slan4ice щом сте видели атрибути да честитим ли сини гащи 🍀💙 при кой лекар ходиш ? Сигурно е в София
sunsunny много добри новини за отлепянето , хайде и за напред само хубави новини й от теб 😘
Аз се чудя дали не отида да ме погледне някой в края на тази седмица , че до другият петък ще изперкам да чакам ☺ мамите от пловдив да препоръчат някой с добра техника (пълмед ми е на близо до работата но нямам наблюдения  )  😘

# 637
Според вас има ли време да си запиша час за ФМ? До 13-та седмица съм до 1.06. И къде да запиша?
Сега говорих с акушерката ми. Следващ ехограф чак 20-та седмица, и си дадох сметка, че ще ми излезе по- евтино да се върна до БГ и да си направя там първата ФМ, още повече, че гледат и измерват с ехо.

Аз вчера записах във Фемина за другата седмица, и имаше още свободни часове. За съжаление не съм била там досега и не знам добри ли са, ама из форума момичетата ги препоръчват, та реших там. Със сигурност и по някои от другите болници/клиники ще има места, така че имаш време Simple Smile

А в Холандия не правят ли ранен скрийнинг? Или това вече са ти го правили?

# 638
  • Ловеч
Здравейте
Пиша ви от болницата,вече съм и на система.Оказа се отлепване и доки директно ме изстреля към болницата,не ми позволи дори да се прибера за багаж.
Щракнаха ми и две инжекции в дупарата иии така🙂
Тук ще съм до Събота в най-добрия случай.Дано се закрепя🙂
Поздрави на всички “бременелки”😘😘

# 639
slan4ice щом сте видели атрибути да честитим ли сини гащи 🍀💙 при кой лекар ходиш ? Сигурно е в София
sunsunny много добри новини за отлепянето , хайде и за напред само хубави новини й от теб 😘
Аз се чудя дали не отида да ме погледне някой в края на тази седмица , че до другият петък ще изперкам да чакам ☺ мамите от пловдив да препоръчат някой с добра техника (пълмед ми е на близо до работата но нямам наблюдения  )  😘
Чувала съм че д-р Троянчев има най-добрата техника. Също така д-р Даскалов, неговия кабинет е близо до Пълмед.

# 640
Мислех, че правят, но ето какво се случи:
Вчера отидох на ехо и прегледа ми трая точно 5 мин, когато ми каза датата на термина.
На 4.06 имам час при акушерката, където преди това ще съм дала кръв и ще определят риска за синдромите (плаща се 175 евро).
В 20-та седмица се прави нещо като ФМ, с измервания, гледат размери на ограни и т.н.
Давам си сметка, че за тези 175 евро, които така или иначе ще платя, предпочитам да се върна в БГ и да ми направят по- детайлно изследване.
Ще погледна за Фемина. До сега гледах Щерев, но там май много бързо ги дават часовете и не знам дали ще се вредя. Така или иначе първо трябва да го обсъдя с ММ, че ще пътуваме до Гърция следващата седмица и ще ми се натрупат много полети. Ужасно съм объркана.

# 641
RainDanceMaggie, не се тревожи и не му се давай на объркването! Аз съм на същото хоро, само броя и смятам кое изследване да правя тука, за кое да тичам до България, и те разбирам. Не се тревожи. Сигурна съм, че изследването, което ти предлагат там, е адекватно и напълно достатъчно на този ранен етап, така че ако се окаже, че не можеш да пътуваш и трябва там да го правиш, направи си го там. Ако пък решиш и можеш да пътуваш до БГ, има къде да запишеш час. Може да пробваш и в Болница Надежда, и за тях съм чувала че са добри, и може още да имат часове.
Успех! И спокойствие Simple Smile

# 642
gloria83 дано всичко е наред с теб и бебчо  Hug
Caliowiel ти в коя държава си? Може би си споменавала, но не си спомням. И къде мислиш да раждаш? В коя държава?

# 643
Аз съм в Англия. Иска ми се да родя в България, но не мога да измисля как да стане. Така че засега планът е да раждам в Англия... Освен ако някой не ни вземе на работа в БГ в близките месеци, че да си се приберем! Simple Smile
Ти в Холандия ли планираш да родиш?

Gloria83, чак сега ти прочетох поста! Стискам палци за бързо възстановяване! Може би е хубаво, че веднага са те прибрали, нали - поне ще се грижат за теб и бебо както трябва Hug

# 644
Най-накрая и аз се вредих за преглед в уж 8 г.с. ....та въпреки чакането от 2 ч, видях ембриончето и сърчицето. Слава Богу всичко изглежда ок, но за изследвания ми казаха, че ще говорим следващия месец.
Иначе голям кошмар преживях със записването на час, а и на всичкото отгоре след като най-накрая ми казаха 3 пъти да отида днес, ядох конско, че не съм била в списъка. Tired Face
Как стоят нещата при вас със записването на часове в София?
Аз след днешното изживяване чак не можах да се зарадвам на това,което виждам...

Общи условия

Активация на акаунт