На море в Турция- тема 50

• 112 252
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Благодаря на всичко за предложенията! Спряхме се на тези три хотела - SENTIDO LETOONIA GOLF RESORT - 5*, CLUB ASTERIA BELEK 5* и LIMAK ATLANTIS RESORT - 5*. Според вас кой е по-хубав!

# 106
  • Добруджа
Аз се спрях на  CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA  Има ли  мнение за него

Миналата година почивахме там в началото на септември. Разкошен пясъчен плаж, широка плажна ивица. Аквапарка и анимацията също са на ниво. Ако те интересува нещо конкретно- питай. Simple Smile

# 107
  • Някъде там
Много ти благодаря.
Аз се спрях на  CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA  Има ли  мнение за него

Миналата година почивахме там в началото на септември. Разкошен пясъчен плаж, широка плажна ивица. Аквапарка и анимацията също са на ниво. Ако те интересува нещо конкретно- питай. Simple Smile
Много ти благодаря.Това което написа звучи добре.Само храната ме интересува добра ли е и конкретно месо има ли,понеже съпруга ми без месо на масата не сяда 😊,а той е малко скиптичен към моретата и искам да му хареса престоя.
Щом анимацията и аквапарка са на ниво и децата ще са доволни.

# 108
  • Добруджа
Има месо, има риба, разнообразна е храната. Скариди имаше само една вечер. На закуска имаше фреш от портокали, в сладкарницата има разнообразие от десерти и сладолед.

# 109
  • Пловдив
Има месо, има риба, разнообразна е храната. Скариди имаше само една вечер. На закуска имаше фреш от портокали, в сладкарницата има разнообразие от десерти и сладолед.
А как е анимацията,има ли пяна партита,ала карт ресторантите.Какви са почиващите предполагам няма българи?Може ли да се влезе и да се разгледа CRYSTAL SUNRISE QUEEN 5* нали са едни до други или се ползва само територията на CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA?

# 110
  • Добруджа
Има пяна парти, а-ла-карт не сме посещавали, не мога да изкажа мнение. В периода, в който почивахме не засякохме други българи, основно немци и руснаци са гостите. CRYSTAL SUNRISE QUEEN 5* е съседния хотел, но не може да се ползва територията му, минава се покрай него по една алея за плажа.

# 111
  • Пловдив
Да много са хубави и двата.Ние бяхме наблизо през няколко по крайбрежната алея в Horus Paradise Luxury Resort 5* и ги видях.

# 112
  • Бургас
Здравейте! Благодаря на всичко за предложенията! Спряхме се на тези три хотела - SENTIDO LETOONIA GOLF RESORT - 5*, CLUB ASTERIA BELEK 5* и LIMAK ATLANTIS RESORT - 5*. Според вас кой е по-хубав!
От трите смятам, че Астерията е най-хубав. След него бих избрала Летонията.

# 113
Пуснах днес капаро за Гюрал Премиер Белек. Не съм въодушевена от резервацията си, дори ме е яд, че ще дадем толкова много пари, а хотелът ми е компромисен вариант. Знам, че е висок клас, знам, че е много хубав, но миналата година бяхме в същия, но в Кемер и имахме басейн пред стаята, а сега в този няма такива басейн пред блокчетата, или в тези, които имат са много по-скъпи. Освен това аз вече им знам програмата, т.е,. имам усещане, че е дам повече пари, а ще получа много по-малко. Но така е, като се чесах толкова време по главата, цените се вдигнаха главоломно и ще продължават да се вдигат. Буквално имах няколко часа да реша за да не изпусна и ранните до 31.3. Исках съвсем други хотели и докато кумя цените им станаха бомбастични.
Та тъй, този път не съм щастлива от резервацията си и се чувствам прецакана!

# 114
alvelina, от това, което съм чела мисля, че хотела ви не е лош, дано останете доволни!
И аз бях така с резервацията, но в крайна сметка запазих желания хотел, макар и на по-висока цена, защото иначе както казваш ти, щяхме да дадем немалка сума, за хотел по-нисък клас и да останем разочаровани.

Сега погледнах информативно новите цени - за нашия хотел поскъпването е с над 300 евро  Crazy

# 115
alvelina, от това, което съм чела мисля, че хотела ви не е лош, дано останете доволни!
И аз бях така с резервацията, но в крайна сметка запазих желания хотел, макар и на по-висока цена, защото иначе както казваш ти, щяхме да дадем немалка сума, за хотел по-нисък клас и да останем разочаровани.

Сега погледнах информативно новите цени - за нашия хотел поскъпването е с над 300 евро  Crazy

Хотелът, не само не е лош, а дори е много, много хубав, но аз исках друг.
Да, с над 300 евро е поскъпването  Sad

# 116
  • Варна
И аз приключих и с последната резервация за Турция това лято. Малко като екскурзионно се получи плана, но поне ще разгледаме повече неща.
Цените за местата където ще бъдем в интерес на истината поспаднаха в началото на Март и дори едното място го отказах и го букирах отново, просто пуснаха 10% отстъпка за редовните клиенти. През Януари имаше хотели които дори не бяха започнали резервации за лятото, започнаха чак Март. Явно има значение в кой район е хотела.

# 117
Моята резервация в момента е с 50% по-скъпа! Направо не мога да повярвам каква разлика за няколко месеца.

# 118
  • Пловдив
За догодина не ми се мисли какви ще са цените на ранни записвания.
Pisа за кой хотел ?

# 119
За догодина не ми се мисли какви ще са цените на ранни записвания.
Pisа за кой хотел ?

Ария Кларос Йоздере. Нашите приятели ще са в основната сграда, на тях над 80% е сега оскъпяването. Запазихме на 178лв за ден стая 2+2 от 26,08, сега същата стая е 325лв.!

Общи условия

Активация на акаунт