На море в Турция- тема 50

• 111 839
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Линдория, до сега с две различни агенции сме пътували и двете ни изпратиха документите към седмица преди пътуването, така че няма проблем.

# 736
  • София
Благодаря много Ванилия!

# 737
  • Пловдив
А ние които пътуваме с автобус,валчерите със застраховките ни ги дават в автобуса когато тръгнем.

# 738
Пуснах нова тема, защото направихме 50 страници и може да се окажем със заключена стара. Новата не е доизкусурена и тепърва ще я редактирам, така че ако някой има предложения за съдържание, на линия съм.

# 739
  • София
Здравейте,скоро ми предстои почивка в Кушадасъ/огранизирано с автобус/,в офертата пише ,че Wi-Fi е платен,но не пише колко струва.Някой знае ли,горе долу колко струва.

# 740
Здравейте,скоро ми предстои почивка в Кушадасъ/огранизирано с автобус/,в офертата пише ,че Wi-Fi е платен,но не пише колко струва.Някой знае ли,горе долу колко струва.
Има нова тема http://www.bg-mamma.com/?topic=1039980.new#new

# 741
Да попитам някой ходил ли е в aquasis deluxe resort & spa Дидим, че имам резервация за август, а чувам много лоши мнения

# 742
  • София
Да попитам някой ходил ли е в aquasis deluxe resort & spa Дидим, че имам резервация за август, а чувам много лоши мнения

Има нова тема;http://www.bg-mamma.com/?topic=1039980.new#new

Иначе аз чувам само добри отзиви за там.

# 743
Здравейте момичета. За пръв път планираме почивка в Турция....периода ще е  края на август. Спряла съм се на хотелите: Aqua Fantasy - Кушадасъ и Palm Wings - Дидим. Има доста коментари и за двата хотела, но за съжаление са все стари. Дали някой може да се включи с по-пресни впечатления?Smile Ще пътуваме с деца...така, че ще ми бъде интересно да споделите и за плажа и пързалките. Благодаря.

# 744
  • Стара Загора
Здравейте момичета. За пръв път планираме почивка в Турция....периода ще е  края на август. Спряла съм се на хотелите: Aqua Fantasy - Кушадасъ и Palm Wings - Дидим. Има доста коментари и за двата хотела, но за съжаление са все стари. Дали някой може да се включи с по-пресни впечатления?Smile Ще пътуваме с деца...така, че ще ми бъде интересно да споделите и за плажа и пързалките. Благодаря.
Здравейте, има нова тема 51. Пишете там за да ви отговорят!

# 745
Здравейте! Някой може ли да даде малко повече информация за La blanche island bodrum ?  Харесала съм го за семейна почивка през септември! Прочетох отзивите от първата страничка на темата, но търся по скорошна информация!

# 746
  • Стара Загора
Здравейте! Някой може ли да даде малко повече информация за La blanche island bodrum ?  Харесала съм го за семейна почивка през септември! Прочетох отзивите от първата страничка на темата, но търся по скорошна информация!
Здравейте, има нова тема 51. Пишете там за да ви отговорят!

# 747
Здравейте момичета,

Много моля за малко помощ, някой чувал/ пътувал с Ариес Холидейз ? Не намирам нищо като отзиви, а имат страхотни оферти за септември?  По какъв начин мога да ги проверя ?

# 748
  • Стара Загора
Здравейте момичета,

Много моля за малко помощ, някой чувал/ пътувал с Ариес Холидейз ? Не намирам нищо като отзиви, а имат страхотни оферти за септември?  По какъв начин мога да ги проверя ?
Здравейте, има нова тема 52. Пишете там за да ви отговорят!

# 749
Здравейте,
Имате ли впечатления от SUNIS EFES ROYAL PALACE RESORT & SPA 5*  в Кушадасъ ?
Държи сравнително висока цена
Тази година ходихме в сунис уникален и неповторим!
Мнаго сме доволни от всичко!

Общи условия

Активация на акаунт